Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

mafoldumben deli etcek beni bu kadın.hala hayırlı olsun demedi bütçeniz kaldırır mı bebeği dedi yaaaa çildırciiiimmm:bbo:sempatiksalakcinni

yoooo kaldırmaz ama ya ölene kadar kaldırmazsa bız bebek sahıbı olamıycazmı dıycen malesef dıyemıyosun sana bı sır vereyımmı 3 evlılıgımı yaptım su anda kaynanam yok alllh rahmet etsın çok iyi insanmıs adını koydum kızıma ona benzesın dıye ama 1 yı 1999 yılında dövdüm 3 gün rapor aldı snr aramız iyi oldu 2 yi oglu evden esyalarını alıp gıderken ayakkbılarını unutmus aldım kafasına vurarak verdım 1 ay snr basladıoglumla gerı bırlesın demeye bunlara böylesı gerek allh sabır versın hamılesın sıkma kendını he de geç

ahh ahhh hazır konu acılmısken burda bende içimi dokeyim biraz.. ben 2 sene once hamile kaldım kaynanam bana simdikii gencler cok nazlı ew işi bile yapmıolar hamile olduklarında sen onlar gibi olma yap herseyi hiç bişe olmaz dedi... kısmet bu yaa 2 aylık bebegim düşükle sonuclandı... benden sonra gorumcem hamile kaldı.. tatile gitmiştik havuzda kaydıraktan falan kayıyoruz bi baktım kaynanam kızını azarlıyo sen manyakmısın napıosun ya duserse bebek kötükedihüso ulan kızının 3. cocugu benim ilk cocugum olcaktıı onunki cocukta benimki neydi acaba cok agırıma gitti o laf.. simdi 8 haftalık hamileyim ama suan hiçkimseye solemedim.. gorumcemin kızı dogdu 6 aylık oldu kaynanam ona yeni chicco arabalar falan aldı we utanmadan bana sen dogur bunları kullanırsın dedi :bbo: onun 3. cocuguna yeni alıncak ben ilk cocugumu gorumcemin eskileriyle buyutcemkötükedihüso kızmakta haksızmıyım ama

ayyy öncelıkle gecmş olsun ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok sinir bozucu bı durum yani gercekten ama işte ne olursan ol el kızı muamelesı görüyosun ne oğlu gıbı nede kızı gbı sever seni kndı evladını duşunur hepp ben kaynanamdan şikayetcıyım ama iyikibi görümcem yok yanii

saol canım amin.. bencede iyi ki gorumcen yok gorumce olunca seni asla kızı gibi goremio zaten gorumcemde cok kıskanc... hani maddi olarak ailenin ogluna daha destek olunur ya bizde tam tersi gittileer gorumceme araba aldılar bi de kaynanam pişşkin pişkin bana dio ki sende 3.cocugunu dogur sana da alırız klava: gelde kafayı yeme.. bende dedim anne kusura bakma simdi arabam olsun die 3 cocuk doguramam hem ben sizden bu zamana kadar ne istedim ki dedim. .simdi bize daire alındı ona da almıslar Allahım kafayı yedircekler bana... onlardan uzaklascm die sewinirken simdi o da oraya tasınırsa napcam bilmiorum bilmiyorumkismile sagsalim bebegim dunyaya gelse belki onunla zaman gecirir onların adaletsizliklerini gormezdimm:CüvCüv:

:mymeka: seninki de ayri birseymis yaa.. bence de soyleme karnin cikinca anlasinlar birak..
evet kendi cocugu gibi kiymetli olamazsin ama sen de onun cocugunun kiymetlisisin sonucta. ve sen de birilerinin evladisin, ve senin gibi o da gelin olmustu bir zamanlar.. neden boyle oluyo hic bilmiyorum.. :umursamaz:
cok kotu yaa offff. sen tabi ki yeni alirsin bebegine araba. ne munasebet yaa.. hayret bisey. ilk cocugun ustelik ve daha oncesi dusmus.. insallah bu seninle kalir ve herseyini begendigin gibi hazirlarsin... olumunekankayizsmile

