bu kaynana bana cok cektirdi,kısaca özetleyecek olursam,
hamileyim bebeğin cinsiyeti kız olarak bellı oldu,tuturdu erkek olacak içime doğuyor,yok rüyamda gördüm oğlan olacak,9 ay boyunca böyle sürdü,ultrasonda dr. a geldi ,ben bakıcam erkek kesin bu diye(cahil kafa)
ıssızda benı doldurmalar oğlum hiç kızları sevmez,dua et erkek olsun
ben doğuma girdim odam pempelerle süslenmiş,gelin doğurunca bu oda mavi olacak görün bakın ,gibisinden laflar ben içerde canımla uğraşıyorum bu kadın böyle laflar etmiş...
neyse cocuk doğdu nur topu gibi kızım oldu,eşimde cok şükür bunların beni korkuttuğu gibi olmadı kızını cok sevıyor maaşallah ,bu kadın tahammul edemıyor bu duruma,anca erkek iması yapıyor
ahh yavrum sen babana cok benzıyorsun erkek olsan bu kadar benzemezdin
neyse bebek genırıyor gazını cıkarıyor,sen erkek misin yavrum nasıl genirmee ,erkek gibi
kızı doğurdu gecenlerde (erkek cınsıyetı) oğlum mehmetı bır görsen tam erkek ,erkek gibi konusuyor,kalın sesli tam erkek...vs. gibisinden laflar daha aklıma gelmiyor kızlar,ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık
canıma tak etti artık,bebeğimi cok sevıyorum,bu kadın eşimle bir araya geldiğimizde,cocuguma hep erkek yakıştırmaları filan yapıyor bu kadına nasıl cevap verebılırım yardım edın???