bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Allah Bana Yeter

Bana bir parça, yüreği güzel, samimi insan lazım.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
234
150
23
bir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var

Boşan kardeşim bu ne ya?
Popo ellemek nedir yav?
Niye çekiyorsun bu adamı?
Belli ki ailecek farklı eğilimleri var,kaç uzaklaş hemen!!!!

Var.
Boşanmak.

Boşan kardeşim bu ne ya?
Popo ellemek nedir yav?
Niye çekiyorsun bu adamı?
Belli ki ailecek farklı eğilimleri var,kaç uzaklaş hemen!!!!

Popo mu elliyorlarmış.
Bir kaç cümleden sonrasını okumaya gerek bile duymadım.
Zaten öyle bir yazılmış ki, yazılanları anlamaya çalışanın gözü bozulur.

Pardon da sizin orada ablanın popo ellenmesi normal mi?
şimdi bizim oralarda normal olsaydıııııııııı laaaleeecim ben bunu şikayetler arasına yazmazdım böyle başına bu olaylar gelen senmişte sinirini bende alışıyormuşsun havası oldu.Sorunu olan ve kibarlıkla yardım isteyen benim burada. Popo elleme ensest mana kadar değil.Ama onlar böyle ailecek anneyiz biz ablayız biz babayız biz nolcak mantıgıyla rahatlar .Amam ben oldukça rahatsız oluyorum ve sizlere napabilirim diyorum öncelikle bu konuda bi anlaşalım.

Popo mu elliyorlarmış.

Heee adam ablanınkini elliyormuş.
Arkadaş da neden neyi bekliyor anlamadım.
Belli işte ailenin ne olduğu?

Popo mu elliyorlarmış.
Siz buraya birlerini aklınızca eleştirrerek egolarınızı bastırmayamı geldiniz nezakettten bu kadar yoksun olan insanlar nasıl akıl verecek kapasitede görecek kendisini şaşıyorum.Yeni üye olabilir noktalama kulanmamış olabilir anlamadıgını kibarlıkla söyler,tekrar sorarsınız burada herkes bi sorununun mahremini yazıyor çare için tavır ve davranışlarınıza özelliklede bayan olarak dikkatetmeniz gerektiğini düşünüyorum.Öyle başına birşeyler gelmiş diye hayata karşı ezik birisi yok karşınızda lütfen tavırlarınıza dikkat ederek yazın veya bu şekilde yazmayın.

Allahım korusun da bir anda gözümde canlandı da ondan böyle sinirlendim.
Valla sen onların rahatlığına göz yumduysan beni ilgilendirmez.
Ben ablasının poposunu elleyen erkeğe sapık derim kusura bakma.
Anında da boşanırım.

Kv ile görümceden kurtulunca adam düzelecek sanıyor herhalde.
Bizden de yemeğine zehir kat falan dememizi bekliyor gibi..
yorumlara bak ya siz nasıl bir seviyesizlik içerisindesiniz başınıza bişey gelmemiş buı hayatta yada aşırı çok şey görmüş geçirmişe benziyorsunuzç.saygı insanlara saygı

haklı olabilirsin böyle olabilirrr rahatsız edici olabilir ve öylede yaşayan olarak diyporum ama aşırı keskin yorumlar can sıkar olmaz bu iş gibi kibar bir yorumda var arkadaslar evlilik bu tabiki insan çaresizlikten buraya yazıyor sizler bu şekilde umarsızca kelimelere dikkat etmeden yazarsanız çok seylere sebep olurusunz biraz dikkat biraz özen burada insanlar çare arıyor

Bak kardeşim git bir psikoloğa danış bence.
Senin de pek ruh sağlığın iyi değil belli.
İnsanlar sana üzüldüğü için sinirleniyor,gerçeklere kapalı olan gözlerini açmaya çalışıyor.
Abla poposu elleyen erkeğe hiç kimse normal demez!!!
Sapık adamın neyin çaresizliği onu da anlamadım.
Belli ki adamın tercihi sen değilsin,ablası.
Kaç, kendini ve varsa bebelerini kurtar lütfen!!!!

