bu kadından nefret ediyorum!!!

burcuuux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
43
0
0
Diğer
bu kaynana bana cok cektirdi,kısaca özetleyecek olursam,

hamileyim bebeğin cinsiyeti kız olarak bellı oldu,tuturdu erkek olacak içime doğuyor,yok rüyamda gördüm oğlan olacak,9 ay boyunca böyle sürdü,ultrasonda dr. a geldi ,ben bakıcam erkek kesin bu diye(cahil kafa)

ıssızda benı doldurmalar oğlum hiç kızları sevmez,dua et erkek olsun

ben doğuma girdim odam pempelerle süslenmiş,gelin doğurunca bu oda mavi olacak görün bakın ,gibisinden laflar ben içerde canımla uğraşıyorum bu kadın böyle laflar etmiş...

neyse cocuk doğdu nur topu gibi kızım oldu,eşimde cok şükür bunların beni korkuttuğu gibi olmadı kızını cok sevıyor maaşallah ,bu kadın tahammul edemıyor bu duruma,anca erkek iması yapıyor

ahh yavrum sen babana cok benzıyorsun erkek olsan bu kadar benzemezdin

neyse bebek genırıyor gazını cıkarıyor,sen erkek misin yavrum nasıl genirmee ,erkek gibi

kızı doğurdu gecenlerde (erkek cınsıyetı) oğlum mehmetı bır görsen tam erkek ,erkek gibi konusuyor,kalın sesli tam erkek...vs. gibisinden laflar daha aklıma gelmiyor kızlar,ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık

canıma tak etti artık,bebeğimi cok sevıyorum,bu kadın eşimle bir araya geldiğimizde,cocuguma hep erkek yakıştırmaları filan yapıyor bu kadına nasıl cevap verebılırım yardım edın???

Hic agzinizi egip bükmeyin, söyleyeceginizi direkt olarak söyleyin.
En nefret ettigim sey bu cinsiyetci beyinlilerdir.
En azindan kayinvalidenize " anne bak bu kiz büyüdügünde senden nefret edecek, kendisini sevmedigini bilecek" deyin.
Ayrica " anne sen dogdugunda da, baban, annen kiz oldu diye agitlarmi yakmis, sevmemislermi seni" deyin.
Görümcenizede " sen doguncada annen böylemi yapmis" de.
Ne kadar cahil insanlar yahu.

Son düzenleme:
Eşiniz, annenize ne cevap veriyor bu önemli ?

Hiç mi Allah'tan korkuları yok bunların. Cevap bile vermeyin.

Eşinize havale edin. Eşiniz duyduğunu duyuyordur zaten.

çocuğun cinsiyeti erkeğe bağlı bir kere.. oğlun yapamamış erkek çocuk dersin :)

delirtecek bu kadın beni varya ne zaman bır araya gelsek hep bu muhabbet,

kayinvalidenize " anne bak bu kiz büyüdügünde senden nefret edecek, kendisini sevmedigini bilecek" deyin. demişsin canım böyle desem seviyorum ben torunumu der,çok şeytan kadın seviyor gibi görünüyor canım cicim,ama hep bi iğneleme modunda,eşimde annesinden cok etkilenir normalde,şuan bebeğini sevmesine tahammülü yok nasıl,yarasına tuz basayım,amacı bu kaynananın

bu çok güzel bir cevap olurdu kesinlikle böyle demelisin.senide sevmediler galiba kız oldun diye de kaynanana

Eşiniz, annenize ne cevap veriyor bu önemli ?

Hiç mi Allah'tan korkuları yok bunların. Cevap bile vermeyin.

Eşinize havale edin. Eşiniz duyduğunu duyuyordur zaten.

eşim birşey demiyor,cunku ortada sorun görünmüyor,canım kaynana rolünü öyle bir oynuyor ki,alttan alttan laf sokuyor,oğlummm sana cok benzıyor canım torunum,erkek olsa bu derece benzemezdi diyor,yanı erkek olmadıgını ima ediyor,söyleyiş tarzı bu,nasıl şeytan bir kadın olduğunu anlayın,ne kababı pişiriyor ne ateşi söndürüyor hesabı

Bebegin cinsiyetinin aslan gibi oglunun belirledigini soylemeniz yeterli bence.

