bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Güzel yorumlar gelmeye başlamis sen gitmissin .
Boşver halinden anlamayanlari.
Sen hayatina yerlestirmek icin guzel şeyleri seç cımbizle

bu kadar özenip bu kadar ilgilenip vaktiinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Çok doğru şeyler yazmıssınız sadece şunu belirteyim ben birşeyimizi anlatmamaya çalışıyorum ama her kaşam 1 2 saat de telefon konuşmaları olduğu içni eşim anlatıyor. Onuda 10000 defa uyardım anlamıyor.Garip bir durum elbet bu işinde vardır bir sonu,bilmiyorum bende bu ara sebebini bilemediğim bir durgunluk var hayırlısı ama ilginiz için çok teşekkür ediyorum

Güzel yorumlar gelmeye başlamis sen gitmissin .
Boşver halinden anlamayanlari.
Sen hayatina yerlestirmek icin guzel şeyleri seç cımbizle
ne kadarda güzel söylememişsin halden anlamayanlr... Allah razı olur umarım sıkıntılarımızın hepsi hepimiz için son bulur ne diyeyim bilmiyorum.

tamamen aynı seyleri yasamısız harfı harfıne ve ben 10-15 gundur anne evındeyım. ky yasadık birde... neler cektim neler... aynı seyler genellikle ıkımızınkı de. bosanmayı dusunuyorum!
neden anne evindesiniz yani nasıol bi olay sonrası anne evine gittiniz Allah yardımcınız olsuın zor çok zor aileler bunlar

ne kadarda güzel söylememişsin halden anlamayanlr... Allah razı olur umarım sıkıntılarımızın hepsi hepimiz için son bulur ne diyeyim bilmiyorum.
Amin
Burda okadar çeşit insan varki herkeze laf yetistirmeye kalksan oyyyy aksam eder derdini unutursun.
Benim sana yazmamin sebebine gelincee.
Bende tam tersi gorumcelerim cok iyidir gorumcemin esinin ailesi aklima geldi senin yasadiklarini okuyunca.
Akil fikir verme konusuna gelince ne yapilabilir cok kestiremiyorum.
Ama tam olarak olaylari kestirebildigin zamana kadar cocuk yapmaman cok mantikli.
Sonucunda haberlerde neler duyuyoruz.

Ayrica herseyede oyle bosanilsaydi evli aile bulamazdik memlekette.
Bazilari malesef anne baba olmayi beceremiyo belki esin yetistirilme tarzindan dolayi emin ol yaptiginin yanlis oldugunu bile bilmiyodur buna eminim yani.
Örnegini bende gordum çunku
Annemin bir arkadasi vardi beraber otururlarken kocasi gelmis .annem sok olmus kadin annemlee kocasinin yaninda ustunu degistirmis yerden terlik alip firlatmis.
Kadina kizdi baya annem ondan baya buyuk kendi kizi gibi azarlardi hatasi olunca.annem kiza kiza biraktirdi o huyunu ayip gunah.
Bu olayda kim suclu simdi tabiki kadinin annesi.dogruyu yanlisi ogretmessen cocuga boyle rahat yetisir malesef

neden anne evindesiniz yani nasıol bi olay sonrası anne evine gittiniz Allah yardımcınız olsuın zor çok zor aileler bunlar

Benzer seyler. Esim tam bir anne kuzusuydu. Basbasa bir konu konusamazdk. Kv ye anlatırdı. Herseyimiz ortadaydı. Çok daha baska sorunlar oldu... şuan boşanmaya karar verdim öyle bir insanla yapamam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…