mafoldumben deli etcek beni bu kadın.hala hayırlı olsun demedi bütçeniz kaldırır mı bebeği dedi yaaaa çildırciiiimmm:bbo:sempatiksalakcinni
saol canım amin.. bencede iyi ki gorumcen yok gorumce olunca seni asla kızı gibi goremio zaten gorumcemde cok kıskanc... hani maddi olarak ailenin ogluna daha destek olunur ya bizde tam tersi gittileer gorumceme araba aldılar bi de kaynanam pişşkin pişkin bana dio ki sende 3.cocugunu dogur sana da alırızayyy öncelıkle gecmş olsun ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok sinir bozucu bı durum yani gercekten ama işte ne olursan ol el kızı muamelesı görüyosun ne oğlu gıbı nede kızı gbı sever seni kndı evladını duşunur hepp ben kaynanamdan şikayetcıyım ama iyikibi görümcem yok yanii
ahh ahhh hazır konu acılmısken burda bende içimi dokeyim biraz.. ben 2 sene once hamile kaldım kaynanam bana simdikii gencler cok nazlı ew işi bile yapmıolar hamile olduklarında sen onlar gibi olma yap herseyi hiç bişe olmaz dedi... kısmet bu yaa 2 aylık bebegim düşükle sonuclandı... benden sonra gorumcem hamile kaldı.. tatile gitmiştik havuzda kaydıraktan falan kayıyoruz bi baktım kaynanam kızını azarlıyo sen manyakmısın napıosun ya duserse bebek kötükedihüso ulan kızının 3. cocugu benim ilk cocugum olcaktıı onunki cocukta benimki neydi acaba cok agırıma gitti o laf.. simdi 8 haftalık hamileyim ama suan hiçkimseye solemedim.. gorumcemin kızı dogdu 6 aylık oldu kaynanam ona yeni chicco arabalar falan aldı we utanmadan bana sen dogur bunları kullanırsın dedi :bbo: onun 3. cocuguna yeni alıncak ben ilk cocugumu gorumcemin eskileriyle buyutcemkötükedihüso kızmakta haksızmıyım ama
ahh ahhh hazır konu acılmısken burda bende içimi dokeyim biraz.. ben 2 sene once hamile kaldım kaynanam bana simdikii gencler cok nazlı ew işi bile yapmıolar hamile olduklarında sen onlar gibi olma yap herseyi hiç bişe olmaz dedi... kısmet bu yaa 2 aylık bebegim düşükle sonuclandı... benden sonra gorumcem hamile kaldı.. tatile gitmiştik havuzda kaydıraktan falan kayıyoruz bi baktım kaynanam kızını azarlıyo sen manyakmısın napıosun ya duserse bebek kötükedihüso ulan kızının 3. cocugu benim ilk cocugum olcaktıı onunki cocukta benimki neydi acaba cok agırıma gitti o laf.. simdi 8 haftalık hamileyim ama suan hiçkimseye solemedim.. gorumcemin kızı dogdu 6 aylık oldu kaynanam ona yeni chicco arabalar falan aldı we utanmadan bana sen dogur bunları kullanırsın dedi :bbo: onun 3. cocuguna yeni alıncak ben ilk cocugumu gorumcemin eskileriyle buyutcemkötükedihüso kızmakta haksızmıyım ama
hergun beni sinir edecek birsey cıkarıoo.. yeni bi olay daha anlatim sizee :) k.pederim dairee aldı bize ilk bana soledi ama kimseye soylememi istemedi bende kendi ailemde olmak uzere kimseye solemedim sonra kaynanam ogrenmiş geldi benim akrabalara komsulara yasemin basından beri biliodu sizden gizledi falan demiş doldurmus milleti beni bilen bilio zaten millete nedenini soledim k.pederime bi söz wermiştim ve sözümü tuttum ama yok kaynanam beni cekemediği için millete yalancı konumuna dusurdu beni k.pederimin bana soleyip onlara solememesini cekemedi ama k.pederimde karısının ne bosbogaz oldugunu bildigi için solememisti soledigi gibi de kadın yaydı millete işte olan bana oldu boshayallersmile:mymeka: seninki de ayri birseymis yaa.. bence de soyleme karnin cikinca anlasinlar birak..
evet kendi cocugu gibi kiymetli olamazsin ama sen de onun cocugunun kiymetlisisin sonucta. ve sen de birilerinin evladisin, ve senin gibi o da gelin olmustu bir zamanlar.. neden boyle oluyo hic bilmiyorum.. :umursamaz:
cok kotu yaa offff. sen tabi ki yeni alirsin bebegine araba. ne munasebet yaa.. hayret bisey. ilk cocugun ustelik ve daha oncesi dusmus.. insallah bu seninle kalir ve herseyini begendigin gibi hazirlarsin... olumunekankayizsmile
ah canim, insallah seninde tombis tombis bebisin olur,Benim şuan bir bebeğim yok ama inşallah bu ay göbeğimde minik bir parça olur...
