- 4 Eylül 2015
- 234
- 150
- 23
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
yapacak birşey yok böyle konuya böyle yorum maaaleseef ben babamın yanında kısa giyinip dahi gezemem çok garip ve annesi ilgisiz kaldıkca sorun cıkarıyor hastalanıyor bir şekilde evladının evlatlıgını yetersiz gösteriyor git istemem seni gibilerinden konusup onu suclu hissettiriyor abllada en büyük destekçi annemin en sevdiği evladı sendin diyor eşime.eşimde bunu bilerek annesini kendisinini sanıyor birtek yani oldukça garipO zaman sende babanın önünde soyun, abinin poposuna el at
Ay ne var onlarda benim ailem de
Saçmalık
Enişte ne yapıyor şaştım, karısının poposu umrunda değil gibi
Ne iğrenç şeyler yazdım diyorum ama böyle konuya böyle yorum
erkek kardeş ablasının popousuna şakalırken vuruyor ablası annesi kucagına oturuyor beni sevvv untutuunmu beni artı ksevmiyorsun diye cocouk bunlara dokunmayınca unututugunu düşünüyorlar yani çok garip
aynene öyle oluyormuş kızlar ayneen öyle koparılıyormus gibi hissediyor ailesi cocouk mesafeli agır durunca ve anında sucluluk hiseetirip normale dönderiyorlar bazen napıyorsun abla diyor ablası onu boynundan öpmeye kalkıp üstüne üstüne gelince oda ablanım senin nolduda bizi unuttun diye kavga kıyamet agıtlar ay görmeniz gerek sen aileni sevmiyorsun vsvsvs oysaaki del idivane düşkünay bi gitsinler, kucak kucaga oturup dokunmadıkların da aile bütünlükleri mi bozuluyormuş.
Ben böyle eş ve ailesi ile yapamazdım ve boşanırdımyapacak birşey yok böyle konuya böyle yorum maaaleseef ben babamın yanında kısa giyinip dahi gezemem çok garip ve annesi ilgisiz kaldıkca sorun cıkarıyor hastalanıyor bir şekilde evladının evlatlıgını yetersiz gösteriyor git istemem seni gibilerinden konusup onu suclu hissettiriyor abllada en büyük destekçi annemin en sevdiği evladı sendin diyor eşime.eşimde bunu bilerek annesini kendisinini sanıyor birtek yani oldukça garip
bunlar aile değilki düştüğüm çukurdan çıkamıyorum yani zorlanıyorumnasıl bir aile bu
erkek kardeş ablasının popousuna şakalırken vuruyor ablası annesi kucagına oturuyor beni sevvv untutuunmu beni artı ksevmiyorsun diye cocouk bunlara dokunmayınca unututugunu düşünüyorlar yani çok garip
Başkaları varken karı-koca bile bunu yapmaz
Abladan utanılmaz elle popoyu mu denir, bunlar sapık değilse bende Çekirgee değilim
şimdi belki kızaak olanlar olacak ama henüz boşanmak düşündüğüm bir konu değil biz tekken herşey harika işte bu sebepten 1 2 aşama birşeyler deneyip sonra yuvamı bırakacaksam bırakmak istiyorum psikolog iyi fikir olabilirBen böyle eş ve ailesi ile yapamazdım ve boşanırdım
Ufak birşey değil anlattıkların
Eşinle bir psikologa git istersen
Ensest denir buna
bunlar aile değilki düştüğüm çukurdan çıkamıyorum yani zorlanıyorum
aynene öyle oluyormuş kızlar ayneen öyle koparılıyormus gibi hissediyor ailesi cocouk mesafeli agır durunca ve anında sucluluk hiseetirip normale dönderiyorlar bazen napıyorsun abla diyor ablası onu boynundan öpmeye kalkıp üstüne üstüne gelince oda ablanım senin nolduda bizi unuttun diye kavga kıyamet agıtlar ay görmeniz gerek sen aileni sevmiyorsun vsvsvs oysaaki del idivane düşkün
O senin bileceğin işşimdi belki kızaak olanlar olacak ama henüz boşanmak düşündüğüm bir konu değil biz tekken herşey harika işte bu sebepten 1 2 aşama birşeyler deneyip sonra yuvamı bırakacaksam bırakmak istiyorum psikolog iyi fikir olabilir
Enişte bey napıyo acaba karısı böyle kendinden geçerkenEmin misin ya ablası olduğuna, üstüne gidip boynundan öpmelerİnsan kocasına herkesin içinde o kadar dokunmaya çekinir
Aman hahenüz cocouk yok düşünmüyorum zaten kayınvalidem pek yanaşmıyor hayatını yaşa diyerek oysaki cocouk ounca eşimin ona ilgisi azalır diye tedirgin zorunda dğeilim tabiki çalısıyorum ailem bana düşkün ama bu hayatı sevdiğim adamdan henüz ayrılmaya hazır dğeilim dedim ya kızanlar olacak ama annesi ablası yokken uzakken oldukça iyiyiz
şimdi belki kızaak olanlar olacak ama henüz boşanmak düşündüğüm bir konu değil biz tekken herşey harika işte bu sebepten 1 2 aşama birşeyler deneyip sonra yuvamı bırakacaksam bırakmak istiyorum psikolog iyi fikir olabilir
Enişte bey napıyo acaba karısı böyle kendinden geçerken
Sen belki farkında değilsin ama bu cümle önemli bi cümlesöylediğimde denedim bir defa yakısıyormu dedim spaıkmısınnn o ablammmm benimmmmmmm herşeyimizi görse ne olurr diye kavgalaar cıktı ki keza cocouk bir iki geri çekildi ablası annesi ayıldı bayıldı noldu hayırdır utanırmı oldun yabancımı oldun biz senini aileniz vsvsvs
yo gerçekten düşünmüyorum cocouk evlilik oturmamısAman ha
Çocuk düşüneceğin en son şey bile olmasın bu durumda
Çocuğunda psikolojisini bozar bunlar
Sen akıl sağlığını koru, kocanı da psikologa götür bi
enişte bey derken kastettiğiniz ablasının eşiyse ablasının eşinin önünde çok böyle seyler olmuyor çünkü ablasının eşi eşimin ailesinin yanına pek gelmez gitmez ama kastettiğiniz benim eşimse o maalesef gayet rahat oturuyorEnişte bey napıyo acaba karısı böyle kendinden geçerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?