ortada sorun görünmüyor ki canım ,söyleyiş tarzı kadının çok yumuşak,çocuk genirince aynen hitap şu; ohhh yavrum kuzum rahatladınmı ,bu nasıl bir genirme erkek gibi güzel cocum benim... her lafın arasına sıkıştırıyor,ben nasıl müdahale edeyım bu lafa

benim kaynanamdam daha beterleride varmış dedim ilk defa ALLAH yardımcın olsun
ben çözümü buldum kendimce o bana ne söylerse iki katını söylüyorum ona anca öyle susuyo çünkü:))

Allah size sabır versin nasıl bir insan bu yaa..söylediği şeyler ne kadar kötü sinir bozucu...cahillikten başka birşey değil yaptıkları...
aslında eşinizinde uyarması gerekiyor..siz bence biz zaten kız istiyorduk anne deyin,kız çocukları daha vefalı oluyor deyin bakalım ne dicek yada açık açık söyleyin..neden sürekli erkek çocuk imasında bulunuyorsun die

pek muhterem kayinvalidenize siz de sakayla karisik "annecim senin psikolojini ne kadar da bozmuslar,sen kucukken kiz oldun diye kimse seni sevmemis heralde" dersiniz.
nefret ederim boyle insanlardan.
hayir ne cabuk kendilerinin de disi oldugunu unutuyorlar.

aslında benim durumumdan seninkinin tam tersi benim kayınvalideminde kızı yok die kız torunu olsun çok istiyor,öyleki kız olursa sana bilezik takıcam dedi:)) biz bir kere eşimle biz erkek istiyoruz demiştik kaynanacıkta ağzını bükmüştü...var takıntı hepsinde cinsiyetle ilgili..

benım kaynanada erkek olursa set alıcam sana dedi,hatta hamileyken kuyumcuya götürdü beğendirdi,ama bak kız olursa bır bılezık takar gecerım dedi,neyse cocuk doğdu ne set ne bilezik,ceyrek altın bıle hicbirsey takmadı,üstüne birde bunları yapıyor...

valla oğlan isteyen gidecek oğluna abisine diyecek diyeceksiniz ben değil oğlun belirliyor
ay anne çok üzüldüm demek annen de sana böyle yapmış sevmemiş kızını da mı sevmedin acaba tabi bunu kızının önünde söyleyin görümcenize de senin adına üzüldüm demek annen de böyle düşünmüş kızın oölursa sen de öyle olacaksın yazık kızına

benim kaynanamdam daha beterleride varmış dedim ilk defa ALLAH yardımcın olsun
ben çözümü buldum kendimce o bana ne söylerse iki katını söylüyorum ona anca öyle susuyo çünkü:))

ah sorma bu anlattıklarım bınde bırı daha neler yaptı bana nelerrr,benım kaynanayla yarışılmaz bır soyle on cevap verır

Bugün otobüse görme engelli bir vatandaş bindi en önde oturan;doğduğunda annesi,babası,akrabaları bayram eden erkek kalkmadı engelli vatandaşımız bir bayan kalktı yer verdi.Başka bir durakta bebekli bir bayan bindi o kadar erkek varken,yer de istediği halde yaşını başını almış bir bayan kalktı hem cinsine yer verdi oturttu...Hemen önümdeki koltuk boşaldı oturduğum anda bir teyze geldi kızım ben oturayım hastayım dedi kalktım o oturdu...İllet oluyorum erkek çocuk o mantığına... Boşanacağımı da dünya aleme rezil olacağımı da bilsem bana bunları söyleyen kaynanama ağzının payını verir bir daha konuşturtmazdım...

Son düzenleme:
E kendide kız çocuğuymuş bi zamanlar.Annesi yada babası erkek kardeşinden ayırsa hoşuna gidermiydi acaba

Kız, çocuğu olunca üzülmek, hele hele anneyi suçlamak çok yanlıştır.
Kuran-ı kerimde mealen, (Allah dilediğine kız, dilediğine erkek çocuk bahşeder. Kimine hem erkek, hem kız çocuğu verir, dilediğini de kısır bırakır. Her şeyi hakkı ile bilen ve her şeye gücü yeten ancak Allahtır) buyuruldu. (Şura 49, 50)
Peygamber efendimiz, (Kız çocuklarını hor görmeyin) buyurdu.Hayırlı evlat istemelidir. Hayırlı olmadıktan sonra, kız veya erkek olmuş ne fark eder?
kız ve kadınlara değer vermeyenler, müslümanlığı bilmeyen kimselerdir. Müslüman, dinini iyi öğrenip kadına layık olduğu değeri vermelidir!

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.) [İ.Asakir]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…