yanlış bir hareket olabilir ama ben engeli kaldırıp, derdinin ne olduğunu öğrenip, bilmiyorsa eşimin evli bir adam olduğunu bilmesini sağlardım.
kızlar eşimin eskiden tanıdığı (bana sanaldan tanıdığını söyledi kendisi bu sanal alemde çok aktif bir insanmış önceden) bir kadın var. bu bayramlarda falan mesaj atardı eşime kim diye sordum eski bir arkadaş dedi o zaman en son yıl başında atmış gece vakti o son oldu ben bu durumdan rahatsız oldum eşimde rahatsız oldu sanki çünkü evli bir adama gece vakti mesaj gelmesi hiç hoş degil
yıl başındaki mesajdan sonra eşime o hattı kullanmamasını söyledim daha önce de söylemiştim zaten çünkü aynı operetörden iki hattı var tamam dedi iki gün sonra o hattı kullanmayı bıraktı. şimdi o da rahat bende. fakat bugun eşimin face ni açtım bu kadın arkadaşlık isteği yollamış eşime kabul etmeyip engelledim hemen ama sinirim bozuldu bu konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum:44:
ben niye bu kadın sana mesaj atıyor dedigimde eşim bilmiyorum ben cevap bile vermiyorum bir daha atmasın diye ama o yolluyor demişti. bu kadın sadece arkadaş mı eski sevgili mi onu da bilmiyorum. konuyu açıp canımı sıkmaya gerek var mı sizce
Ben senin yerinde olsam arar kadını sorarım derdinin ne oldugunu ?
Msjları falan kesmesini eşiminde kendiminde rahatsız oldugunu soylerdim
kızlar eşimin eskiden tanıdığı (bana sanaldan tanıdığını söyledi kendisi bu sanal alemde çok aktif bir insanmış önceden) bir kadın var. bu bayramlarda falan mesaj atardı eşime kim diye sordum eski bir arkadaş dedi o zaman en son yıl başında atmış gece vakti o son oldu ben bu durumdan rahatsız oldum eşimde rahatsız oldu sanki çünkü evli bir adama gece vakti mesaj gelmesi hiç hoş degil
yıl başındaki mesajdan sonra eşime o hattı kullanmamasını söyledim daha önce de söylemiştim zaten çünkü aynı operetörden iki hattı var tamam dedi iki gün sonra o hattı kullanmayı bıraktı. şimdi o da rahat bende. fakat bugun eşimin face ni açtım bu kadın arkadaşlık isteği yollamış eşime kabul etmeyip engelledim hemen ama sinirim bozuldu bu konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum:44:
ben niye bu kadın sana mesaj atıyor dedigimde eşim bilmiyorum ben cevap bile vermiyorum bir daha atmasın diye ama o yolluyor demişti. bu kadın sadece arkadaş mı eski sevgili mi onu da bilmiyorum. konuyu açıp canımı sıkmaya gerek var mı sizce
bence kadın eşinin evli oldugunu bilmiyor bilse gece yarısı evli bir adama mesaj atarmıydı? atmazdı bence senin eşinle bu kadın arasında bilinmeyen bir sır var
ben kim olduğunu bilmediğim bir kadınla muhattap olmam o yüzden konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum
ben kim olduğunu bilmediğim bir kadınla muhattap olmam o yüzden konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum
Canım zaten eşinin sanaldan tanıdığı biriymiş (onun demesine göre) yüzyüze görüşmedilerse, sadece isim,msn, face ve telefonsa iletişim durumu, sorunu halletmek kolay, teli değiştirmişsiniz zaten ulaşamaz, face'i de silip engellemişsiniz ama başka türlü yine bulaşabilir face adresini kökten silin derim, face'siz de yaşanabilir bu dünyada :) ve bunun gibi diğer sanal adreslerini de iptal edip yenilerini alabilrsiniz. Bu şekilde ne mesaj ne mail ne de face sorunu kalmış olur. Eşinize güveniyorsanız çok da büyütmeyin, ulaşmasını engellerseniz sorun kalkar,, tabi eşinle ortak arkadaşları yoksa veya iş adresini vs bilmiyorsa.. Aksi halde japon yapıştırıcısı gibi yapışan kadın çok... Umarım her bi şey sanalla sınırlı kalmıştır da bi an evvel kurtulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?