• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadını gören var mı ?

Sen bu kocayì bırak daha geç olmadan sağlığınıza kavuşursunuz canım ya sana birsey olsa bu adam çabuk birini bulur senin gibi calışkan ,uyuzu bırak

Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım.
Nişandan önce belliymiş karı parası yiyen bir tip olduğu
Neden evlendiniz ?
Aşk demeyin bu aşk değil, aşık olan erkek karısı hastayken yataktan çıkarmaz onu, değil işe gir diye baskı yapmak.
Boşanın gitsin başkasını bulsun sömürecek
Size de yazık hayatınızda geçip gidiyor

nişandan önce benim ayrılışımla işe girdi para biriktirdiğini söyledi. birlikteyken sürekli iş ve gelecek hakkında konuşmaya başladı hani düzeldi sandım.

annem dışında kimseyle tanıştırmadım 10 yıl bigün babama yakalandık 30 ağustosta. sonrasında tanışma oldu babam vermedi inatla istedi. işte aileme sözler bana sözler nişanlandık.

tabi birikim falan evlenince hikaye olduğunu öğrendim hepsini ailesind yedirmiş. bana 500 lira verdi kalan bu diye ki biriktirdiğini söylediği para ve aldığı tazminat 20 bini geçiyo.

yani ben ona o ailesine çalışmış. enbüyük hata ona güvenip işinden ayrılmak oldu.

ben iş açmayı istiyodum ama hesabıma göre 3-4 yıl sonraydı ayrılmasam belki mecbur çalışıcaktı.

o işten çıkarıldı diye işyerini öne aldık apar topar açtım. çokta güzel para kazandım ama tekbaşına çalışınca hani bi sorumluluk alsın dedim nebiliyim böyle saçma salak şeyler yapıcağını.

Öncelikle geçmiş olsun. Herkesin dediği gibi, önce ailenle; nasıl bizi tanımadan paylaşıyorsun derdini, aynen öyle hatta daha da detaylı bir şekilde ailenle paylaşmalısın!! Aileni yanında bilmen bile psikolojik olarak büyük bir güç olacaktır sana.
2.adım olarak da, eşini karşına alıp, bizimle konuşman gibi konuşmalısın.

bu akşam son kez konuşmayı deniycem.
deniycem diyorum çünkü bu adam nezaman konuşmak istesem yüzüm düşse kaçıyo kovalıyorum uyuyo.

annemide aradım yarın görüşelim gezeriz dedim. konuşmanın akıbetine göre annemle paylaşıcam

Kocaman bir merhaba

işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.

eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.

o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.

İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.

zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.

eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.

eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.

Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...

Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi

halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...

ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.

ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.

ben ne yapıyım şimdi ?

Kocaniz resmen omur torpusu, hayatinizdaki asil kanser o resmen coreklenmis hayatiniza sizi maddi manevi somuruyor ve adam sonrada boyle cikmamis sizi kandirmamis resmen bile bile dusmussunuz boyle bir evliligin icine. Kocanizla bosanirsiniz bosanmazsiniz o sizin karariniz ama oncelikle ailenizi hastaliginizin ciddiyetinden haberdar edin. Esiniz zaten size karsi en ufak bir sevgi kalbinde sevkat merhamet besliyorsa sizi bu halde somurmez olesiye calistirmazdi. Dusunun olanlari, oncelikle sagliginizi dusunun, hicbirsey sagliginizdan onemli degil cunku. Biraz ailenizden destek alin gerekirse.
Cok gecmis olsun.

üzüldüm adınıza adam rahatlığa alısmıs ev erkeği resmen.

Allah şifa versin. Hastalığını ailen ile paylaş. Boşan.

Eşiniz hastalığınızı biliyor mu? Bilip de mi çalıştırıyor sizi?
Nasıl bir bencillik bu böyle ya...
Buradaki herkes gibi ben de ayrılın diyeceğim maalesef...Ailenize anlatın durumu.
Eşiniz adam olmaz düzelmez yani

Bu adam hayatinizin neresinde? Evlilik tek basina yurumez ki... herseyi ustlenmissin. O sadecr hayatini yasiyor. O hayatinda olmasa da sen tek basina devam edebilirsin. Sanki o sana yuk gibi.

aile bu demek değil mi zaten,ha farklı davranan aileler illa ki vardır ama size göre,bize göre aile bu demek.zor anında yanında olmak ve destek olmak.emiinim konu sahibinin de ailesi bilse nasıl yardımcı olurlar evletlarına,hele o kırılgan,hassas anne, nasıl bir pençelerini gösterip,yavrusuna kol kanat gerer,nasıl kaplan kesilir o damat bozuntusunun karşısında...ama konu sahibinin bunu anlaması lazım.