işte sınır oluorum böle seylere.kendılerınkı kız dısardan aldıkları cıngene sankı.bölelerını varya ne yapmak laızm bılıomusunuz sacını basını yolmak ama kocanın hatırı ıcın susuyoz ıste.benım bır tanıdıgım vardı.kaynanası tam bır seytan .oglunu doldurmamı dersın kızı hrkesın ıcınde rezın etmekmı dersın cocukları annesınden sogutmakmı dersın n eaklına gelırse yapardı.kocası hep annesı ıcın dovdu o zavllıyı.kız bır gun gun yuzu gormedı.nese yıllarca dayandı.en sonunda kaynanasını dovdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bosandılar.allh herseyın hayırlısını versın o yuzden.benım bebegım yok olmasını cok ıstıyorum.benım kaynanamda asırı herseye karısıor hep kendı dediği olsun ıstıyor neysekı kocam dnlemez kendısını hele ben hıc dınlemem.......

ayrıca benım anlamadıgım bır sey var madem ogllarını kıskanıolar neden evlenıolar evlendıkten sonra ah oglum ben saana sunun kızını alacaktım muhabbetıne gırıolar.oysakı gelınınıde almak ıcın zamnında ölmustur.ayrıca zamnında senınde dediğin gıbı onlarda gelın olmuslar bayanların bayanı anlaması lazım valla onu bunu bılmem yasasın kayınbabalar ölsün kotu kaynanalar....

hergun beni sinir edecek birsey cıkarıoo.. yeni bi olay daha anlatim sizee :) k.pederim dairee aldı bize ilk bana soledi ama kimseye soylememi istemedi bende kendi ailemde olmak uzere kimseye solemedim sonra kaynanam ogrenmiş geldi benim akrabalara komsulara yasemin basından beri biliodu sizden gizledi falan demiş doldurmus milleti beni bilen bilio zaten millete nedenini soledim k.pederime bi söz wermiştim ve sözümü tuttum ama yok kaynanam beni cekemediği için millete yalancı konumuna dusurdu beni k.pederimin bana soleyip onlara solememesini cekemedi ama k.pederimde karısının ne bosbogaz oldugunu bildigi için solememisti soledigi gibi de kadın yaydı millete işte olan bana oldu boshayallersmile
ammaan takmicam bebeğ,imede yansır diom ama dayanamıorum işte gıcık ediolar beni :umursamaz:inşallah canım inşallah bebişim benimle kalır suan dusundugum tek sey o :CüvCüv:

ah canim, insallah seninde tombis tombis bebisin olur,
dertliyim diosunda, bakiyorum yine iyi atlatiyorsun, pek takmiosun, helal valla!
ne guzel esinde tutmus seni, biseycik olmaz size ....cok sukur.
oyle olmayanida taniyorum , sen devam et guzelim , kendinizi ezdirmeyin , birbirinizle iyi olun gerisi bos.opuyorumnanaktan

keşke benım eşimde annesıne karşıkonuşabılse cvp verebılse bu yonden sanslısın sen

herkesin kayınvalidesi gelini kıskanır bendeki de kayınpeder..adam beni kendine rakip görüyor.eşim bana düşkün istediklerimi yapıyor diye deli oluyor ozamanında kayınvalidemi hep ezmiş gerçi hala ezmeye dvm ediyorda.. oglunu beni öle ezsin agzımı açtırmasın dediklerim yapılmasın istiyor.bi keresinde kulak misafiri olsum oglum bak karnın her dedigini yapma annesine çok gitmeyin buraya daha çok gelin tepene çıkarma diyordu.kafamdan aşagı kaynar sular döküldü resmen o an...kafamçokkarıştı

ne sacma sapan ınslar var yha.ınsan aılesınden vazgecermı.dogutmus buyutmus neden gıtmıcekmıssın tabıkıde gıdersın kımse karsamazkötükedihüsokötükedihüso

