• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadin hep peşimde

ayyyy bayılacagım ....
butun konularınızı bılıyorum
allah cezasını versın ne yapıskan ne yılısık kadınmıs ya
yazılsa bıle sız onunla gıdıp gelmesenız olmaz mı
arkadas cevremle gıdıp gelıyorum deyın ya da acık acık artık farklı ınsanlarla gorusmek ıstıyorum sıkıldım sende yasıtlarını bul deyın
valla kırmadan bagırmadan soyleyın tatlı tatlı syleyın ama acık olun dolandırmayın bunda kotu bırsey yok
Allah biliyor o kadar daraliyorum ki anlatamam .bunu sırf hafta içi bana gelmediği ve sıkıldığı için yapıyor.
Yoksa önceden aay ben yapamam ince ince dediği şeye nasıl olduysa yazilmak istiyor.zaten bi gün gidiyor bugün benimkine de gelmek istedigini söyledi.
Beraber gidip gelmesekte alti saat beraber geciricez kabus gibi yani

sen bilirsin ama bu durumu kendi ailenle konussan sana testek cikarlarmi esine seni kaybetmd korkusunu yasatman lazim
Aslında bunu uzun zamandir düşünüyorum.
Eşimle de sıkıntılar var çünkü.
Ama nasıl harekete geciyim bilemiyorum.
Ne söyleyim mesela eşime annesi ile ilgili

Aklima geldi ama gidip kendide öğrenebilir sonra tek kurtuluş hocadan rica etmek bu da ayip mi olur yada bu durum duyulur mu bilmiyorum

Hoca bayansa bence anlar sizi durumundan bahset yaşadıklarından kısaca seni anlaması için.
Tek çarem sizsiniz dersin biraz ajitasyon yap..

Hocaya söylemek en mantiklisi. Köşeye çekim konuşun açık açık. Kayınvalide buraya gelirse sırf benimkini değil tüm kursun huzurunu kaçırır deyin.
Anlar halden bence

Hocaya söylemek en mantiklisi. Köşeye çekim konuşun açık açık. Kayınvalide buraya gelirse sırf benimkini değil tüm kursun huzurunu kaçırır deyin.
Anlar halden bence
Tek çarem bu maalesef hocanın gözünde böyle bi pozisyona düşmek istemezdim ama bu kadin sayesinde her hale girerim ben

Siz oraya kafa dinlemeye yeni insanlar görmeye gitmişsiniz kayınvalideniz gelirse hiç bi anlamı kalmıyor.
Arkadaşlarınla kurs çıkışı gittiğin yerlere bile karışır mutlaka.
Bence eşinizle konuyu konuşun ben kafamı dağıtmak için gidiyorum vs vs söyleyin .
Bunun için kavga küslük çıkaracaksa çocuk olmaması da hayırlı olmuş olur .

• Beğen
Reactions: anu
Sayı dolmus de bence

Nasil kadin bu her yere geliyor

Biraz ihtiyarligini kayinvalideligini bilsin canim

belki yalnız hissediyor kayınvaliden,ama arkadaş ta değilsiniz ki.komşumuz geldi oturmaya,gelini mesafe koyuyormuş,o da biraz onunla vakit geçirmek istiyormuş.kaplıcaya gitmişler teklif etmemişler.kırgın,üzgün.dokunsan ağlayacak..bilemiyorum ki..herkes haklı kendi açısından.

Siz oraya kafa dinlemeye yeni insanlar görmeye gitmişsiniz kayınvalideniz gelirse hiç bi anlamı kalmıyor.
Arkadaşlarınla kurs çıkışı gittiğin yerlere bile karışır mutlaka.
Bence eşinizle konuyu konuşun ben kafamı dağıtmak için gidiyorum vs vs söyleyin .
Bunun için kavga küslük çıkaracaksa çocuk olmaması da hayırlı olmuş olur .
Evet hiç bi anlami kalmayacak.arkadaslarimla öğlen yemeğe gidiyoruz yada evden getirip beraber yiyoruz mecburen o da dahil olacak arkadaslarimda hoşnut olmaz bu durumdan.
Çocuk olmadığı için üzülüyorum ama olsa da bu kadın büsbütün evden çıkmayacak ne diyelim vardir bunda da bi hayir

