Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar lohusalığınızda bu siniriniz 2 ye katlancak sakin olun azcık,bakın daha zor olur sonra tıkayın kulakları bırakın yaaaa
siz gene bildiğinizi yapın onlar delirsinler

Benim durumum çok farklı kızlar... Burnumun direği sızladı okurken yazdıklarınızı... Benim kayınvalidem nişan günümde vefat etti Kayınvalidemden 3 ay önce de kayınpederim yine kanserden vefat etmişti... Çok ağır hastaydı ikisi de ve son günlerinde o hasta haliyle bana bir sürü hediye almıştı Hala onun aldığı hediyeleri kullanıyorum, bedenimi ve zevkimi çok iyi biliyordu... Hamileliğimde bile kullanabileyim diye kıyafetler almış kadıncağız :/

Hatta vefatından bir ay önce(nişandan da bir ay önce) bana, " bu dünyadan göçmeden şu kollarımda bir torun sallayabilseydim keşke" demişti... Eşimin bir de abisi var ve 4 yıl denedikleri halde bebekleri olmamıştı... Kayınvalidemi kaybettikten 1 ay sonra eltim 9 haftalık hamile olduğu haberini aldı!

Kayınvalidemin adı "Günay"dı, bir oğlumuz olacak ve adını "Güneş" koyacağız... Rahmetli Kayınvalidem eşi benzeri zor bulunur bir insandı! Hediyeler vermeyi çok severdi ve herkesin neyi seveceğini çok iyi gözlemlerdi! Eltim onun kendi annesinden farklı olmadığını söylerdi hep. Ki 2 oğlu vardı, hiç kızı olmamış ama kız çocuğunu çok severmiş...

Beni sinir edenlerse kayınvalidemin kardeşleri... Eşimin teyzeleri yani. Kadıncağız vefat edeli 1 hafta olmadan kadının eşyalarını akbaba gibi paylaştılar! Kendisi çok zevkli ve kaliteli kıyafetler giyerdi, bedeni de çok büyüktü. Ben 34 bedendim diye sana büyük bunlar dediler, bir fakirin sırtını ısıtsın demek yerine topladılar valiz valiz götürdüler!

Sonra eşim hepsine küstü de rahatladık

Bazen düşünüyorum da ilahi adalet diye bir şey yok galiba ((

kızlar lohusalığınızda bu siniriniz 2 ye katlancak sakin olun azcık,bakın daha zor olur sonra tıkayın kulakları bırakın yaaaa
siz gene bildiğinizi yapın onlar delirsinler
ben zaten kayınvalideye dedim ben mi hamileyim başkalarımı bi türlü anlamadım dedimsempatiksalakcinni

öyle iyi insanlar binde bir çıkar bende 33 yaşındayım annem vefaat etti onu hiç arayıp sormayan teyzem geldi iç çamaşırlarına kadar toplayıp gitti alllahından bulsunlar nediyim çoğu zaman kayınvalideler kıskançlık yapıyor dünyanın kanunu bu halbuki gelin genç kaynana yaşlı kendine rakip görüyor yardımcı olacağına bende çektim biraz şimdi rahmatli oldu kayınvalide bana düğün için bilezik alınırken oda istemiş eşimden bilezik ne biliym heves mi ediyorlar yoksa bunamaktanmı

ben zaten kayınvalideye dedim ben mi hamileyim başkalarımı bi türlü anlamadım dedimsempatiksalakcinni

kocalarda bi alem kızlar ben hamile kaldım adamın ödü kopuyor hastayım diycem diye hergün masaj ister ilgi ister yoruldum halsizim der nazlı sanki o hamile

Sağolun kızlar... ıyiler uzun yaşammıyor gerçekten Benim en çok üzüldüğüm şeylerden biri de yavrumuzun dedeleri ve babaannesi olmayacak... sadece benim canım annecim, annenesi olacak...

Dilerim ben yanılırım da ilahi adalet vardır ve sizin can yakan kayınvalidelerinizın ruhu arınır da babaanneliklerini hakkıyla yaparlar... Tabi öncelikle size iyi kayınvalidelik yapsınlar :)

Hepinize bolca sevgiler canlarım! (bu hormonlar yüzünden midir nedendir bilmiyorum ama tüm hamilelere, yeni annelere aşırı sevgi doluyum)

Son düzenleme:

cnm cok üsüldüm gercekten allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin inş :Saruboceq:
benm kayınvalidemde öyledir cok zevklidir beni herseyden cok düsünür sagolsun allah hayırlı uzun ömürler versin inş allah herkesede iyii anlayıslı kayınvalide versin inşşş bizimde iiyi kayınvalideler olmamızı nasip eylesin inş kaydirigubbakcemile3
allah nazardan saklsın iyi kayınvalideleri kaydirigubbakcemile3

Amin canım, iyi dileklerin gerçek olur dilerim! :Saruboceq:

'lutfen bana karısma' dıyemıyormusunuz lmaz:

diyelimde kocalarla aramız limoni olsun ah ah ne güzel gençlik yıllarım heba oldu gitti bende eğitimli biriyim sen evlimisin bilmiyorum evlenmeden önce kendimi ezdirmiycem falan derdim evlenince herşey değişiyor bir hengamenin ortasında kalıyorsun kendi ailen bir dert eşinin aiesi ayrı eşin ayrı telden çalar en çok kadınlar eziliyo tecrube edinene kadar tabi her şeyin bir acemiliği olur derler evlilikte öyle 8 -10 yıl sonra oyunu kurallarına göre oynamayı öğreniyorsun

valla benim koca anasına çok düşkün anasıda ona eee nasıl laf sölerim
yoksa her dk kavga ederim sonra yuvam yıkılır:gitme:

yok ne olursa olsun saygıda kusur etmemek lazım.. benimki de onu yap bunu yap diyor ( bebek dışı konularda, bebeğe henüz gelemedik) ben de tamam diyorum ama yapmıyorum... hiç beğenmezse yaptığımı, en fazla yapacağı laf sokmaktır. eşime yansıtırsam o da sen haklısın diyip beni sakinleştirir ama yine de annesine laf etmez :) napim hepi topu kaynana kendimi kesemem ya

kızlar bende arnızda sanslı olanlarınızdanım galiba....benim kayınvalidem hiç karışmaz.....hersey istedigin gibi olsun der...daha bu pazar benim almam gerekenleri ben bilemem ben sana nakit para vereyim git ne istiyosan gonlüne gore begendiğini al dedi..ben konyalıyım ama klasik konya kayın valideleri gibi gelini hizmet gorevlisi olarak gomuyor.evine gittigimde ben den istedigi tek sey güler yüz ve hoş sohpet...ben her işimi kendim yaparım.senide oz kızım gibi severim sen yeterki beni sev saygından şaşma der her seferinde...sadece bana karsı degil benden 10 yıl once evlenmiş olan eltimede aynı sekilde hala...allah yasını uzun kılsın cok seviyorum onu..kendi annemle de kanki gibiler maasallah cok ii anlasıyolar..iyiki onun yetiştirdigi evlatla evlendim ve iyiki o benim kayın validemopuyorumnanaktan

ahhh allah nasip ederse bende 6 bucuk aylık hamieyim 10 takım mı ne kıyafet almıstım kayınvalıdeme gösterdim hevesle ay bu kadar cok almayın dedı ne almısım kı günde 3 kere bile kıyafeti değişiyor cocugun kusuyor falan hediyede gelecekmıs kayınvalıdeme bısey diyemedim eşimde aynısını deyince ben millet hediye getirecek diye cocuk dogurmuyorum cok zoruma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…