Hiç öyle bir çaba içerisinde değilim. İlk yazdıklarınız eşiniz ve aileniz için yeterliydi. Okumaya devam etmedim. Okuduğum kısımları da zorlukla okudum. Aşağılayıcı bir ifade kullandığımı düşünmüyorum.
Eziklikle nasıl ilişki kurdunuz bilmiyorum ama bence bunu bizden çok eşiniz ve ailesine göstermelisiniz.

yorumlara bak ya siz nasıl bir seviyesizlik içerisindesiniz başınıza bişey gelmemiş buı hayatta yada aşırı çok şey görmüş geçirmişe benziyorsunuzç.saygı insanlara saygı

Yazdıklarınızda seviyeli bir şeyler göremeyince seviyesizlik etmiş olabilirim.
Size hatta eşiniz ve ailesine saygı duyuyorum. Ama ne sizin tutumunuzu ne de eşiniz ve ailesinin tutumunu doğru bulmuyorum.

Ya valla ne denir ki kardeşim Allah yardımcın olsun. Ben bile okurken pes dedim. Senin yapacak bireyin yok.maalesef. bunu düşünmesi gerekenler onlar. Aslında ben bu tur olaylarda en çok erkeğe kızarim. O ne ya her dakika annem annem. Madem annenin dizinin dibinden ayrilamicaktin ne diye evleniyorsunda yakiyorsun milletin başını.

yahu bak lalecim siz nyi anlamıyorsunuz nortmal diyen yok nıormal demenizi bekleyende yok ama ,Popo mu elliyorlarmış.
Zaten öyle bir yazılmış ki, yazılanları anlamaya çalışanın gözü bozulur. gibi veya Kv ile görümceden kurtulunca adam düzelecek sanıyor herhalde.
Bizden de yemeğine zehir kat falan dememizi bekliyor gibi.. gibi Heee adam ablanınkini elliyormuş.
Arkadaş da neden neyi bekliyor anlamadım.
Belli işte ailenin ne olduğu?
gib keskin yorumlar sanki bunlara sebep benmişim gibi yorumlar rahatsız edici gözünü açmak istediğiniz insanı yaşadıklarıyla böyle salakmıs aptalmıs muamelesi yapamazsınız dikkatlice yorum yaparsınız zaten sorun yaşasııg için hassastır benim için bu kadar sinrleniyorsanız acaba ben ne haldeyim , biraz insana saygı biraz mantık ,Abla poposu elleyen erkeğe hiç kimse normal demez!!!
Sapık adamın neyin çaresizliği onu da anlamadım.
Belli ki adamın tercihi sen değilsin,ablası.
Kaç, kendini ve varsa bebelerini kurtar lütfen!!!!Bak kardeşim git bir psikoloğa danış bence.
Senin de pek ruh sağlığın iyi değil belli. gibi leri geri kendini bilmeyen hasta ruhlu yorumlar yaparsanız sıkıntı olur arkadaslar eminimki siz benim ruh saglıgımı eleştirecek düzeyde bile olamyabilrisiinizki bu derece seviyesiz yorumlar yazabiliyorsunuz.ben öyle evde oturup koca bekleyen salak sacma koca bekelyen vs tiplerden değilim birde ayrıca davranısı tutumları çirkin olabilir ama kimseyi ablasının tercih eetmekle vs suclayamazsınız seviye tek istediğim seviye.

pardon sen kmisin ki benim hayatımda bana eşime aileme saygı duymuyuorsun ne komik ya ne rezil bir hal siz haddinizi kimse bildirmemiş çok belli gerçekten lütfen yorum dahi yazmayın seviyesizlik bu normalde ben sizin gibi insanlara çok nadide çok güzel cevaplar veriririmde burası ne yeri ne zamanı ben sorunu olanım sen kimsinde bana bu şekilde konusuyorsun sen insan olsan yaptıgın farkedersin ben eşimin ailesine sayıgımı duyuyorum dedim ki bu oaly benim başıma gelmiş sen bana niye saygı duymuyorsun dur bakalmı bu hayatta senini başına neler neler gelecek veya gelmiş ne olgunsun ne insanlık belirtin var ve lütfen haddini bilerek git benim konumdan seviyesizleştirme daha sorunum varken bu tip insanlarla boşa vakit harcayamam görümcemde senin gibi konusan bir insan biliyormusun cok benzettim birden

haklısınız ne kadar güzel yorum yapmıssınız Allah sizden bin defa razı olsun dogru yorum dogru durus çok teşekkür ederim sizlere.Çok iyi geldi yorumunuz destek olan birisini görmek güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…