bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

haklısınız ne kadar güzel yorum yapmıssınız Allah sizden bin defa razı olsun dogru yorum dogru durus çok teşekkür ederim sizlere.Çok iyi geldi yorumunuz destek olan birisini görmek güzel.
Canım buradaki yorumları kafana takarsan gerçekten çok uzulursun. Bu sitede çoğu kişiye koca boşamak çok kolay geliyor. Ben olsam durmam ben olsam bosanirim vs. Yararlanmak istersen öyle yorumlara cevap vermeden mantıklı gelen yorumlara bakacaksın. Böylece canın sikilmaz. Bunu yaşıyan tek kişi değilsin. Sikma canını.

gerçekten çok teşekkür ederin insan olarak kalmış kşileri görmek çok güzel sağolun

Saygı duymuyorum demedim.
Saygı ve seviyeden bahsedip demediğinizi bırakmamışsınız. İnsanlığım da kalmamış.
Ama ben sizin gibi gereksiz yere kendi sinirimi bozmadım bozmam.

Bence de sorunlarınıza odaklanın.
Anlattığınız görümcenize de benzediğimi sanmıyorum :)

Alıntıladığınız için bildirim geliyor. Yoksa zaten konunuzu takip etmiyorum.

Allah Allah yav!
Keskin ve sivri yorum olarak sapık adama boşa dedim diye mi kastediyorsun anlamadım.
Ruh sağlığın iyi değil derken yemin ederim ruh hastası falan demek istemedim. Benim yanlışım varsa uzman söylesin "yok kardeşim senin eşin sapık değil,genel olarak her erkek abla poposu elliyor,sen bakma sapık diyenlere" derse sen de buraya yazarsın uzmanın görüşlerini biz de öğrenmiş oluruz dedim.
İyi güzel kardeşim, nasıl istersen öyle yaşa madem...
Akıl vermek,yardımcı olmak da kabahat oldu iyi mi?

Nasıl yani?
Şimdi sadece bizde mi anormallik var?
Abla poposu elleyen erkekle evli olan çok kadın var diyorsunuz öyle mi?

bakın anlamadığınız su oradan cevap vermeyeceğim yeterince sıkıntım var sizin sinirli eleştirileriniz için gelmiyor kimse buraya lütfen biraz dikkatli olun insanlar nezaketle yanlışları düzeltilsin diye, yol gösterilsin diye burada acımasızca eleştirilsin diye değil yaptığınız bundan başka bir şey değil sadece benim için değil hangi sorun ne olursa olsun insan psikolojisini bilemezsiniz sorunu yaşayana saygı ilgi zarafet gerekir aynı durumu yaşamadıysan özellikle hiçbir şey bilemezsiniz.Akıl verdiğiniz tek bir cümle yok adama sapık arkadaş zehirleyelim mi diyor ruh saglıgı vs bunlar değil bakın Symsudem yapacagın birşey yok gibi birşey demiş bu kadar ama sizlerin yazdığını tekrara okuyun ve birgün cidid bir sorununuz olur bu tarz tepkiler alınca anlarsınız benim şuan ihtiyacım olan eleştirilmek sinirli sinirli yazılar değil yardımcı olunmasıydı.

Nasıl yani?
mesela şuanda boşu boşuna polemik yaratıp benim sorunumu gölgeliyorsunuz ya inanmıyorum size gerçekten bu kadar inanamıyorum Symsudem bana birşey yapamayacağını söylemiş ve sizlerin şuanda yardımcı olmak yerine gereksiz eleştirlerinizi görmüş olabilir lütfen sorunum üzerinden başka kişilere karışmayın ve sorunumla ilgili yorumunuz yoksa artık yazmayın çünkü anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Allah aşkına söyle güzel kardeşim ne yazalım?
Kelime kelime söyle,ben kendi adıma yazacam söz!!!
Boşan dedik,sapık dedik,uzmana sor dedik,kızdın, beğenmedin,sen söyle onu yazalım.

Allah aşkına söyle güzel kardeşim ne yazalım?
Kelime kelime söyle,ben kendi adıma yazacam söz!!!
Boşan dedik,sapık dedik,uzmana sor dedik,kızdın, beğenmedin,sen söyle onu yazalım.
yo boşana kızmadım uzmana sorada kızmadım sadece dikkatle okuyun acımazsız beni eleştirmenize kzıdım bunlara sebep ben değilim varolan bir tavır ve aile yapsıı böyle benlik ne var bana şöyle yap boşa uzak dur vs denir ama yok zehir verrelim mi diyelim yk ruhsal saglıgın bozu kneydse boşverin zaten

Nasıl yani?
Ya arkadaşım ne alakası var. Kadincagiz iki paragraf yazı yazmış sadece poposuna ekliyor kısmından yola cikmissiniz. Tamam doğru demiyorum yaptığı da. Zaten kadının derdi yetiyor kendine hemen bosan denmesine karşıyım ben. Bu arkadaş bizim lafimiza bakıp bosansa daha mi iyi olacak. Biz sadece yardımcı oluru boşanıp bosanmamaya karar verecek olan odur. Bazı aileler çok geniş olabiliyor anlattığına gorede eşi ve ailesi öyle bi aile. Kadincagiz akıl ve dua istemiş biz kalkıp bosan diyelim. Ben sadece buna karşıyım.

