Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

benimkide öyle oğlunu kıskanan bi kaynana allah bize sabır versin onlarıda ıslah etsin ne diyim cadılıktan öte saman altından su yürüten cinsten

ne kadar iyi niyetlisin düşüncesizliğinden değil ara bozmak için yapıyo kaynanalar zaten hastalık derecesinde kıskanıyo bazıları çünki

:) canim iyi niyetlilikten degil ama, 60 yasina gelmis insani degistiremeyiz. benimki de oyledir dedim cunku, en ufacik bisey olsa kocama anlatir hemen, kotu kotu seyler soyler, ben aciklayinca esim de susar. annesini biliyo cunku. ama annesi ona beni kotulerken agzini acmaz bi kere bile.. ilk zamanlar, daha yeni evliyken bosanmak istedim esimden, herseyi bildigi halde beni savunmadigi icin. basimizdan baya biseyler gecti, biseyler oldu... annesine saygisizlik etsin demiyorum. sadece dogruyu soylesin yeterdi, anne oyle diyosun ama bak benim esim de boyle diyo, o kadar ustune gitme deseydi yeticekti. yurt disina evlendim zaten. cok zor gunler gecirdim cook. ama allaha sukur iyiyiz artik. ben artik alistim, esim de tanidi beni, eskiden annesi yuzunden bana bagirir cagarirdi sucluymusum gibi. bizim nisanliligimiz uzundu biraz ama evlenmeden taninmiyo insanlar tam olarak. beni tanidi esim ve annesinin laflarina kulak asmiyo, ama hala daha cevap verip de beni aklamaz ona karsi..
benim kayinvalide dusuncesiz cok ama. kiskanmiyo eminim. ama akil edemiyo etse de belki takmiyo, bosanacak degiliz ya oyle saniyo, ama ilk zamanlar yalvarriyodum kocama beni annemin evine gonder diye..
simdi hamileyim, eline bisy alip gelsin yok, ustelik yattim ben, yetim , oksuz gibi yapayanliz yattim evin icinde. yiyecek gicbirsey yoktu, hem tiksiniyodum yapamiyodum hem de kendimi yormamam gerekiyodu.. ama bebegimin varligi rahatlatti beni.. hamdolsun..
simdi bazen kocama dert yaniyorum annesi ile ilgili, aglaya aglaya cok icim doluyo bazen.. ama anasina laf soyletmiyo. dogru oldugunu biliyo cunku dediklerimin.
kafaya takmamak lazim ben onu anladim. kocalarimizla iyi olduktan ve kvalidelere saygisizlik yapmadiktan sonra hic dert edinecek birsey yok.

baska kizlari anlatiyomus mesela, benimki de benim kocam bekarken neler yapardi onlari anlatiyo, diskolardan cikmazmis falan neler neler..
ama akil edemiyo rahatsiz olacagimi. ben de gecmis gitmis, artik yapmiyo onemli olan o diyorum. susturuyorum.
oyle iste.. benimki ile gecim cok zor gercekten, herseyi kafama takicak olsam kafayi yerim..
yani iyi niyetten degil.. inanin bana hic ama hickimse kendimizi uzmeye degmez. ustelik emanet tasiyorum karnimda hamdolsun.. bebegim, ben, kocam ii olalalim, babaannesi gordukce sever, laf soyler, hiiicc.. bosverin.. sallayin gitsin
kaydirigubbakcemile2

yok cnm bende akıllandım artık yaranılmıo ne yapsanda biliyorum.ztn anlattım ya kayın pederimle konuşmuyorum mrb mrb sadece okdr. oda saygımdan.onlara giderken ultrason resimlerinide götürüoz kayınvalidem her seferinde bakmak istiyor.kayınpederime hiç uzatmıyorum al dedesi sende bak fln die oda gururundan hiç yanaşmıo.kayınvaldem gösterio bak torununa die.kayınpederim içten içe belli etmesede korkuo çocugumu ona sevdirmicem die halbuki aklımdan bile geçmez öle bişi.kendi kayınvaldesine kayınpederime çocuklarını hiç götürmemiş hiç göstermemiş ettiğini bulcak die korkuo ama yapacaklarından geri kalmıo anlamıyorum hiç onu.anlamak içinde kafa yormaya hiç niyetim yok ugraşmıcm.ben restimi çektim.kafam rahat şuan çok şükür.eşimde sen nasıl mutlu olcaksan öle yap diyor biliyor babasının huyunu.eşim bile babası için dul karı gibi bu herşeye karışır diyo.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eşim bile babası için dul karı gibi bu herşeye karışır diyo.
ilahı thrush guldurdun benı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eşim bile babası için dul karı gibi bu herşeye karışır diyo.

