Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

aynen hemde ne şeytan bnm kaynana nazlı gelın kndını oğlunun sevgılısı sanıyo guluo edıo o eve gelnce suratı duşuo ahh hastayım vah başım falan sırf oğlu sorsun dıe..evet haklısın vermıcektım altınları bn zaten bır nuöaralı aptalım ne ıstedyseler verdım hemen gerı ödıcem dedı 130 ceyrek altın ayptr sölemesı şimdide dıokı borc taktılar bn oduomborcları gerı vermıcem...senınkılerde bı alemmış onlara ne gydığının parasından onlarmı oduooo..kıskançlarrr

kızlar sizi çok iyi anlayabiliyorum aynı dert bendede var herşeyi burnumuzdan getiriyorlar bende hamile olduğumu kaynanama söylediğimde verdiği tepki aynen şu oldu ... da hamile yani kalkıp görümcemin de hamile olduğunu söyledi ikimizde şuan 21 haftalık hamileyiz.sanki ona soran olmuş gibi düşünün sevinmedi bile aradan bi kaç gün geçtikten sonrada eşime çocuk doğunca sakın beşik meşik alma borcun çok kız tarafı yapar demiş düşünün artık eşimi nasıl evladına karşı soğutmaya çalıştığını eşimde ben onu sıkıştırınca söyledi beşik alma demiş yokya dedim o almasında görümceminkine bak ben ne diyorum ona dedim anneme söyledim aradan 3 ay geçti annem bende babanda alırız herşeyini merak etme kızım diyo zaten haftasonu gücümce aldım benim 2 mislimde annem bişeyler oldu sağolsun canım annem allah başımdan eksik etmesin seni kaynanaları görünce analarımızın kıymeti daha da anlaşılıyor kızlar...

evet Allah gercekten eksık etmesın analarımızı..hep öle yaparlar zaten kendılerıne geldımı kızlarına kayanan alsın ama gelınlerıne geldımı anan alsınn..arkadaşımın kaynanasıda öle beş kuruş para vermıo borçlarna yardm etmıo ama kendı kocasına anan bıze bakmak zorunda dıo..

bnım kaynanada gecen gun geldı ben ıcerdeyım dediği sey su^^^karın duymasın fılanın kızı senı cok begenıordu ıste senı ıstanbulda evlendırmek ıstıyorduk aslında kızda guzeldı ^^ballandıra ballandıra anlatıo .tabı benım duyucagımı dusunmuor.ayyyy bır ıcerı fırladım.sız hala gec kalmıs deilsniz gecmısınızde aklınızda kım varsa gıdın onu alın dedım ama bunun rengını gor.eee ne varkı bunda dedi.ben evlenmısım sevgılı deılım böle seyler sen konusamazsın dedım.senı ısteyen yokmuydu sankı dedi.benı ısteyenn coktuuuuuu dedim ama ben oturupta size bunları anlatmıorum dedim cektım kapıyı cıktım evden kendı tek kaldı o gıttı ben eve öle gırdım.herkes kac yasında olursa olsun haddını bılecek.herkes ana babaa evladı.el bebek gul bebek buyutulmus.kendı kızlarına yapılmasını ıstemedıgı seylerı baskalarının kılzarına kımse yapamaz

ayy terbıyesız kadın oturmuş kocana eskı kızlarımı anlatıyoo demekkı oğlu capkınlık yapsanhoşuna gdecek gerçi benım kaynanamda öle sureklı bana dıokı zamanında oğluma kızlarını vermek ısteyen cok oldu ben hıçkımsseyı beğenmedım bılmem ne dıo bnde duymazdan gelıom sen yne cevabnı vermşsn gerci senınkı tam haddını asmış Allah bunlara anlayış akıl fıkır versın

ogulları kafalarını kaldırıpta bır kıza bakan tıp deıl ama kendı öle yapmaya calısor dıger gelının yanındada aynı sekılde yapıor cocukları ay parcası hele bır gorumcem var dusman basına :)butun dagları kendı yartmıs cok guselmıs kendı kendılerını oven bır tıp

ama sınırım bozuldu ben evcılık oyunu oynamıorumkı evlenmısım gecmıs gecmıste kalmıs bunu tutupta anlatmanın bır anlamı yok.karsıdakı ınsana yapılan terbıyesızlıktır.
benı sokaktan alıpta kendı hanım etmedıkı.aıle kızı olmayan kotu kadınlara bıle bu muhamele yapılmaz.

ben esımede anlatmıorum cogu seyı saldırıor cunku annesıgıle.bızımde aramız bozuluor degmeyen nsanlar ıcın.bn asla gorusme etme demem sonucta oda anne.benımde annem var.

