Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

bnde hep nısanlıyken laf vururdu susardım anne anne derdm genede.ne ceyız alsam begenmezdı.kendıde bır yastık yapmadı.dugunde takmak ıcın bıle takı almadı butun borcu bız odedık halaada oduoz.kızı evlendı bır takı aldı butun mılletten para topladı buyuk esyasını aldı.sımdıde ıcımde zerre kadar sevgısı kalmadı hala dılı durmuor hıc saygısızlık yapmıorum sunu nıe dedın ona buna demıorum yuzume bısı söledıgı zamn ama hakkını verıorum mosmor edıorum bayan sıyasetcı kaynanamı

kötüler alemii almış gdıyorr iyiler kendını yormasın boşaaa....kaydirigubbakcemile3

buna çok güldüm ya
güzel düşünce

ben şuan hamileyim
birinci hamileliğimde birşeye karıştırmadım
kaynanamla aramız çok yok çekinir benden biraz
:)
biliyor dinlemeyecagimi
Allah kısmet ederse bunaa karıştırmayı düşünmyorum
bakalım.

isim konusunda bende muzdaribim kayınpederim eşimin adını serdar koyacakmış babasını kendi adını koyunca içinde uhte kalmış herhalde bnm daha cinsiyeti belli deildi erkek olursa serdar koyun diye tutturmazmı Allahtan benimki isimler için anlamlı bişiler arıyor baktı serdar komutan demekmiş olmas baba dedi geçiştirdi.kızım olacagı belli oldu kayınvalidem heveslendi onun adını koyarız die eşim ona da yanaşmadı çok şükür.hangi devirde yaşıoz deilmi ayrıca görüncen olsa bi dert eltin olsa bi dert daha bnm yok ama adayım var şimdiden göz bebegi ama ben görücem onları hele bi aileye girsin etli bozuntusu gercek yüzünü gösterecek kayınvalidemlerde agızları açık kalıcak..

senın kayınpederının adı serdar klas bı ısım erkek olsa koysanda sorun olmazdı.benım kaynanamlar tutturdu alıhan koyulcak zannedıyolar benım eşimde toprak koymak ıstıyor ve yanaşmadı hyr koymıcam dedi:))

kayınpederimin adı serdar deil.eşimin adını serdar koyacakmış koyamamış bnm çocuguma koymak istedi

allah allah ıçınde kalanlarısendemı yapmakıstıyoo bencıllık yaa bnce sırf buyukler dıe helede erkek tarafılar dıe herşye hakları yok yanı..

allah allah ıçınde kalanlarısendemı yapmakıstıyoo bencıllık yaa bnce sırf buyukler dıe helede erkek tarafılar dıe herşye hakları yok yanı..

öyle tabi herkesin kendi hayatı var kendince yaşamak istiyor.empati yapıyorum ben babanne anane olsam tuttururmuyum diye yoo hiçte istemem he kendileri koyarsa ne mutlu koymazlarsa da başlarının etini yemem diye düşünüyorum şahsen

biraksalar da gencler bebeklerine doysa..ismine kadar karismak yok artik..:1closedeyes:

evet yaa bnde bebeğime doya doya bakmak herşeynı kendım yapmak ıstıorum soncta ılk bebek hepımızın ozenclerı var demı ama ınsan bebeğiyle rahatca ılgılenmekıster

evet yaa bnde bebeğime doya doya bakmak herşeynı kendım yapmak ıstıorum soncta ılk bebek hepımızın ozenclerı var demı ama ınsan bebeğiyle rahatca ılgılenmekıster

kızım dünya ya gelince korkuyorum kayınvalidemler hergun kızımı görmeye gelirler diye ilk torunları.bize hergun gelemeseler kesin hergun bizi çagırırlar.eşimle çocugumla başbaşa bırakmazlar herhalde beni.alın bana lohusa sendromu işte

2 gündür felaket yorgun hissediyorum kendimi dogru düzgün bişi yapmadıgım halde.gece uyuyorumm sabaha dinlenmiş kalkmam lazım ya nerde sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi tüm kemiklerim agrır şekilde uyanıyorum.1 kat merdiven çıkıyorum kendimi koltuga zor atıyorum sizde de oluyormu öle.kalsiyumuma fln çok dikkat ediyorum ama acaba kızım bnm kemiklerimdenmi alıyor?