ciddi canım böyle erkekler varkız kardeşim dayımın oğluyla evli dayım her b..... karışır karısı sus pus adamın çene değme kadında yoktur sırf o yüzden kardeşime gidesim gelmiyo

erkeklerde böyle bir huy varsa değme kayınvalidelere taş çıkartıyorlar kendi kayınbabamdan biliyorum o yüzden

bilmezmiyim canım eşimin ailesi ağzıma etti bizim koca ağzını açıp bir kelime söylemedi hele rahmetlik kayınvalideme asla söylemedi eşimi çok severim ama alıştım artık yedi yıldır bu adam kendi ailesine sesini çıkarmıyo ben şu fikrine katılmıyorum yalnız kayınvalidaler aramızın bozulabileceyini düşünemiyo demişsin ya bence bozulması umurlarında değil bazıları bilerek bozuyo zaten

bence hepsini çuvala bağlayıp denize atalım iyi olanlar alınmasın tabiiiiiiiiii delikafadulden

1 tobuste kaynanalar 1 otobuste gelınler tatıle cıkarlar.kaynanaların otobusu denıze yuvarlanır ıclerınden hcbırı sag cıkmaz.gelınlerın hepsi bu duruma cok sevınır kurtulduk dıe.ıclerınden bırı hıckırahıckıra aglar.dıgerlerıde merak eder gelının nıe agladıgını neyse sorarlar gelın sşöyle der.benım kaynana gelmedı tatıle ona yanarım
bızımkıde o hesap.
allh gecınden versınde ama ne bılım ınsanı tıksındırıolar olulerıne bıle ınsan uzulesı gelmıor tovbe tovbe
insanı bıtkısel hayata sokuolar laflarınlan haraketlerınlen

öyle valla esracım düşün artık öz oglu bile babasına dulkarı diyebilio
benim evime yaptıracagım ferforjeye kdr karıştı.ben düz olsun diyorum o hyr bombeli olacak dedi düşün artık ama zafer bnm bombeli yaptırmadım :)

iyi yapmışsın güzelim ah ah senin yaşında bende o kadar akıllı olabilseydim ezdirmeseydim kendimi keşke en doğrusuda laf diyoloğuna girmiyceksin bakarı deyip kendi bildiğini okuycaksın

kızlar benim görümcem benden 12 yaş büyük ama açık ve bakımlıdır her ay kuaförden çıkmaz eltimse ailede herkez eltimden korkar kayınvalideme evlenirken takı yüzünden bir küsmüş 10 yıl konuşmamış bayramda karşılaşsa bile kayınvalide kayınpederin elini öpmemiş çocuklarıda göstermemiş zaten eltim evlenirken hiçbir şeyi yokmuş ama kocasının tüm brikimleri şu an onun üzerine ev araba dükkan bankada para ben evlenirken eşyalar iyisinden alındı diye eimle bana küsmüştü kaynanam kayınpaderim görümcem 10 sene sonra biz evlenirken barıştılar nasıl yağlı ballı oldular anlatamam kaynanam evlendiğimin 10.günü bana geldi yatılı kızkardeşi kayınpeder suratı beş karış laf sokmalar işimi yemeyi beğenmemeler bende salak annecim babacım teyzecim diyorum tam bir yalaka yalaka dediler zaten o günü arkamdan balkonda bende duydum eşime söyledim hiç sesini çıkarmadı bir şey söyleyemez onlara zaten aman söylemesinde senin yüzünden aram açıldı der başıma kakar sonra her fırsatta kayınvalide beni şikayet etti eşimi üstüme saldı hem severek evlendim hemde bizm ailede boşana yok ne yapayım hep üzülüp ağladım içime attımkeşke üzülmeseymişim boşa geçti yıllar ondan sonra eltim çok sivri dilli tekrar küstüler tabi görümcemde bizim olduğumuz semte taşındı kayınvalidenin kızından beklentisi çoktu ama avucunu yaladı tabii burası tatil beldesi kızı hergün çocuklarını alıp denize gitti bunun yüzüne bile bakmadı osıralarda bende eşimle iyi olayım diye kayınvalidyle aramı iyi tutmaya çalışıyordum tüm evinin temizliğini yapıyordum banyoda keseleyip saçını boyayı kaşlarını alıyordum eltimle görümce kıskandı tabi onlar hayatta hizmet etmez kendi evlerini bile ayda bir temizlikçi çağırıp ona yaptırırlar sonra bizim eltinin kavgacılıyla görümce ilede küstüler kayınvalidem aniden öldü eltime küs gitti eltime demiştimki bak yaşlı ölür falan bir ara istersen bana ne arıycam onu dedi cenazede eltim koşa koşa geldi tabi ayılmalar bayılmalar ağlamalar görümcemle sarılıyolar cenaze evinde görümcem hiç ona diyemedi bir kez bile aramadın şimdi geldin diye aaa görümcem bana çattı bir ekmeyin içine minicik küçük parça peynir yiyodum senin iştahın açıldı diye çok alındım bıraktım ekmeyi bir şey demedim sonra herkezin içinde akrabaların içindde bir kez daha azarladı ağlamaya başladım odaya gidip eşim dediki ona ne oldu diye geldi yanıma sen dedim kaç defa tersledin beni hiç birşey demedim hemde ağlıyorum elinde sigara sen kimsin bana bir şey diyecek diye bağırdı bende asıl sen kimsin eltimden korkuyosun ona birşey diyemiyosun benimi buldun laf söyliycek dedim küstü bu çok umrumdaydı bu küstü diye kayınpederde küstü uğraşamıyorum bu kaprisli insanlarla eltim şimdiye kadar politik davrandı hiç emek vermedi bunlara şimdide bir numaralı insan o nedenle diyorum kendinizi yıpratmayın boşa kürek çekersiniz diye