ne sacma sapan ınslar var yha.ınsan aılesınden vazgecermı.dogutmus buyutmus neden gıtmıcekmıssın tabıkıde gıdersın kımse karsamazkötükedihüsokötükedihüso

ne yapcaksın cnm eşler hatrına kayınvalide kayınpedere katlanıyoz işte
hiç aklımdan çıkmaz nişanlıydık ev bulduk eşimle kayınpederimi çagırdı eşim baba biz ev bulduk gel sende bak fikrini alalım die.neyse geldi baktı evi begendi bana geldi suratıma bir tokat hadi ii sin buyuk evde oturcan dedi ama ben neye ugradıgımı şaşırdım istem dışı gözlerimden yaşlar gelmeye başladı.bnm kötü oldugumu anlayınca ben sana şaka yaptım takıldım alındınmı demezdi bi de burdan yak.bunuda sineye çektik hatır için.2 sene içinde yine böle el şakaları esneme patlatmalar fln en son dayanamadım artık rest çektim şuan evlerine gittigimde elini öperim sadece slm veririm.halini hatrını bile sormam soguk davranıorum ona.babacım babacım derdim şimdi baba bile demiyorum.eşimde arada kalmaktan bıktı sen nasıl rahatsan öle davran dedi.yazık kocacım babasının her pot kırışının ardından benden özür dilerdi.şimdi o da rahat

ayy bı erkeğe helede kayınpederehıç yakışmıo öle davranmak benım kayınpederım bıraz sunepe yazık kaynanamdan cektıklerını anlatıo bana dert yanıoo:)

benimkiler beni dayıma şikayet etmişler hahahaaaaa
kızınız gelsin özür dilesin demişler hahaaaaa
özür dilemezsem benle görüşmiceklermiş
ohhhhh ne güzel negüzellll arayıpta bulamadığım şey buydu işte
ben çok memnun oldum şikayewt edilmekten dayım sağolsun gerekeni yapmış tabi

canım sen kaç yaşındasın bende kimseye saygımı bozmıyım diye diye sinir hastası oldum 33 yaşındayım 7 yıldır evliyim artık bebeğimde olucak kimseye ezdirmiyorum kendimi hemde hemen cevabını veriyorum biz şimdi kendimizi ezdirirsek ileride çocuklarımızıda ezdiririz

ayy bı erkeğe helede kayınpederehıç yakışmıo öle davranmak benım kayınpederım bıraz sunepe yazık kaynanamdan cektıklerını anlatıo bana dert yanıoo:)

ceydacım zamanında altınları vermiycektin canım borcumuz var diyecektiniz o ağlıyorsa sen daha çok ağlıycaktınsenin kayınvalide evlere şenlik işte arada kocalar olunca taviz vermek zorunda kalıyorsun vallahi zor böyle şeytan gibi insanlarla uğraşmak

ceydacım ben okadar nasıl katlanıcaksın kaynana allah sabır versin canım benim rahmetli kayınvalide sadece bir akşam yemeye gelirdi kayınpederler üzerime bakar yeni eşofman varsa kaça aldın kaç para verdin boşa masraf genç gelinsin insan giyinmek istiyo kayınvalide görümce yüzünden kıyafetlerim varken onlar kıskanmasın diye eskilerle dolaşıyordum eski püskü giyince hiçbirşey demiyolardı ne yaptıysam yaranamadımkızlar yaranırım sanmayın boşuna yazları bizim burası altınoluk herkez denize girer ben kayınvalidenin peşinde millet evine su getirtiyor durumlarıda iyi 4.kata su taşıyorum illa dışarıdan taşınacak su bıkmıştım gerçektengörümcem bikinisiyle çocuklarıyla denizde ben eski eşofmanlarla o sıcakta kaynanamla onlara bakmaya giderdik orada görümce şezlonga uzanmış elinde sigara eltimi kötülerdi 2 saat osıcakta başıma güneş geçerdibana üvey evlat değil insan muamelesi bile yapmadılar kaynanaın evi temizlenicek görümce beni çağırır beraber yapalım diye beni orada bırakır kuaföre gider akşam ben temizliği bitirince gelirdi şimdi kayınvalide rahmetli oldu mesafe koydum herkezlede kimseyi karıştırmıyorum kendime taviz vererek eşimle etrafımla iyi olurum sanma canım erkekler iyilikleri çabuk unutur eşinin akrabaları hele hiç bilmez olan sana olur sonra