Benim kayınvalidemde çok karışır...Giydiğine içtiğine...Eltime çok yapmış bu konuda ama onlar ozaman beraber otururlarmış ses çıkartamazmış...Düşünün ya eltimin annesine ilk doğduğu zaman bebeği kucağına verdirmemiş...Mikrop kapar almayın kucağa demiş...Kendi hem bebeğe hiç bişey yapmamış hemde eltimin annesinin tüm aldıklarına laf etmiş...
Banada şuan yediğimize içtiğimize eşimin maaşına karışmak istiyor ama ne ben nede eşim izin veriyor...Zaten bana sen yengen gibi değilsin sen beni dinlemiyorsun diyor...Bende eltim gibi olamam seninki cansa benimkide can diyorum istediğimi yaparım hem sizden bişey istediğimizmi var diyorum karışmayın karı koca arasınada girmeyin diyorum...Sonra bana değilde abimle yengeme beni şikayet ediyormuş...Çokta umrumda...
Şuan 1 sene bebek olmadığı için bizim doktora gidiyoruz...Kimseninde haberi yok...Geçenlerde maaştan açıldı konu sanki eşim çok maaş alıyormuş gibi sorunmaya başladı acaba nereye harcıyoruz...Eşimde delirdi...Sizene benim maaşımdan nasıl harcadığımdan ben kaç ay oldu doktor parası ödüyorum haberiniz bile yok siz anca abime yapın dedi çekti gitti...
Doğruda söyledi...5sene öncesi abime dükkan açmışlar içini doldurmuşlar üstünede araba vermişler ohhh ne güzel...Biz şimdi istiyoruz dükkan bize satın arabanızı açın diyorlar...Bizde bize nasıl davranırlarsa öyle davranıyoruz...
Ne dertliymişim yaaa...
herkesin kayınvalidesi gelini kıskanır bendeki de kayınpeder..adam beni kendine rakip görüyor.eşim bana düşkün istediklerimi yapıyor diye deli oluyor ozamanında kayınvalidemi hep ezmiş gerçi hala ezmeye dvm ediyorda.. oglunu beni öle ezsin agzımı açtırmasın dediklerim yapılmasın istiyor.bi keresinde kulak misafiri olsum oglum bak karnın her dedigini yapma annesine çok gitmeyin buraya daha çok gelin tepene çıkarma diyordu.kafamdan aşagı kaynar sular döküldü resmen o an...kafamçokkarıştı
ne sacma sapan ınslar var yha.ınsan aılesınden vazgecermı.dogutmus buyutmus neden gıtmıcekmıssın tabıkıde gıdersın kımse karsamazkötükedihüsokötükedihüso
ne yapcaksın cnm eşler hatrına kayınvalide kayınpedere katlanıyoz işte
hiç aklımdan çıkmaz nişanlıydık ev bulduk eşimle kayınpederimi çagırdı eşim baba biz ev bulduk gel sende bak fikrini alalım die.neyse geldi baktı evi begendi bana geldi suratıma bir tokat hadi ii sin buyuk evde oturcan dedi ama ben neye ugradıgımı şaşırdım istem dışı gözlerimden yaşlar gelmeye başladı.bnm kötü oldugumu anlayınca ben sana şaka yaptım takıldım alındınmı demezdi bi de burdan yak.bunuda sineye çektik hatır için.2 sene içinde yine böle el şakaları esneme patlatmalar fln en son dayanamadım artık rest çektim şuan evlerine gittigimde elini öperim sadece slm veririm.halini hatrını bile sormam soguk davranıorum ona.babacım babacım derdim şimdi baba bile demiyorum.eşimde arada kalmaktan bıktı sen nasıl rahatsan öle davran dedi.yazık kocacım babasının her pot kırışının ardından benden özür dilerdi.şimdi o da rahat
ayy bı erkeğe helede kayınpederehıç yakışmıo öle davranmak benım kayınpederım bıraz sunepe yazık kaynanamdan cektıklerını anlatıo bana dert yanıoo:)
ben asıl doğumdan sonra ne yapıcam dıe duşunuyorum 40 gun boyunca ayrılmaz benden onu yap bunu yap bıde calışıo akşamları gelır ış çıkışı kalır gtmez hadıkırk gun kalsın hevesıdır dıyorum ama ardından ramazan gelıo ramazandada kalırım demezmı ne gerek varsaaa off offf
canım sen kaç yaşındasın bende kimseye saygımı bozmıyım diye diye sinir hastası oldum 33 yaşındayım 7 yıldır evliyim artık bebeğimde olucak kimseye ezdirmiyorum kendimi hemde hemen cevabını veriyorum biz şimdi kendimizi ezdirirsek ileride çocuklarımızıda ezdiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?