- Konu Sahibi birzerdali
Benim kaynana 6. Ayda dedi. Sakat kaynin yaşlı kayinpederin sana kalcak diye 50 yaşındayken. bir yandan kocam ölürse diğer engelli oğlumla sizde yasicam, torunlarım yanımda büyücek. Ayrı kapı olursa anlamı neymiş. O tek yatamazmis.. oğlunun evi vsvs. Benim, annesinin cenazesine giderken evde tek kalamicgmdan bahsetti bı insan evde tek yatamazmis. Ama eşim vardiya ise giderken sesini çıkarmadı, ama oğlu onlari doktora götürmeden bı gece önce onlara gelsin diye çağırdı.Ev üstüne ev olmaz görüşündeyim, sizi kesinlikle anlıyorum ve haklı buluyorum. 30 sayfanın hepsini tek tek okumadım, ilk sayfalara baktım yalnızca, gözden kaçırdığım bir şey yoksa şu an hasta olan yok, ana baba sağlıklılar, yanlarında çocukları var. size beraber oturalım isteği sunulmamış.
siz olmamış bir senaryoyu kendinize dert ediyorsunuz üstüne sevgilinizin aklına da bir dert sokuyorsunuz. adam size "bu benim şartım" dese anlarım fikrinizi belirtin ilerde sorun olmayacağından emin olun tabi derim ama şu an durduk yere ve daha kendi düzeninizi kurmadan bu soruyu sorarsanız "annen ya da baban ölürse sağ kalana bakamazsın haaa" gibi bi durum olabilir, ki niyetinizin bununla hiç alakası yokken ne gerek var yanlış anlaşılmaya.
Bana ben kaynanamla birlikte yaşamak isterdim diyip birlikte yaşadığı günler için vs ne laflar eden bir kadınmis
Yani herkes bir çıkmıyor kimi işine geldiği gibi konusyor. Evlenmeden önce konusulsaydi asla asla evlenmezdim.