bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

yapacak birşey yok böyle konuya böyle yorum maaaleseef ben babamın yanında kısa giyinip dahi gezemem çok garip ve annesi ilgisiz kaldıkca sorun cıkarıyor hastalanıyor bir şekilde evladının evlatlıgını yetersiz gösteriyor git istemem seni gibilerinden konusup onu suclu hissettiriyor abllada en büyük destekçi annemin en sevdiği evladı sendin diyor eşime.eşimde bunu bilerek annesini kendisinini sanıyor birtek yani oldukça garip

ay bi gitsinler, kucak kucaga oturup dokunmadıkların da aile bütünlükleri mi bozuluyormuş.
aynene öyle oluyormuş kızlar ayneen öyle koparılıyormus gibi hissediyor ailesi cocouk mesafeli agır durunca ve anında sucluluk hiseetirip normale dönderiyorlar bazen napıyorsun abla diyor ablası onu boynundan öpmeye kalkıp üstüne üstüne gelince oda ablanım senin nolduda bizi unuttun diye kavga kıyamet agıtlar ay görmeniz gerek sen aileni sevmiyorsun vsvsvs oysaaki del idivane düşkün

Ben böyle eş ve ailesi ile yapamazdım ve boşanırdım
Ufak birşey değil anlattıkların
Eşinle bir psikologa git istersen
Ensest denir buna

erkek kardeş ablasının popousuna şakalırken vuruyor ablası annesi kucagına oturuyor beni sevvv untutuunmu beni artı ksevmiyorsun diye cocouk bunlara dokunmayınca unututugunu düşünüyorlar yani çok garip

Çok ilginç bir aileymiş..

Başkaları varken karı-koca bile bunu yapmaz
Abladan utanılmaz elle popoyu mu denir, bunlar sapık değilse bende Çekirgee değilim

Heleki anne varken eş kadına bile yapamaz bunu..

Ben böyle eş ve ailesi ile yapamazdım ve boşanırdım
Ufak birşey değil anlattıkların
Eşinle bir psikologa git istersen
Ensest denir buna
şimdi belki kızaak olanlar olacak ama henüz boşanmak düşündüğüm bir konu değil biz tekken herşey harika işte bu sebepten 1 2 aşama birşeyler deneyip sonra yuvamı bırakacaksam bırakmak istiyorum psikolog iyi fikir olabilir

Emin misin ya ablası olduğuna, üstüne gidip boynundan öpmeler İnsan kocasına herkesin içinde o kadar dokunmaya çekinir

O senin bileceğin iş
Ben kendi fikrimi yazıyorum
Siz karı-kocasınız
Senin poponu bile ortalıkta ellememesi lazım
Abla poposu ellemek nedir, iğrenç
Bir değil beş değil ve ailecek böyleler diyorsun o yüzden uçsuz bucaksız gibi geldi, psikologlar daha iyi bilir tabi

henüz cocouk yok düşünmüyorum zaten kayınvalidem pek yanaşmıyor hayatını yaşa diyerek oysaki cocouk ounca eşimin ona ilgisi azalır diye tedirgin zorunda dğeilim tabiki çalısıyorum ailem bana düşkün ama bu hayatı sevdiğim adamdan henüz ayrılmaya hazır dğeilim dedim ya kızanlar olacak ama annesi ablası yokken uzakken oldukça iyiyiz

Aman ha
Çocuk düşüneceğin en son şey bile olmasın bu durumda
Çocuğunda psikolojisini bozar bunlar
Sen akıl sağlığını koru, kocanı da psikologa götür bi

kızmak değil de...
Enişte bey napıyo acaba karısı böyle kendinden geçerken

çok merak ediyorum gerçekten.

Sen belki farkında değilsin ama bu cümle önemli bi cümle
Zaten görmediği çok az şey kalmış, onu da gösterelim diyo gibi
Gözünü dört aç hepsi kafayı yemiş

Aman ha
Çocuk düşüneceğin en son şey bile olmasın bu durumda
Çocuğunda psikolojisini bozar bunlar
Sen akıl sağlığını koru, kocanı da psikologa götür bi
yo gerçekten düşünmüyorum cocouk evlilik oturmamıs
bu tarz bi sorun işte kafam karısık dogru karar veremiyorum

enişte bey derken kastettiğiniz ablasının eşiyse ablasının eşinin önünde çok böyle seyler olmuyor çünkü ablasının eşi eşimin ailesinin yanına pek gelmez gitmez ama kastettiğiniz benim eşimse o maalesef gayet rahat oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…