ben bu folderi okumasini cok seviyorum (dum) ama artik okudukca uzuluyorum. ne insanlar var yahu su dunyada ve genelde kadinlara kotu davrananlar gene kadinlar. Ben sansliyim allahtan zaten uzaktalar ama bazen telden bile sinir olabiliyor insan. Annem cok daha sanssiz zavalli kadin k.validesi erkenden olmus ama gorumce ve kayinlarindan cok cekti. En sonunda biz buyuyunce annem resti cekti yeter artik dayanamiyorum diye kurtulduk vallahi. Simdi ne annem ne de biz cocuklar hala-amcalarla gorusmuyoruz. Babam tek basina gidip dolasiyor kardeslerini arada. Herkes rahatladi en cokta annem. Hayat zaten kisa milletin kahrini cekmeye hic mi hic degmez..

yok cnm bizde insanız sabır sabır bi yere kdr ben en yakın arkadaşlarımdan görmedim böle el şakaları şaplatmalar fln bu kayınpeder sözde. geline böle şaka yapılırmı agır olsana biraz sen ayıp deilmi..ben her cuma kayınvalidemi kayınpederimi arayıp hayırlı cumalar annecim babacım derdim.2 sene içinde su şakalarına ragmen bi kere baba demedim hep babacım annecim.. ama nerde yaranmak dediğiniz gibi mümkünmü daha tepene çıkıyorlar.artık resmiyet var aramda kayınpederimle babayı bırakın slm verip el öpme dışında konuşmam bile yok bukadarınıda yapıosam sırf Allah korkumdan (eşin annesi babası kendi anne baban sayıldıgı için) saygısızlık yapmamak için.. artık sadece hayırlı cumlar dmk için kayınvalidemi arıyorum onu aramıyorum kayınvalideme annecim demeye dvm ediyorum ona demiyorum kuduruyor.anladı hatasını ama iş işten geçti.zaten öle de gururluki dönüp yere düşen şapkasını bile yerden almaz :) buarada 23 yaşındayım cnm.bi olay daha anlatayım niaşanlıyız ev düzüyoruz mobilyadır beyaz eşyadır malum çok masraflı şeyler.eve geldim bi baktım avizeler takılmış.kendi kafasına göre gitmiş kıytırıktan bişiler almış gelmiş.kızım sen yeni gelin olcan burası senin evin gel gidelim beraber begenelim senin gönlüne göre olsun dmk yok.bide demezmi nasıl süprizi begendinizmi diye neyse kocacım arada kalmasın tekrar masraf yapmasın diye buda sineye çelikdi.bi buçuk yıl sonra başka eve geçiyoruz.kendi annem kızım ben sana ev hediye avize alıcam gidelim begenlim bi gün dedi be safım ya git bunu onlarla paylaş.kayınpeder bi köpürdü tabi bnm yanımda deil eşime yanlızken yapıo uyanık.bu kız bnm aldıgım avizeleri begenmiyormu yeni avizeler değişirmişmi hyr efendim deişmick fln die.sonra bide kendini acırması yokmu eşimi öle kandırıo eşim ona çıkışınca tam oglum deiştirin bnm özenerek aldıklarımı çöpe atın tamam ben alınmam diye. 2.5 sene oldu artık o avizeleri görmeye tahammülüm kalmadı.avizelerin güzel olup olmamasını geçtim baktıkça o olaylar hatrıma geliyor.kocamı ikna ettim artık degiştiriyoruz en yakın zamanda inş. buda güzel hbr :) artık herşeyi gizli yapıom akıllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…