Desteğin için okadar mutlu oldum ki.
Eksik cesaretimi yerine getirdin.

annemi aradım yarın sabah beni ara buluşalım biyerde gezelim dedim.

akşam eşimle konuşucam inşallah konuşabiliriz . yaptıklarını yapmadıklarını nedenlerini sorguluycam çünkü ben bulamıyorum. inşallah bukez konuşmayı başarabilirim.

sonuç neolursa buakşamdan yarında ona göre annemle konuşucam yada kulağına su kaçırıcam bilemiyorum.

Allah yardımcın olsun.
Kolay değil, tahmin edebiliyorum!

Ben kendime söylüyorum öncelikle; Yanlış tercihlerimin esiri olmaktansa, 2.bir tercih hakkımı kullanmalıyım. Her zaman bir seçenek vardır. Bazı sıkıntıları gerçekten zaman hallederken bazılarını da kesinlikle konuşmak halleder (iletişim sıkıntısı varsa eğer).

Eşiniz hastalığınızı biliyor mu? Bilip de mi çalıştırıyor sizi?
Nasıl bir bencillik bu böyle ya...
Buradaki herkes gibi ben de ayrılın diyeceğim maalesef...Ailenize anlatın durumu.
Eşiniz adam olmaz düzelmez yani

evet hastalığımı biliyor. açıkçası bu illeti o buldu o zorla yolladı doktora. hani hayatta yaptığı bana tek iyilik.
ama sonrası ? yanımda arkamda değil.

hiçbişey ypkmuş gibi çalış diyor. konuştuğu tekşey yemek ve iş.

Allah yardımcın olsun.
Kolay değil, tahmin edebiliyorum!

Ben kendime söylüyorum öncelikle; Yanlış tercihlerimin esiri olmaktansa, 2.bir tercih hakkımı kullanmalıyım. Her zaman bir seçenek vardır. Bazı sıkıntıları gerçekten zaman hallederken bazılarını da kesinlikle konuşmak halleder (iletişim sıkıntısı varsa eğer).

enbüyük sıkıntılardan biri iletişimsizlik.

Ben tüm sakinliğimle iyi niyetimle konuşmak istiyorum ama o kaçıyo.

eniyi yaptığı şey ne deseler kaçmak derim.

Sadece sizin esiniz degil boyle olan. Cok var bu sekilde tanidigim.
Ama 60 yasinda da hala ayni. Hala kira odemesini bile yapamiyor. Bi gun orda calismis bi gun baska yerde. Esini,cocugunu hep magdur eder bunlar. Ben daha duzeleni gormedim.

Evet böyle erkeklerin değiştiğini de görmedim, vurdumduymaz oluyorlar.
Eşi çocuğu olmasa da zaten bir insanın çalışması gerekir, yani evlenmeden önce sorumsuzsa evlenince sorumlu hale gelmiyorlar.

geçmiş olsun. fakat eşiniz evlenmeden öncede sinyalleri vermiş aslında. sizde bile bile bu adamla evlenmişsiniz. yine de geç kalmış sayılmazsınız. çıkartın bu insanı hayatınızdan. ailenizde arkanızda. hiç beklemeyin boşanın. rahat huzurlu bir hayatınız olacağına eminim.

senin gibilerede böylesi düşer ya kahrediyor beni,sana tavsiyem kendine iyi bak öncelike onun seni düşündüğü yok sende onu düşünme,rabbim sana sağlık sıhhat versin dimdik ayakta dur emi yavrum benim

kaç operasyon geçirdim ve hepsinde tabiki patoloji sonuçlarını göstermeye gittim birkere yanımda gelmedi. ki seni istiyorum dedim ya seni yok .
ama annesi babası veya herhangi birine bişey olucaksa koşa koşa gidiyo.
bana gelince izin alamıyo oluyo

bu adamı terk et
kötü gününde yanında yok yahu ne işe yarayacak bu adam?

Hani derler ya bu insan adami kanser eder diye. Tam sizin esiniz icin soylenmis bir laf.

Biliyor musunuz, zararin neresinden donerseniz kardir. Yasiniz da daha genc. Onunuzde upuzun bir omur var ve o omru saglikli bir sekilde yasamak sizin elinizde.

E sen bunu bilerek evlendin arkadaşım bile bile ateşe yürür mü insan .Ne bekliyordun ki onu anlamıyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bu adam resmen sizi hasta etmiş.
Atın vucudunuzda kangiren olan bu yarayı..

Hunter7 nin yazdiklari cok duygulandirdi beni. Bencede ailene durumundan bahsetmelisin..
Allah sifa versin

Back
X