eşim ana akkıllı bi adam olduğundan yardan geçer ama o da istemez anne baba isminin konulmasını kızlar ben çok sinirleniyorum eşimede yansıtıyorum çünkü beni hiç korumuyo bana yardım edin hem eşimin aşkını kazanmalıyım hem de o kadına yaşadıklarımı yaşatmalıyım sinirden uyuyamasın deli olsun nolur bana akıl verin çaresiz kaldımeşimi annesinin dizinin dibinden nasıl ayırmalıyım bunun bi dermanı olmalı
arkadaşlarım siz burda sinir oluyorsunuz ben geceleri sinirimden birden sıçrayarak uyanıyorum allah çıkarsın . beta hgc 82 çıktı doktor bi daha takip edelim düşük olabilir dedi kanamam vardı çünkü o yüzden hamile olabilirim dedim :) üç çoçuğunada kendi isim koymuş kimseyi karıştırmamış kadına gıcık oluyorum bi gün arayıpn içimdekileri dökmek istiyorum böle kan kusmak istiyorum o derece kinim var öfkeliyim kızlar arayıp sen bana şunu şunu diosun ondan sonrada karşımda bana konuşma cevap vrme diosun beni herkese rezil ediosun ne hakkın var diyesim varkaynana katili olasım var :) şaka tabi :) yaa öle işte herkesin bi çilesi var derler yaa
eşim ana akkıllı bi adam olduğundan yardan geçer ama o da istemez anne baba isminin konulmasını kızlar ben çok sinirleniyorum eşimede yansıtıyorum çünkü beni hiç korumuyo bana yardım edin hem eşimin aşkını kazanmalıyım hem de o kadına yaşadıklarımı yaşatmalıyım sinirden uyuyamasın deli olsun nolur bana akıl verin çaresiz kaldımeşimi annesinin dizinin dibinden nasıl ayırmalıyım bunun bi dermanı olmalı
böyle kendini üzerek değil.eşine annesini şikayet ederek hiç değil.ben değiştirdim eşimi.6 ay birbirimizi yedik ailesi yüzünden.ailesine kızıp eşime patlıyordum 3aydır ailesine tek kelime etmedim.kayınvalidem bana laf soktukça susuyordum artık gülümseyerek cevap veriyorum hem ben rahatım hemde kayınvalidem kendine geldi geri adım attı.kocamda etrafımda fır dönüyor.ama alttan alttan bana yapılanları gözüne sokuyorum.4 ay önce hastanelik olmuştum mesala kayınvalidem ertesi gün öğrendiği halde bir kere aramadı bende eşime söylenmiştim:"bir geçmiş olsun bile demedi,insanlıktan yoksun..."gibi. 3 gün sonra eşim ara dediki beni aradı,açmadım bile.geçen gün kayınvalidem acile gitmiş,şeker için.bende 3 gün bekledim önce 3.gün aradım"anne nasıl oldun merak ettim "dedim.gelen ses acayip bozuk,gitmedik aramadık diye ama şuan aradığım için birşeyde diyemiyor.akşam eşime güleryüzle annesini aradığımı söyledim ekledim:"o beni aramadı ama ben aradım kocam mutlu olsun diye.büyüklük bende kalsın "dedim.boynuma sarılıyor kocam.kocamın gözünde iyiyim ama kayınvalide sinir oldu ne gittim ne kocamı gönderdim 3 gün.bilmem anlatabildim mi arkadaşım.
daha yeni evliyiz 1 yıl bile olmadı görücü usulu evlendik ben kocama aşık oldum o daha beni görmemişti sonra görüştük falan evledik işte kadının benim üzerimde hakimiyet kurma çabası var ama ölürümde o hakimiyeti kurdurmamDişe diş :)
K.validenin ne kiymetli tohumu varmis. Bu arada ismini cok merak ettim ama sanirim yazamazsin.
Ben senin yerinde olsam direkt esime hamileligimi kullanarak duygu somurusu yapardim.
Insani zorla oyuncu yapar bu insanlar.
Zaten hamilesin canini sikmaman gerek, sen esini hallet gerisini dusunme.
Kadinla sen muhattap olursan daha cok uzulursun. Senin hedefin esin olmali.
canım valla tebrik edrim helal olsun sana. Hepimiz yapabilsek keşke. Ben kayınvalide ile aynı evdeyim evleneli on ay oldu ama artık ayrı eve çıkmak istiyorum çok bunaldım. Eşimde istiyor aslında ama durum yok şuan diyo fakat biliyorum ki eşim birşeyi gerçekten isterse yapar.yeter ki istesin. Ne yapacağım yaaaaaa
arkadaşım gönülden kutluyorum seni bana nasıl i taktik önerirsin kocamın gözünün açılması lazım ailesinin yanında benimle hiç ilğilenmiyo bende somurtuyorum kızıyorum hiç önem vermiyo anasının yanında oda haliyle yapacak yapacağını bana da akıl verSağol tatlım.İnşallah en kısa sürede çıkarsın kendi evine.Politik olmak lazımmış gerçekten.Banada ilk aylarda annem söylüyordu ama ben laf sokmalara,maddi zorluklara sinir olup evde kavga ediyordum.Sonra bu forumda bir arkadaştan örnek aldım.Kayınvalidenin taktiğini ona uyguluyorum.Diyeceğim ne varsa konu komşu ne der,senin iyiliğin için anne tarzıyla bende laf sokuyorum,bana söylenen akıllıca karşılık veriyorum.Eşimin yanında hiç somurtmuyorum.Gerçekten erkekler göremiyorlar bunu.Üstelik zamanında ailesine rağmen benimle evlenecek cesareti olan kişi çok üstüne gidildiğinde gözünü kırpmadan benden de vazgeçer.O benim annemden sürekli yakınsa ben vazgeçerdim böyle düşünün.Neden kendi yuvamı dinamitliyim?Tatlı dille herşey düzeliyor.Alttan alttan oya gibi işle eşini."Ev ev üstünde,annen çok yoruluyor,oda yaşlı artık.Ben yardım etsemde,karı koca huzurla oturacakları yaşta bizim dertlerimize de tasalanıyorlar.Keşke paramız olsaydı kendi evinde herkes rahat ederdi" gibi.Sürekli bunu işle.Sen geçimsiz olma düşünceli (!) ol.
arkadaşım gönülden kutluyorum seni bana nasıl i taktik önerirsin kocamın gözünün açılması lazım ailesinin yanında benimle hiç ilğilenmiyo bende somurtuyorum kızıyorum hiç önem vermiyo anasının yanında oda haliyle yapacak yapacağını bana da akıl ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?