Bu kadına nasıl davranmalıyım?

Yıllardır apartman demirlerinin boyasına kadar babam yaptı hep kimseden de tek kuruş almadı.Bu kadında bunu biliyor zaten bizi keriz filan sanıyor sanırım

Apartmanda gider ve kanalizasyonla ile ilgili bir tıkanıklık olduğunda su yukarı doğru taşmayacağı için doğrudan en altta oturan kişinin evinden taşar. Yukarıdan akan her türlü su en son o kişinin evindeki borudan iner. Yani komşunuz tıkanıklık olduğu konusunda doğru söylüyorsa , masraflar herkes arasında ortak olarak bölüştürülür. Çatıda akma gibi bir sorun varsa mesela, bundan da en üst katta oturan kişi etkilenir. Böylesi bir problemde de tadilat masrafları aynı şekilde apartmanda yaşayan herkes tarafından karşılanır.

Çatı yıllardır akıyor en üst katta biz oturuyoruz her sene babam kendi imkanlarıyla bir şeyler yapıyor.Çatıyı tamir için usta getirdiğinde kimse para vermeye yanaşmadı.Komşuda öyle bi durum varsa her türlü masrafta üzerime düşeni yaparım ama diğer komşuların haberi bile yokken kadının gelipte bana “herkes verdi bi sen kaldın” deyip yalan söylemesi içimde şüpheler oluşturdu.Ev sahibini muhattap alıcam bu durumda kendisine sorucam direk ödemeyide ona yapıcam

En ustteyim çatıya kimse karışmıyor altada ben karışmam deyin.

Bence fevri olmalısınız. Ki benim daha komşum değil ev sahibimle tartıştım geçen. Haksizsa bunu suratına çatır çatır söylemelisiniz. İçinizde tutunca böyle dert oluyor işte. Bende bir iki haksızlığın da sustum sonra baktım ben sustukça yüz buluyor , son hamlesinde bosalttm içimi ve kuş gibi hafifledigimin farkına vardım.

canım bence fevri olma.. deki apartman aidatı için ne gerekiyorsa veririm ama onun benm evime nasıl kimse karışmıyorsa bende hiç bir gidere karışmıacam..
mesela bizim apartmanda faturalar asılır şu kadar diye, bütün giderler asılır ve apartmanda kaç aile varsa bölünür..
dersin faturaları giderleri yazın asın ben gerekeni her ay size düzenli öderim diye..
anlaşılan aklı yerinde değil.. muhattap olup fevrileşmeye gerek yk.. haklıyke haksız duruma düşersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…