- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
ceydacım ben okadar nasıl katlanıcaksın kaynana allah sabır versin canım benim rahmetli kayınvalide sadece bir akşam yemeye gelirdi kayınpederler üzerime bakar yeni eşofman varsa kaça aldın kaç para verdin boşa masraf genç gelinsin insan giyinmek istiyo kayınvalide görümce yüzünden kıyafetlerim varken onlar kıskanmasın diye eskilerle dolaşıyordum eski püskü giyince hiçbirşey demiyolardı ne yaptıysam yaranamadımkızlar yaranırım sanmayın boşuna yazları bizim burası altınoluk herkez denize girer ben kayınvalidenin peşinde millet evine su getirtiyor durumlarıda iyi 4.kata su taşıyorum illa dışarıdan taşınacak su bıkmıştım gerçektengörümcem bikinisiyle çocuklarıyla denizde ben eski eşofmanlarla o sıcakta kaynanamla onlara bakmaya giderdik orada görümce şezlonga uzanmış elinde sigara eltimi kötülerdi 2 saat osıcakta başıma güneş geçerdibana üvey evlat değil insan muamelesi bile yapmadılar kaynanaın evi temizlenicek görümce beni çağırır beraber yapalım diye beni orada bırakır kuaföre gider akşam ben temizliği bitirince gelirdi şimdi kayınvalide rahmetli oldu mesafe koydum herkezlede kimseyi karıştırmıyorum kendime taviz vererek eşimle etrafımla iyi olurum sanma canım erkekler iyilikleri çabuk unutur eşinin akrabaları hele hiç bilmez olan sana olur sonra
ayy terbıyesız kadın oturmuş kocana eskı kızlarımı anlatıyoo demekkı oğlu capkınlık yapsanhoşuna gdecek gerçi benım kaynanamda öle sureklı bana dıokı zamanında oğluma kızlarını vermek ısteyen cok oldu ben hıçkımsseyı beğenmedım bılmem ne dıo bnde duymazdan gelıom sen yne cevabnı vermşsn gerci senınkı tam haddını asmış Allah bunlara anlayış akıl fıkır versın
:1shok:eee peki kocan bişi demedi mi:1shok:valla snirlerim acaip bozulduÇok üzgünüm çoookbnım kaynanada gecen gun geldı ben ıcerdeyım dediği sey su^^^karın duymasın fılanın kızı senı cok begenıordu ıste senı ıstanbulda evlendırmek ıstıyorduk aslında kızda guzeldı ^^ballandıra ballandıra anlatıo .tabı benım duyucagımı dusunmuor.ayyyy bır ıcerı fırladım.sız hala gec kalmıs deilsniz gecmısınızde aklınızda kım varsa gıdın onu alın dedım ama bunun rengını gor.eee ne varkı bunda dedi.ben evlenmısım sevgılı deılım böle seyler sen konusamazsın dedım.senı ısteyen yokmuydu sankı dedi.benı ısteyenn coktuuuuuu dedim ama ben oturupta size bunları anlatmıorum dedim cektım kapıyı cıktım evden kendı tek kaldı o gıttı ben eve öle gırdım.herkes kac yasında olursa olsun haddını bılecek.herkes ana babaa evladı.el bebek gul bebek buyutulmus.kendı kızlarına yapılmasını ıstemedıgı seylerı baskalarının kılzarına kımse yapamaz
bnım kaynanada gecen gun geldı ben ıcerdeyım dediği sey su^^^karın duymasın fılanın kızı senı cok begenıordu ıste senı ıstanbulda evlendırmek ıstıyorduk aslında kızda guzeldı ^^ballandıra ballandıra anlatıo .tabı benım duyucagımı dusunmuor.ayyyy bır ıcerı fırladım.sız hala gec kalmıs deilsniz gecmısınızde aklınızda kım varsa gıdın onu alın dedım ama bunun rengını gor.eee ne varkı bunda dedi.ben evlenmısım sevgılı deılım böle seyler sen konusamazsın dedım.senı ısteyen yokmuydu sankı dedi.benı ısteyenn coktuuuuuu dedim ama ben oturupta size bunları anlatmıorum dedim cektım kapıyı cıktım evden kendı tek kaldı o gıttı ben eve öle gırdım.herkes kac yasında olursa olsun haddını bılecek.herkes ana babaa evladı.el bebek gul bebek buyutulmus.kendı kızlarına yapılmasını ıstemedıgı seylerı baskalarının kılzarına kımse yapamaz
kızlar sizi çok iyi anlayabiliyorum aynı dert bendede var herşeyi burnumuzdan getiriyorlar bende hamile olduğumu kaynanama söylediğimde verdiği tepki aynen şu oldu ... da hamile yani kalkıp görümcemin de hamile olduğunu söyledi ikimizde şuan 21 haftalık hamileyiz.sanki ona soran olmuş gibi düşünün sevinmedi bile aradan bi kaç gün geçtikten sonrada eşime çocuk doğunca sakın beşik meşik alma borcun çok kız tarafı yapar demiş düşünün artık eşimi nasıl evladına karşı soğutmaya çalıştığını eşimde ben onu sıkıştırınca söyledi beşik alma demiş yokya dedim o almasında görümceminkine bak ben ne diyorum ona dedim anneme söyledim aradan 3 ay geçti annem bende babanda alırız herşeyini merak etme kızım diyo zaten haftasonu gücümce aldım benim 2 mislimde annem bişeyler oldu sağolsun canım annem allah başımdan eksik etmesin seni kaynanaları görünce analarımızın kıymeti daha da anlaşılıyor kızlar...
