- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
aynen canım benimkide öyle..o küçük olur o büyük olur eskimeden atılır bilmem ne........2 kuruşluk hevesim var dırdırla mahvettin dedim...boğası geliyor insanınalsanaalsanasmile..bebek benim bebeğim şimdi heves etmicem ne zaman edicem demi ama...:umursamaz:
o pazenden 2 don dikmiş onunla büyütmüş..eee napalım...taş devrinde yaprak örtüyolardı bizde mi öle yapalım....yasakkelime
allah allah ıçınde kalanlarısendemı yapmakıstıyoo bencıllık yaa bnce sırf buyukler dıe helede erkek tarafılar dıe herşye hakları yok yanı..
evet yaa bnde bebeğime doya doya bakmak herşeynı kendım yapmak ıstıorum soncta ılk bebek hepımızın ozenclerı var demı ama ınsan bebeğiyle rahatca ılgılenmekıster
öyle tabi herkesin kendi hayatı var kendince yaşamak istiyor.empati yapıyorum ben babanne anane olsam tuttururmuyum diye yoo hiçte istemem he kendileri koyarsa ne mutlu koymazlarsa da başlarının etini yemem diye düşünüyorum şahsen
bide sankı kendı doğuruyomuş gbı kendı bebeğiymş gbı sureklı o şöle olsun bu böle olsun demesnden çok sıkıldm yaa.ayy az kaldı doğuma ay çok heycanlanıorum amanda çocuğum gelıo benım bılmem ne ne kadar gıcık bı durum sankı ben doğurcam haa dıo...evet benmı doğurcam senmı bellı değil dedımöff baya dolmuşum yıne
merhaba
geçmişte yazdığınız msjları okudum ve şaşırdım
hemen hemen herkes ilgilenmiyo aramıyo sormuyo derken siz tam tersi.
kayınvalidenizin size kötü davrandığını yazdığınızı okumadım,kadın fazla heycanlı gibi geldi bana doğal olarak.anladığım kadarıyla size destek amaçlı alışveriş yapmak istiyo bunda kötü olan nedir anlamadım yani.aldıklarını beğenmezseniz giydirmezsiniz çocuğunuza,kendi aldıklarınızı giydirirsiniz.
sonuç itibariyle torunu için bişiler yapmaya çalışıyo gibi geldi bana.
bunun gibi küçük şeylere takılıp kendinizi hırpalamayın.hayırlısı ile bebişinizi kucaklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?