bu anlattıkların bende luyor özellıkle bı haftadr yuruyemıyorum sankı bebeği bacak aramda taşıyorum:) ıkı adım yuruyorum bacaklarım komple ağrıyor kalçamın altında başlıyor yorgunluk sırt ustu uzanınca rahatlıyorum ve uzanr uzanmaz belımın bacaklarımın ne kdr yorulduğnu farkedıyorum...

bende canım empati yapıyorum bebeklerimiz olucak allahın izni ile bundan 25 yıl sonra evlendiklerini düşünelim zaman deyişmiş olacak kalkıpta huysuz gibi benim ismimi koyun falan demem herkezin gönünde bir aslan yatar insanlar hevesleniyor hamile kalıyor onlara karışmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum

ayy bu kaynanamın hareketlerın ıyıce sıkıldım yaa..butun pazarımı zehir etti.bebeğimn oda takımı geldı bnde temzledım yerleştrdım hazrladım odayı göremedı dıe delırdı kaynanam.şirinyer pazarına gelmşler banada yakın aradı demezmi aaaa biz ablamla pazardayz kahve içmeye gelıyoz sana dıee nasıl snır oldumyaaa odayı kolacan etmeye geldıler yanıı geldı bıde ablasına gezdırıo eşyaları ne gusel doğumda ılk defa görecektı ışte herkes dımı ama btun hevesımı kırdı yaa hadı onuda gectım insan bı sorar dımı evdemısın musaıtmısın dıe yokk emrıvakı yapıo iice sınır oldumyanı

bide sankı kendı doğuruyomuş gbı kendı bebeğiymş gbı sureklı o şöle olsun bu böle olsun demesnden çok sıkıldm yaa.ayy az kaldı doğuma ay çok heycanlanıorum amanda çocuğum gelıo benım bılmem ne ne kadar gıcık bı durum sankı ben doğurcam haa dıo...evet benmı doğurcam senmı bellı değil dedım öff baya dolmuşum yıne

merhaba
geçmişte yazdığınız msjları okudum ve şaşırdım
hemen hemen herkes ilgilenmiyo aramıyo sormuyo derken siz tam tersi.
kayınvalidenizin size kötü davrandığını yazdığınızı okumadım,kadın fazla heycanlı gibi geldi bana doğal olarak.anladığım kadarıyla size destek amaçlı alışveriş yapmak istiyo bunda kötü olan nedir anlamadım yani.aldıklarını beğenmezseniz giydirmezsiniz çocuğunuza,kendi aldıklarınızı giydirirsiniz.
sonuç itibariyle torunu için bişiler yapmaya çalışıyo gibi geldi bana.
bunun gibi küçük şeylere takılıp kendinizi hırpalamayın.hayırlısı ile bebişinizi kucaklayın

caydaaaa evet canım baya doluymuşsun.senin adına çok üzüldüm allahtan benim kayınvalidemgiller bize çok uzaktalar.oyüzden zırtpırt gelme ihtimalleri yok aldığım eşyalara karışma ihtimali de yok.sadece geçen telefonda konuştuk bebeği artık doğum yaklaştıkça daha çok merak ettiğini söyledi hayır dua etti kapattı.sağolsun.ama tatillerde o da giyimime aldığım eşyalara karışır durur.eminim bu yaz bebeğe nasıl bakılacağı konusunda kendi eski kafasına göre şeyler yap diyecek ben yapmam diyicem,azbiraz kızacak ama bişey yapamıycak.yani anlıycağın çoğu kayınvalide aynı,istisnalar hariç.ama yapacak bi şey de yok sadece tavrını koycaksın çünkü tepene çıkmaya çalışacaktır.allah kolaylık versin tatlımm..buarada doğum nezaman benim 2buçuk hafta sonra gibi normal olacak.senin?:CüvCüv:

canım benım doğru dıosunda bırılerı sureklı senın adına karar vermeye kalkıo duşunsene.hastane cıkışı almak ıstıosun dıelım sana sorulmadan alınıo ve getırılıp onune konuluo naparsınn.. kadın mısafrlerın yanında dıokı amann bn haytta dınlemem kımseyı en az bı hafta kundaklıcam bebeği dıo gelde sınır olma sankı kndı bebeğide kımseyı dnlemeden bnm bebeğimi alıp kundaklıcak sence bunlar normalmı? sınır olunmıcak seylermı bn kımseyı kırmak ıstemem ve kırmamak ıcın elımden gelenı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…