aynı benım kocamda öyle asla annesıne gdıpte bışey demez haksız olduğunu bılırse susar ama gdıpte karısını savunmaz annesıne ama anasını bana savunur ailesi kullanıo benım eşimi kaynanamlar yuzunden sureklı sıkıntıdayım ben.. ayrıca cok haklısın kesınlıkle aramızın bozulacağını bılıolar ve bılerek yapıolar ıstıolarkı oğulları onları secsın savunsunkötükedihüso

hem sende yazık cok uğrasmıssın kaynanana yaranmak ıçın ama olmuyo ıste nankorler sen yaptıkça arkandanmı konuşmuş saygısız kadın

hem sende yazık cok uğrasmıssın kaynanana yaranmak ıçın ama olmuyo ıste nankorler sen yaptıkça arkandanmı konuşmuş saygısız kadın

evet ceydacım aynen öyle hizmet edip babacım annecim deyince arkandan yalaka diyolar akıllı kadın olun hizmetçi ruhlu olmayın akıllı insanlar daha fazla değer görür

bnde bu zamana kadar hepkendımı ezdrdım her dedıklerını dınledım ama eşim için o ses cıkaramadığı için ama hamıle kaldığımdan berı eşimede tavrımı koydum.bu zamana kadar herşeye sustum ama bu benım yaşadığım en özel ve ılk kez yaşadığımduygu hıçkımseye karıştırtmıycam dedım oda karştrtmıo şimdi kımseyı..daha bebeğim doğmadan isim kavgasına grmış kaynanam kendı kendıne bnde kızdım artık..durun bı dedım yaa bı sağlıklı doğsun bebeğim bı kucağıma alayım dedım benım derdıme bakın sızın keyfınıze bakın dedım eşimde kesınlıkle sızın ıstedığınz ismı koymıcam dedi...ılk defa sesı çıktı yanı sevndım:)

bravo canım kocana kaynana ne geçti odevirler artık onun söylediği ismi koysan yaranabilicen sanki bir gün yüzü güler 3 gün sonra yine aynı dokuz ay sen taşıyosun onu karnında ilk senin kararın önemli rahmetlik annem ben 20 yaşındayken bile derdi çocuklarıma ismini bile koyamadım diye yıllar sonra içinde kalır üzülürsün sonra canım

ahh yaa, senle cok benzer seyler yasamisiz.. benim kocam da ayni seninki gibi.. ama beni tanidi artik sorun yasamiyoruz hele elti konusunda artik hic yasamiyoruz, gene bir cevap vermez birsey yok ama en azindan bana hak veriyo ya o rahatlatiyo beni az da olsa.. ben birsey deyince abimden cekiniyorum diyo. o senden cekinmiyo ama diyorum..

aynen, memnun etmek icin ugrasmicaksin, gene ustumuze dusen, guler yuz tatli dil olacak ama yeri gelince cevap da vericeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…