bu kaynanayla kafayi yiycem

selamun aleykum ile başlayıp öldükten sonra rahatlayacağım demek !!!

Bu 2 yüzlülükten başka birşey değil ve kayınvaliden bu 2 yüzlü halinizi bildiği için sizi kaale bile almıyor.

Komşulara karşı iyi gelin olsanız ne olur , olmasanız ne olur.

Bu nasil mantiktir.siz gelinsiniz hizmetci degil.bu kayinvalde evi temizleme meraki nerden geliyor.kim ne derse desin.herkes kendi isiyle gucuyle ilgilensin.siz kendi kiymetinizi bilmezseniz bi baskasi hic bilmez

arkadasim o ölmeden derken ölsünde rahat edeyim degil anlatmak istedigim allah hayirli ömür versin ama o hayatimdayken yani yanıbasimizdayken bize rahat yok anca o zaman ben ben olurum ozgur olurum yoksa yarin ölsün demiyorum yani lutfen

Bu nasil mantiktir.siz gelinsiniz hizmetci degil.bu kayinvalde evi temizleme meraki nerden geliyor.kim ne derse desin.herkes kendi isiyle gucuyle ilgilensin.siz kendi kiymetinizi bilmezseniz bi baskasi hic bilmez

tabikide merakli degilim temizlemeye ama hastayken yardim etmek benim mantigim yapamiyoda ben bi isin ucjndan tutmak istiyorum yoksa ölüp bitmiyorum temizlikde hizmetti diye diye...
benim anlatmak istedigim onun yaptigi pis oyun gelin yapmiyor komsular yetisin siz yapin bari anlatabildim simdi umarim

kayinpederim ölünce yeni bir ev alip gidecegiz o olmeden ev alamayiz yada gidemeyiz baska bir eve
bu cumle ne demek sizce simdi buna yorum yapin
arkadaslar ben kv ve kp min hayatimizdaki varligindan rahatsiz olusum degil mesele kaldiki kpeder merhametlidir hic bi problemimiz yoktur cok sever vede sayar ezdirmez beni kimseye ama kendi paramiz oldugu halde yatirimlik bile olsa ev almamiza izin vermiyor ya da biyere tatile gitsek kv kusuyor konusmuyor eve bi civi caksak kirksene konusurlar bisey begenip alamayiz herseye mudahale yedigimize ictigimize herseye afedersiniz kac cocuk yapacagima bile karisirlar ben musade etmedigim halde bu boyle
onlar sagken bu hep boyle devam edecek ancak ölürlerse biz tam olarak evliligimizi yasayabilecegiz
yarin ölsün yok ya simdi ölsün degil lutfen biraz daha dikkatli okuyjn ya da biraz anlamaya calisin
bunu isteyecek kadar vizdansiz olsaydim ona yardim etmek icin bu kadar yirtmazfim herhalde kendimi

iki yuzlu degilim canim buraya yazdiklarimi onun yuzune soyleyecek kadar durustum oyle olmayada devam edecegim kvdemin benj sevmemesinin sebebi budur emin ol
ben iki gun gezip dertlestigim arkadasimi 3.gun baskasiyla cekidtiriyirsam ve 5.gun cekistirip olmadik seyler soledigim arkadasimla ayni tastan yiyip ayni yere yapiyosam iste o zaman iki yuzlu olurum dogru soyluyorsun ....
bugun bana cekistirdigi kadini yarin yaninda gorunce adama sorarim arkadasinmi degisti yoksa sen mi ona benzedin diye bj kadar da durustum iki yuzlu degil

komsulara karsi iyj gelin olmaya gelince ben komsularin gelini degil komsusuyum neden beni kotu bilsinler degilim onlarda bilirler kapimi calmayn komsu yoktur binada kirk yildir aynj binadalar bu komsularla hicbirini sevmez ama isine gelince ama komsum canim komsum evini supuren kadin icin bile neler soluyor
neyse simdi bunlari anlatacak degilim onjn amaci kimse benim kapima gelmesin kimseyle konusmayayim yanluz kalayim birine selam versemde gorse hemen baslar kotulemeye o kotu kaka
bi benim kaynanam melek iyi gerisi bos
gelin kotu gelmiyor gitmiyor yapmiyor etmiyor

Kendini kaynananin evini temizlemek zorunda hissediyorsun farkindamisin ?

Cevredeki insanlar yuzunden zannediyorum...

ah canlar ah ben ondan cekinmesem kendi evim icin kadin alicam iki cocukla o kadar zorlandigim zamanlar olduki sirf kvalide konusacak esimi huzursuz edecek diye boyle sinir hastasi oldum esim bu evide temiLemek zorunda degilsin diyor annem babami bakmak zorunda degilsin diyor ama şu var yanyana oturuyorsun hasta olunca bi corbada mi yapmayacaksiniz siz bakima muhtackende mi bakmayalim diyosunuz yok ya okadar da degil oda benim vicdanim kim ne derse meselesi degil

Bu sitede bir cok kadin esinin destegini alamadgi icin sikayetci esindestekte oluyormus neden hala dsunup huzurunu kaciriyorsun kii

takma takma nereye kadar
gayet mesafeli olmama ragmen biraz yuz bulunca cat kapi evimde hatta yatak odamda siz diye konusurum konusmamdan anlasin diye mesafemi yok ya cok kotuyuz ya da cok yalap salap maalesef
ben iyi olalim istiyorum komsu gibi bile olamiyoruz nerden ne zaman tavir yapacagi neye alinip neye surat asacagini anlayamadik sadece ben degil kimse anlayamadi bj kadinj cozemedi hicbiseyden mutlu olmayan şükursuz bi kadin iste

Canim o zmn atakmayacaksin belliki dengesiz bir yapisi var kayinvalidenin iyi olunca cok iyi oluyoruz demissin kotu oluncada cok kotu ndn mudahale etsinki hayatina en iyisi mesafeli olmak hep gun icinde gtme hic aksamlari istedgin zmn esinle gdersin olur biter

ahhh canım senin yine evin yolun ayrı yaa ben her gün herdk beraberızz eşimle evimde odamdan başka yan yana duramıyorz bilee sen neleri dert ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…