Sayı dolmus de bence

Nasil kadin bu her yere geliyor

Biraz ihtiyarligini kayinvalideligini bilsin canim
Yok ne ihtiyarligi benimle yarış halinde ve benim çevremle iletişime geçmeye çalışıyor.
Çünkü ondan başka çevrem olmasina da tahammülü yok ona bağımlı olayim kopmayim sürekli beraber takilalim istiyor kendi kursuna gidince sevindim belki arkadaş edinir diye ama yok

belki yalnız hissediyor kayınvaliden,ama arkadaş ta değilsiniz ki.komşumuz geldi oturmaya,gelini mesafe koyuyormuş,o da biraz onunla vakit geçirmek istiyormuş.kaplıcaya gitmişler teklif etmemişler.kırgın,üzgün.dokunsan ağlayacak..bilemiyorum ki..herkes haklı kendi açısından.
Sürekli olarak ben gideremem onun yalnizligini kendine arkadaş bulması gerekiyor yeri gelince insan bi arkadaşı ile dertlesmek istiyor gelin kaynana belli bi yere kadar konusabiliyor olmuyor dost desen dost deilsin ana kiz desen hiç deilsin. Hem bizimle yeterince vakit geçiriyor.
Ayriyeten benimde bi hayatim var onu avutamam sürekli kendime göre dertlerim problemlerim var.yeri geliyor kendi aileme bile vakit ayiramiyorum.
Hem.kv işine gelince dibimde çok yakin pozlarda ama gelmeyince bana el muamelesi yapip her sırrıni saklıyor e şimdi ben hangi haline inanip samimiyet kurayim

Sürekli olarak ben gideremem onun yalnizligini kendine arkadaş bulması gerekiyor yeri gelince insan bi arkadaşı ile dertlesmek istiyor gelin kaynana belli bi yere kadar konusabiliyor olmuyor dost desen dost deilsin ana kiz desen hiç deilsin. Hem bizimle yeterince vakit geçiriyor.
Ayriyeten benimde bi hayatim var onu avutamam sürekli kendime göre dertlerim problemlerim var.yeri geliyor kendi aileme bile vakit ayiramiyorum.
Hem.kv işine gelince dibimde çok yakin pozlarda ama gelmeyince bana el muamelesi yapip her sırrıni saklıyor e şimdi ben hangi haline inanip samimiyet kurayim
sen de haklısın.

Acik acik soyleyin hic kontenjan doluymus falan demeyin net olun,nereye kadar devam edicek boyle dussun yakanizdan.Bebek falan olsa hic dusunemiyorum halinizi:110:
Ne kursuna gidiyosunuz bu arada beceremez belki

Ben olsam hocamdan rica ederdim, derdim ki durum boyle. Eger o gelirse benim gelmemin anlami yok. Onu yazarsaniz benim kaydimi pesin pesin silin. Hoca anlayisla karsilayacaktir zaten.

Acik acik soyleyin hic kontenjan doluymus falan demeyin net olun,nereye kadar devam edicek boyle dussun yakanizdan.Bebek falan olsa hic dusunemiyorum halinizi:110:
Ne kursuna gidiyosunuz bu arada beceremez belki
Aslında doğru söylüyorsunuz çünkü bu bitse başka bişey çıkacak. Ama ben ne eşimi arkamda hissediyorum ne de kv nin bunu olgunlukla karsilayacagina inanıyorum. Kv masum madur pozlarina girecek garanti.
Çocuk olsa ayri problem burdan çıkmaz böyle bi durumda.
Taki tasarimina gidiyorum
Aslinda baya ince iş once ben yapamam falan diyodu

Ben olsam hocamdan rica ederdim, derdim ki durum boyle. Eger o gelirse benim gelmemin anlami yok. Onu yazarsaniz benim kaydimi pesin pesin silin. Hoca anlayisla karsilayacaktir zaten.
Hocaya da mahçup olacam.ama yapacak başka bişey de yok gibi

Back
X