- 4 Eylül 2015
- 234
- 150
- 23
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
yumuşak laf sokamyı ögrendiğimde birçok şey çözülecek ama:):):)teşekkür ederim yotrumlarınız içinbende de 3 görümce var napıyım :) ama sana birkaç tavsiye vericem, kendi yaşadıklarımdan tecrübeyle. öncelikle eşinle fazla laubali, kucak felan meselesi tamamen seni kıskandırmak amaçlı yapılan çocukça hareketler. bana da aynısını yaptılar. ben mutfağa gidiyorum hiç ilgilenmiyorlar, ben içeri girince hemen yalap şalap yapıyorlardı. sakın tuzağa düşme. amaçları kendilerini senden daha fazla sevdiğini göstermek. ne çocukça ya ööff.. evinin düzenine konuşmaları içinde herkes kendi evinin düzeniyle uğraşsın, ben gayet iyi buluyorum de. yemek konusunda tamam anladık en güzel yemeği siz yapıyorsunuz de. yani sen sustukça üstüne geliyorlar. herşeye bir cevap ver. ama sakın saldırma. aynı onlar gibi yumuşak yumuşak laf sok. bak bi daha yapıyorlar mı.
bir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
En güzel çözüm :) :) :)Ben kurtuldum
Hem kayınvalideden, hem görümceden, hem eltiden
Nasıl diye merak ettiniz di mi
Kocayı boşadım ayolBaşka yolu yok bunun.
güzel mantık aslında ama uygulamada sıkınıtı adamın beyninin yoruyorlar yiyiroalr ama deneyecğim teşekkür ederimEşin mi ablasının vücuduna dokunuyor ablası mı eşinin anlamadım ama ikiside aşırı abarti valla 4 abisi olan biri olarak söylüyorum zaten hep mesafeliyimdir evlendikten sonra onlar da bende daha çok mesafe koydum eşim de bu konu da cok dikkat eder bu vıcık vıcık ilişkiler bana çok sahte ve gereksiz geliyor allah yardımcın olsun onlar oynadığı için sen eşine kendi haklılığını ispat edemezsin canım boşuna uğraşma benim gibi koyver gitsin eğer haklıysan eşinde tanıma ver cevabını hakkını yedirme sende onlar gibi sevimli sevimli yapan yapacağını
bu koşullarda sadece kayınvalide ve görümceden kurtulmak istemeniz enteresan.
direk kocadan da kurtulmanın çözümünü arıyor olsanız daha uygun olur görüşündeyim.
ay yazık çokmu komikmiş biz nelerle ugrasıyoruz insanlara bak ya rabbiBu arada bir eşim var diye yazdığınız iyi olmuş.
Kafamız karışırdı yoksa acaba kaç tane eşi var diye
Benim yöntemi denesin
Hepsinden kurtuluyorsun, bonus olarak bir de kocadan kurtuluyorsun.
Vallahi süper yöntem aslında, aklımı seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?