- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
Canım buradaki yorumları kafana takarsan gerçekten çok uzulursun. Bu sitede çoğu kişiye koca boşamak çok kolay geliyor. Ben olsam durmam ben olsam bosanirim vs. Yararlanmak istersen öyle yorumlara cevap vermeden mantıklı gelen yorumlara bakacaksın. Böylece canın sikilmaz. Bunu yaşıyan tek kişi değilsin. Sikma canını.haklısınız ne kadar güzel yorum yapmıssınız Allah sizden bin defa razı olsun dogru yorum dogru durus çok teşekkür ederim sizlere.Çok iyi geldi yorumunuz destek olan birisini görmek güzel.
gerçekten çok teşekkür ederin insan olarak kalmış kşileri görmek çok güzel sağolunCanım buradaki yorumları kafana takarsan gerçekten çok uzulursun. Bu sitede çoğu kişiye koca boşamak çok kolay geliyor. Ben olsam durmam ben olsam bosanirim vs. Yararlanmak istersen öyle yorumlara cevap vermeden mantıklı gelen yorumlara bakacaksın. Böylece canın sikilmaz. Bunu yaşıyan tek kişi değilsin. Sikma canını.
pardon sen kmisin ki benim hayatımda bana eşime aileme saygı duymuyuorsun ne komik ya ne rezil bir hal siz haddinizi kimse bildirmemiş çok belli gerçekten lütfen yorum dahi yazmayın seviyesizlik bu normalde ben sizin gibi insanlara çok nadide çok güzel cevaplar veriririmde burası ne yeri ne zamanı ben sorunu olanım sen kimsinde bana bu şekilde konusuyorsun sen insan olsan yaptıgın farkedersin ben eşimin ailesine sayıgımı duyuyorum dedim ki bu oaly benim başıma gelmiş sen bana niye saygı duymuyorsun dur bakalmı bu hayatta senini başına neler neler gelecek veya gelmiş ne olgunsun ne insanlık belirtin var ve lütfen haddini bilerek git benim konumdan seviyesizleştirme daha sorunum varken bu tip insanlarla boşa vakit harcayamam görümcemde senin gibi konusan bir insan biliyormusun cok benzettim birden
Nasıl yani?Canım buradaki yorumları kafana takarsan gerçekten çok uzulursun. Bu sitede çoğu kişiye koca boşamak çok kolay geliyor. Ben olsam durmam ben olsam bosanirim vs. Yararlanmak istersen öyle yorumlara cevap vermeden mantıklı gelen yorumlara bakacaksın. Böylece canın sikilmaz. Bunu yaşıyan tek kişi değilsin. Sikma canını.
mesela şuanda boşu boşuna polemik yaratıp benim sorunumu gölgeliyorsunuz ya inanmıyorum size gerçekten bu kadar inanamıyorum Symsudem bana birşey yapamayacağını söylemiş ve sizlerin şuanda yardımcı olmak yerine gereksiz eleştirlerinizi görmüş olabilir lütfen sorunum üzerinden başka kişilere karışmayın ve sorunumla ilgili yorumunuz yoksa artık yazmayın çünkü anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Nasıl yani?
Şimdi sadece bizde mi anormallik var?
Abla poposu elleyen erkekle evli olan çok kadın var diyorsunuz öyle mi?
Allah aşkına söyle güzel kardeşim ne yazalım?bakın anlamadığınız su oradan cevap vermeyeceğim yeterince sıkıntım var sizin sinirli eleştirileriniz için gelmiyor kimse buraya lütfen biraz dikkatli olun insanlar nezaketle yanlışları düzeltilsin diye, yol gösterilsin diye burada acımasızca eleştirilsin diye değil yaptığınız bundan başka bir şey değil sadece benim için değil hangi sorun ne olursa olsun insan psikolojisini bilemezsiniz sorunu yaşayana saygı ilgi zarafet gerekir aynı durumu yaşamadıysan özellikle hiçbir şey bilemezsiniz.Akıl verdiğiniz tek bir cümle yok adama sapık arkadaş zehirleyelim mi diyor ruh saglıgı vs bunlar değil bakın Symsudem yapacagın birşey yok gibi birşey demiş bu kadar ama sizlerin yazdığını tekrara okuyun ve birgün cidid bir sorununuz olur bu tarz tepkiler alınca anlarsınız benim şuan ihtiyacım olan eleştirilmek sinirli sinirli yazılar değil yardımcı olunmasıydı.
yo boşana kızmadım uzmana sorada kızmadım sadece dikkatle okuyun acımazsız beni eleştirmenize kzıdım bunlara sebep ben değilim varolan bir tavır ve aile yapsıı böyle benlik ne var bana şöyle yap boşa uzak dur vs denir ama yok zehir verrelim mi diyelim yk ruhsal saglıgın bozu kneydse boşverin zatenAllah aşkına söyle güzel kardeşim ne yazalım?
Kelime kelime söyle,ben kendi adıma yazacam söz!!!
Boşan dedik,sapık dedik,uzmana sor dedik,kızdın, beğenmedin,sen söyle onu yazalım.
Ya arkadaşım ne alakası var. Kadincagiz iki paragraf yazı yazmış sadece poposuna ekliyor kısmından yola cikmissiniz. Tamam doğru demiyorum yaptığı da. Zaten kadının derdi yetiyor kendine hemen bosan denmesine karşıyım ben. Bu arkadaş bizim lafimiza bakıp bosansa daha mi iyi olacak. Biz sadece yardımcı oluru boşanıp bosanmamaya karar verecek olan odur. Bazı aileler çok geniş olabiliyor anlattığına gorede eşi ve ailesi öyle bi aile. Kadincagiz akıl ve dua istemiş biz kalkıp bosan diyelim. Ben sadece buna karşıyım.Nasıl yani?
Şimdi sadece bizde mi anormallik var?
Abla poposu elleyen erkekle evli olan çok kadın var diyorsunuz öyle mi?
Gerçekten tebrik ederim ve teşekkür ederim birilerinin konuyu anlayacak kapasitede olması ne güzel teşekkürlerYa arkadaşım ne alakası var. Kadincagiz iki paragraf yazı yazmış sadece poposuna ekliyor kısmından yola cikmissiniz. Tamam doğru demiyorum yaptığı da. Zaten kadının derdi yetiyor kendine hemen bosan denmesine karşıyım ben. Bu arkadaş bizim lafimiza bakıp bosansa daha mi iyi olacak. Biz sadece yardımcı oluru boşanıp bosanmamaya karar verecek olan odur. Bazı aileler çok geniş olabiliyor anlattığına gorede eşi ve ailesi öyle bi aile. Kadincagiz akıl ve dua istemiş biz kalkıp bosan diyelim. Ben sadece buna karşıyım.
bir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var
bunu demek için mi yazdınız sağolun arkadasım akıl almaya geldim azar yemeye değil lütfen konuyla ilgiasiz şeyler yazmayın artık egolarınız başla yerde tatmin edinKardeş Akıl almaya mı konu açtın, ayar vermeye mi?
Hayır bilelim de ona göre yorum yapalım
Ben nasılım sence, egom, ezikliğim, başıma gelecekler falan, yaşayacaklarım, kapasitem, ne dersin
Töbe töbeee
hımm orası biraz saçma olmuşBende şu kırmızılıya takıldım
bir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?