seni en iyi ben anlarım 1 hafta önce 3 yıllık sevgilimden nişan attım. annesi 50 yaşında, 15 yıl önce eşi vefat etmiş. emekli maaşı ve müstakil evi var fakat gel gör ki evli cocklu kızında kalıyordu sebebi de tek kalamıyor oluşuymuş. ben de bunu kabul etmedim, her alternatifi seçeneği sundum ama nişanlım 6 ay bizde 6 ay ablasında kalacak diye tutturdu. anlaşamadık ve ayrıldık.
böyle sırf cocuk dogurdu diye evlatlarına yük olan gencecik insanlardan nefret ediyorum. annesi belki de bunu istiyordu bilemeyiz. kendi evi bomboş duruyor. insanlara yük olmaktan ne anlıyor bu insanlar? o kadar sevmeme rağmen olmadı. benim nişanlımla da bu konu dışında hiçbir sorunumuz yoktu. birbirimizi hala çok seviyoruz.
demem o ki ileride ne olacağına kimse bilemez evet fakat sen ne istediğine kendin karar ver. çok karamsar da olma belki ikisi de uzun yıllar yaşayacak bilemezsin. yakında bir ev tutarsınız olmadı öyle bakılır. ama kafalarında oğlumuz yanına yerleşirim düşüncesi varsa bunu kimse değiştiremez. bunu da anca ya zaman gösterir ya da evlenmeden senin bu konuyu onlara çıtlatmanla olur bu da hoş olmaz.