esracım bilseler bile işlerine galmez bizimde yedi yıl bebek olmadı bana demedikleri laf kalmadı elti bile i... çocuğu olur dedi eşim için benimmi olmaz yok hanlarım apartmanlarım olmasını bekliyomuşum çocuk yapmak için bütün eşimin sülalesi bana demedik laf bırakmadılar oysa evlendiğimden beri hiç korunmadım bebek olsun diye 7 sene sonra hamile kalabildim nasip böyleymiş allaha havale ettim onlarıesım 29 yasındaydı nısanlandıımızda sımdı 30u doldurdu bulsaydı bu zamna kadar nıe bu kadar gec kalmıskı.
esım anne sus artık dedi balkonun demırını yumrukladı.sonra kaynanam esım bana sınırlenmedı dıe surat asmaya basladı bnde evden cıktım o gıdınce geldım evıme.
dusuncesız ıste baska bısı deıl.pıreyı deve yapar.herseyı ssadece kendı bılır.bır kendının dediği olsun ıster.bır kendı durust.
ayda yılda bır gıderız duzensız sofra kurar cogu zamn onu bıle yapmaz.dogum gunumuz bayram olur seyran olur öle oturmaya gelır elıne bısı alıp gelmez.komsulara dagıtır butun erzakları bıze sormaz bıle.kızı 16 saat lık yolda oturur soklan kutulara balık koyar onu goturur.
cocugum olmuor 1 yıllık evlıyım gıttık sperm tahlılı verdık esımde sperm azlıgı cıktı ılac kullandık gene duzelmedı durumu bılıor.sureklı sende tedavı ol dıor bana .ben cok gıttım doktor bısıyın yok dedi.bızım esegımız bıle dogurur kısır yok bızde dıor sureklı.
hasta yattım ılk evlendıgımde 3 ay benı 1 kere aramaılar gelmedıler bıle.oglunun tedavı surecınde cok zor bır zamn gecırdım ne yapıosun nasıl psıkolojın dıe sormadı bıle.
ıstedıgı tek sey ben onu cagırım kalsın agırlayım kendı laf soksn kavga etsın ben pekı dııım....
cok sinir bozucu.. iyi demissin sen de..
ama acaba kaynanin dusuncesizliginden mi.. benimki de biraz oyledir cunku. bazen esimle aramizin bozulabilecegini dusunmeden konusur. ama dusuncesiz olduguna yoruyorum..
ne kadar iyi niyetlisin düşüncesizliğinden değil ara bozmak için yapıyo kaynanalar zaten hastalık derecesinde kıskanıyo bazıları çünki
canım benim ya yaşında pek küçükmüş sen onlarla başa çıkamazsın ezerler seni yaşın küçük ya kaalede almazlar sen sen ol canım yaranmaya çalışma kendini ezdirme yaranılmaz bunlara çünkiyok cnm bizde insanız sabır sabır bi yere kdr ben en yakın arkadaşlarımdan görmedim böle el şakaları şaplatmalar fln bu kayınpeder sözde. geline böle şaka yapılırmı agır olsana biraz sen ayıp deilmi..ben her cuma kayınvalidemi kayınpederimi arayıp hayırlı cumalar annecim babacım derdim.2 sene içinde su şakalarına ragmen bi kere baba demedim hep babacım annecim.. ama nerde yaranmak dediğiniz gibi mümkünmü daha tepene çıkıyorlar.artık resmiyet var aramda kayınpederimle babayı bırakın slm verip el öpme dışında konuşmam bile yok bukadarınıda yapıosam sırf Allah korkumdan (eşin annesi babası kendi anne baban sayıldıgı için) saygısızlık yapmamak için.. artık sadece hayırlı cumlar dmk için kayınvalidemi arıyorum onu aramıyorum kayınvalideme annecim demeye dvm ediyorum ona demiyorum kuduruyor.anladı hatasını ama iş işten geçti.zaten öle de gururluki dönüp yere düşen şapkasını bile yerden almaz :) buarada 23 yaşındayım cnm.bi olay daha anlatayım niaşanlıyız ev düzüyoruz mobilyadır beyaz eşyadır malum çok masraflı şeyler.eve geldim bi baktım avizeler takılmış.kendi kafasına göre gitmiş kıytırıktan bişiler almış gelmiş.kızım sen yeni gelin olcan burası senin evin gel gidelim beraber begenelim senin gönlüne göre olsun dmk yok.bide demezmi nasıl süprizi begendinizmi diye neyse kocacım arada kalmasın tekrar masraf yapmasın diye buda sineye çelikdi.bi buçuk yıl sonra başka eve geçiyoruz.kendi annem kızım ben sana ev hediye avize alıcam gidelim begenlim bi gün dedi be safım ya git bunu onlarla paylaş.kayınpeder bi köpürdü tabi bnm yanımda deil eşime yanlızken yapıo uyanık.bu kız bnm aldıgım avizeleri begenmiyormu yeni avizeler değişirmişmi hyr efendim deişmick fln die.sonra bide kendini acırması yokmu eşimi öle kandırıo eşim ona çıkışınca tam oglum deiştirin bnm özenerek aldıklarımı çöpe atın tamam ben alınmam diye. 2.5 sene oldu artık o avizeleri görmeye tahammülüm kalmadı.avizelerin güzel olup olmamasını geçtim baktıkça o olaylar hatrıma geliyor.kocamı ikna ettim artık degiştiriyoruz en yakın zamanda inş. buda güzel hbr :) artık herşeyi gizli yapıom akıllandım
evet evet hastalık dercesnde kıskanan benımkaynanam
mafoldumben deli etcek beni bu kadın.hala hayırlı olsun demedi bütçeniz kaldırır mı bebeği dedi yaaaa çildırciiiimmm:bbo:sempatiksalakcinni
ceydacım ya senin kaynanayı eşime anlattım günaha giriyo kadın niye öyle yapıyoki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?