:1shok:eee peki kocan bişi demedi mi:1shok:valla snirlerim acaip bozulduÇok üzgünüm çoook

cok sinir bozucu.. iyi demissin sen de..
ama acaba kaynanin dusuncesizliginden mi.. benimki de biraz oyledir cunku. bazen esimle aramizin bozulabilecegini dusunmeden konusur. ama dusuncesiz olduguna yoruyorum..

esım 29 yasındaydı nısanlandıımızda sımdı 30u doldurdu bulsaydı bu zamna kadar nıe bu kadar gec kalmıskı.
esım anne sus artık dedi balkonun demırını yumrukladı.sonra kaynanam esım bana sınırlenmedı dıe surat asmaya basladı bnde evden cıktım o gıdınce geldım evıme.
dusuncesız ıste baska bısı deıl.pıreyı deve yapar.herseyı ssadece kendı bılır.bır kendının dediği olsun ıster.bır kendı durust.
ayda yılda bır gıderız duzensız sofra kurar cogu zamn onu bıle yapmaz.dogum gunumuz bayram olur seyran olur öle oturmaya gelır elıne bısı alıp gelmez.komsulara dagıtır butun erzakları bıze sormaz bıle.kızı 16 saat lık yolda oturur soklan kutulara balık koyar onu goturur.
cocugum olmuor 1 yıllık evlıyım gıttık sperm tahlılı verdık esımde sperm azlıgı cıktı ılac kullandık gene duzelmedı durumu bılıor.sureklı sende tedavı ol dıor bana .ben cok gıttım doktor bısıyın yok dedi.bızım esegımız bıle dogurur kısır yok bızde dıor sureklı.
hasta yattım ılk evlendıgımde 3 ay benı 1 kere aramaılar gelmedıler bıle.oglunun tedavı surecınde cok zor bır zamn gecırdım ne yapıosun nasıl psıkolojın dıe sormadı bıle.
ıstedıgı tek sey ben onu cagırım kalsın agırlayım kendı laf soksn kavga etsın ben pekı dııım....

her b... karışmasalar olmaz sen oğlunu kimden koruyosun aynı yatakta yattığı karısındanmı sanki gelinler düşman çok cadıymış kaynanan

esracım bilseler bile işlerine galmez bizimde yedi yıl bebek olmadı bana demedikleri laf kalmadı elti bile i... çocuğu olur dedi eşim için benimmi olmaz yok hanlarım apartmanlarım olmasını bekliyomuşum çocuk yapmak için bütün eşimin sülalesi bana demedik laf bırakmadılar oysa evlendiğimden beri hiç korunmadım bebek olsun diye 7 sene sonra hamile kalabildim nasip böyleymiş allaha havale ettim onları

cok sinir bozucu.. iyi demissin sen de..
ama acaba kaynanin dusuncesizliginden mi.. benimki de biraz oyledir cunku. bazen esimle aramizin bozulabilecegini dusunmeden konusur. ama dusuncesiz olduguna yoruyorum..

ne kadar iyi niyetlisin düşüncesizliğinden değil ara bozmak için yapıyo kaynanalar zaten hastalık derecesinde kıskanıyo bazıları çünki

canım benim ya yaşında pek küçükmüş sen onlarla başa çıkamazsın ezerler seni yaşın küçük ya kaalede almazlar sen sen ol canım yaranmaya çalışma kendini ezdirme yaranılmaz bunlara çünki

kızlar bizim elti ile görümce aynı zamanda hamile kalmış rahmatli kayınvalidem eltiye demişki seninki kız olucak benim kızımınki erkek olucak rüyamda gördüm demiş tabii sonrasında tam tersi olmuş niye yapıyolar böyle şeyler bilmem zevk alıyolar herhalde

mafoldumben deli etcek beni bu kadın.hala hayırlı olsun demedi bütçeniz kaldırır mı bebeği dedi yaaaa çildırciiiimmm:bbo:sempatiksalakcinni

ne demek bütçeniz kaldırırmı kredimi çekiyon çocuk mu yapıyon.deseydin ya Allah verir rızkını olmazsa babaannesi ne güne duruyor diyesempatiksalakcinni

hepimizin derdi aynı galiba hoş benimkide karışır ama bu konuda biraz farklı karışmaya fırstıyokkaynımı evlndiriyor bana yapmadıklarını kat kat ona yapıo buarada bana fırsat kalmıyor tabii annemden de bana bişi almaya fırsat kalmıyo kızdım sonunda ben almak istiyom die tamam dedi dün aradı birsürü şeler almış hoş almadığı günde yok ya oda ayrı ama kızımın cicişlerin ben almak istiyorummmmmmmmmm

aman ne takıyorsun kıss boşver çocuğum için iyisini bilirim ben de ya da ben almak istiyorum de al hiç kafana takma sen ama kaynananda kötülükden demiodur çocukla çok masrafınız olucakya fazla harcamayın diedir stres yapma kendin beğen al :lepi:

ceydacım ya senin kaynanayı eşime anlattım günaha giriyo kadın niye öyle yapıyoki dedi

öyle ya sorma bak anlatayım bişey daha. eskıden aynı yol ustunde ışyerlerımız bız arabamızlagdıyoruzgderken kaynanamıda evınden alıp işyerıne bırakıyoruz işinden alıp evıne göturuyoruz buna rağmen kadın ne dese beğenırsın inadına eşimin yanında söluyoo arabaya bınıo ne oldu bu surat ne bende sızınle gdıp gelıom dıemı surat asıon demezmı halbukı alakası yok sabah sabah bıle konuşup guluom ama ınadına eşimn yanında laf söluo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…