o kadın ölmeden mi??????
Evladın var mı bilmem.. Ne zorluklarla büyütülüyor bir çocuk.. Oğlunun karısı senin hakkında bunu düşünse hoşuna gidermiydi?
Kadın sana yap dese, bu sefer bana evini temizlettiriyor derdin.
Okadar şoktayım ki şuan ''o kadın ölmeden'' Ana o ana!! Kocanı büyütmüş, etmiş, o kadının büyüttüğü adamın ekmeğini yiyiyorsun şuanda, bu şekilde mi düşünmen gerekiyor hakkında?
Allah uzak etsin de, benden uzak dursun de başka bişey de. Ama ölüm??
Bu nasil mantiktir.siz gelinsiniz hizmetci degil.bu kayinvalde evi temizleme meraki nerden geliyor.kim ne derse desin.herkes kendi isiyle gucuyle ilgilensin.siz kendi kiymetinizi bilmezseniz bi baskasi hic bilmez
kayinpederim ölünce yeni bir ev alip gidecegiz o olmeden ev alamayiz yada gidemeyiz baska bir eveselamun aleykum ile başlayıp öldükten sonra rahatlayacağım demek !!!
Bu 2 yüzlülükten başka birşey değil ve kayınvaliden bu 2 yüzlü halinizi bildiği için sizi kaale bile almıyor.
Komşulara karşı iyi gelin olsanız ne olur , olmasanız ne olur.
selamun aleykum ile başlayıp öldükten sonra rahatlayacağım demek !!!
Bu 2 yüzlülükten başka birşey değil ve kayınvaliden bu 2 yüzlü halinizi bildiği için sizi kaale bile almıyor.
Komşulara karşı iyi gelin olsanız ne olur , olmasanız ne olur.
Kendini kaynananin evini temizlemek zorunda hissediyorsun farkindamisin ?
Cevredeki insanlar yuzunden zannediyorum...
cokta fifi kim ne düşünürse düşünsün,benden kıymetli kimse olamaz
Bencede oyle ama konu sahibi bunalmis belliki bu taraftan bakamiyor olaya
önce relax olup kendi eviyle,kocasıyla ilgilenerek onu saha dısında bırakmayı ögrenmeli bence
Aynen oyle kaynana ne yapiyorsa yapsin takmamak gerek
takma takma nereye kadar
gayet mesafeli olmama ragmen biraz yuz bulunca cat kapi evimde hatta yatak odamda siz diye konusurum konusmamdan anlasin diye mesafemi yok ya cok kotuyuz ya da cok yalap salap maalesef
ben iyi olalim istiyorum komsu gibi bile olamiyoruz nerden ne zaman tavir yapacagi neye alinip neye surat asacagini anlayamadik sadece ben degil kimse anlayamadi bj kadinj cozemedi hicbiseyden mutlu olmayan şükursuz bi kadin iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?