- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
aynen canım benimkide öyle..o küçük olur o büyük olur eskimeden atılır bilmem ne........2 kuruşluk hevesim var dırdırla mahvettin dedim...boğası geliyor insanınalsanaalsanasmile..bebek benim bebeğim şimdi heves etmicem ne zaman edicem demi ama...:umursamaz:
o pazenden 2 don dikmiş onunla büyütmüş..eee napalım...taş devrinde yaprak örtüyolardı bizde mi öle yapalım....yasakkelime
ben zaten kayınvalideye dedim ben mi hamileyim başkalarımı bi türlü anlamadım dedimsempatiksalakcinnikızlar lohusalığınızda bu siniriniz 2 ye katlancak sakin olun azcık,bakın daha zor olur sonra tıkayın kulakları bırakın yaaaa
siz gene bildiğinizi yapın onlar delirsinler
Benim durumum çok farklı kızlar... Burnumun direği sızladı okurken yazdıklarınızı... Benim kayınvalidem nişan günümde vefat ettiKayınvalidemden 3 ay önce de kayınpederim yine kanserden vefat etmişti... Çok ağır hastaydı ikisi de ve son günlerinde o hasta haliyle bana bir sürü hediye almıştı Hala onun aldığı hediyeleri kullanıyorum, bedenimi ve zevkimi çok iyi biliyordu... Hamileliğimde bile kullanabileyim diye kıyafetler almış kadıncağız :/
Hatta vefatından bir ay önce(nişandan da bir ay önce) bana, " bu dünyadan göçmeden şu kollarımda bir torun sallayabilseydim keşke" demişti... Eşimin bir de abisi var ve 4 yıl denedikleri halde bebekleri olmamıştı... Kayınvalidemi kaybettikten 1 ay sonra eltim 9 haftalık hamile olduğu haberini aldı!
Kayınvalidemin adı "Günay"dı, bir oğlumuz olacak ve adını "Güneş" koyacağız... Rahmetli Kayınvalidem eşi benzeri zor bulunur bir insandı! Hediyeler vermeyi çok severdi ve herkesin neyi seveceğini çok iyi gözlemlerdi! Eltim onun kendi annesinden farklı olmadığını söylerdi hep. Ki 2 oğlu vardı, hiç kızı olmamış ama kız çocuğunu çok severmiş...
Beni sinir edenlerse kayınvalidemin kardeşleri... Eşimin teyzeleri yani. Kadıncağız vefat edeli 1 hafta olmadan kadının eşyalarını akbaba gibi paylaştılar! Kendisi çok zevkli ve kaliteli kıyafetler giyerdi, bedeni de çok büyüktü. Ben 34 bedendim diye sana büyük bunlar dediler, bir fakirin sırtını ısıtsın demek yerine topladılar valiz valiz götürdüler!
Sonra eşim hepsine küstü de rahatladık
Bazen düşünüyorum da ilahi adalet diye bir şey yok galiba((
ben zaten kayınvalideye dedim ben mi hamileyim başkalarımı bi türlü anlamadım dedimsempatiksalakcinni
Benim durumum çok farklı kızlar... Burnumun direği sızladı okurken yazdıklarınızı... Benim kayınvalidem nişan günümde vefat ettiKayınvalidemden 3 ay önce de kayınpederim yine kanserden vefat etmişti... Çok ağır hastaydı ikisi de ve son günlerinde o hasta haliyle bana bir sürü hediye almıştı Hala onun aldığı hediyeleri kullanıyorum, bedenimi ve zevkimi çok iyi biliyordu... Hamileliğimde bile kullanabileyim diye kıyafetler almış kadıncağız :/
Hatta vefatından bir ay önce(nişandan da bir ay önce) bana, " bu dünyadan göçmeden şu kollarımda bir torun sallayabilseydim keşke" demişti... Eşimin bir de abisi var ve 4 yıl denedikleri halde bebekleri olmamıştı... Kayınvalidemi kaybettikten 1 ay sonra eltim 9 haftalık hamile olduğu haberini aldı!
Kayınvalidemin adı "Günay"dı, bir oğlumuz olacak ve adını "Güneş" koyacağız... Rahmetli Kayınvalidem eşi benzeri zor bulunur bir insandı! Hediyeler vermeyi çok severdi ve herkesin neyi seveceğini çok iyi gözlemlerdi! Eltim onun kendi annesinden farklı olmadığını söylerdi hep. Ki 2 oğlu vardı, hiç kızı olmamış ama kız çocuğunu çok severmiş...
Beni sinir edenlerse kayınvalidemin kardeşleri... Eşimin teyzeleri yani. Kadıncağız vefat edeli 1 hafta olmadan kadının eşyalarını akbaba gibi paylaştılar! Kendisi çok zevkli ve kaliteli kıyafetler giyerdi, bedeni de çok büyüktü. Ben 34 bedendim diye sana büyük bunlar dediler, bir fakirin sırtını ısıtsın demek yerine topladılar valiz valiz götürdüler!
Sonra eşim hepsine küstü de rahatladık
Bazen düşünüyorum da ilahi adalet diye bir şey yok galiba((
cnm cok üsüldüm gercekten allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin inş :Saruboceq:
benm kayınvalidemde öyledir cok zevklidir beni herseyden cok düsünür sagolsun allah hayırlı uzun ömürler versin inş allah herkesede iyii anlayıslı kayınvalide versin inşşş bizimde iiyi kayınvalideler olmamızı nasip eylesin inş kaydirigubbakcemile3
allah nazardan saklsın iyi kayınvalideleri kaydirigubbakcemile3
'lutfen bana karısma' dıyemıyormusunuzlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?