Gerçekten tebrik ederim ve teşekkür ederim birilerinin konuyu anlayacak kapasitede olması ne güzel teşekkürler

Kocan ablasinin poposunu saplakliyor, annesi onunde soyunup giyiniyor kucagina oturuyo, ev bayagi ensesthaneye donmus. Bu sapik insanlardan korkmayip cocuk mu yapacaksin

Kardeş Akıl almaya mı konu açtın, ayar vermeye mi?
Hayır bilelim de ona göre yorum yapalım
Ben nasılım sence, egom, ezikliğim, başıma gelecekler falan, yaşayacaklarım, kapasitem, ne dersin
Töbe töbeee

Bende şu kırmızılıya takıldım

bunu demek için mi yazdınız sağolun arkadasım akıl almaya geldim azar yemeye değil lütfen konuyla ilgiasiz şeyler yazmayın artık egolarınız başla yerde tatmin edin

tamamen aynı seyleri yasamısız harfı harfıne ve ben 10-15 gundur anne evındeyım. ky yasadık birde... neler cektim neler... aynı seyler genellikle ıkımızınkı de. bosanmayı dusunuyorum!

Boyle insanlari bastan anlamak bilmek gerek ama malesef evlenmisiniz bence
1. Kesinlikle cocugunuz yoksa yapmayi dusunmeyin bu zamanlar
2. Bunlari normal goren bir adam üstelik aileci birisi aşırı derece konussaniz bile anlamaz konusmakla ugrasmayin
3. Boşanin diyemem cunku yuva yikmak cok kolay elinizden geleni yapin olmazsa bosandiginizda vicdaniniz rahat eder
4. Aileden olabildigince uzak durmaya bakin sert olun yanlarinda davranışları onaylamadiginizi kesin bir dille soyleyin siz gitmeyin onlar gelince de konusmamaya bakin gormezden gelin
5. Gittiginiz yerleri paranizi vs. Kesinlikle soylemeyin artik neden diye sorarlarsa aaa unuttum tuh deyop gulun gecin ama bir dahaki sefere de hesap vermeyin
6. Eve geldikleri zaman bahane uydurun isim var cikmam gerek vs gibi rahatsiz edin sizde onlari
7. Kendi ailenizle iliskinizi bilmiyorum ama iliskilerinizi arttırın kendiniz gidip gelin onlar gelsin aksamlari davet edin gunduz davet edin esinizle gidip gelin gorsunler istedikleri kadar laf desinler siz bildiginizi yapin
8. Esinizle organizasyon yapin o yapmaz belki ama siz yapın habersiz sinema bileti alin aksam mesela bu aksam gidiyoruz hadi deyin eminim esinizin hosuna gider bu hareket hayir diyemez boyle seylere devam edin
9. Onlara karsi sizde iyi gözükun esinizin yaninda ve esinize sikayet etmeyin kesinlikle tek kelime bile etmeyin ailesi hakkında konusmayi birakin onlar hakkında
10. Esinize siz onlardan daha yakin olun cinsel acidan bir cok yazilarda var renklendirin degisik seyler deneyin esinizi kendinize baglayin
11. Neseli civil civil olun esinize şikayet etmeyi birakin ailesini bakiminiza ozen gösteriyorsunuzdur eminim ama daha bi ozenli olun belki saclarda renk gibi degisimler olabilir
12. Yeni seyler alin bunlardan görümce ve kaynananiza anlatin cok guzel aldim yeni gibi neden aldin gibi para konulari acilirsa esim biliyor o verdi parasini deyinsizin aolaile oldugunuzu ve esinize sadece hesap vereceginizi hissettirin
13. Fazla uzatmicam kisaca deli olun isi bilin salak ayagina yatin esinizi kendizie cekin siz kahir cekiceginize onlar ceksin lafınizi esirgemeyin ama esiniz yokken lafi yapistirin o varken iyi olun hatta esinize ne guzel cok yakinsiniz kardesinle gibi seyler deyin surekli arttik iyi seyleri duya duya bunalacak ben napiyom bu kadar dicek guvenebilirsiniz kotuledikce daha da yakinlasir cunku hem esinizle yakinlasin ama esiniz yokken onlarla uzaklasin ikili oynayin sizde boyle insanlara layik bunlar iciniz rahat olsun yaparken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…