Kesinlikle bu senin rengin canım.
Çok çok yakışmış,aslında sen güzel olduğundan dolayı yakışmış.
Yeşil rengi bir bluz ve yeşil bir makyaj..... Söylenecek kelimeyi bulamıyorum.
Afet olursun.
Güzel olmuş,lenslerle uyumlu durmuş
sırada hangi renk var? :)
Saç rengi yakıyor saçlar ayrı bir yakıyor.
Maşallah canım ne kadar sağlıklı saçların var. Çok beğendim.
Uzun uzun ne güzel. :)
Zaten bu renk öyle her saçta kendini belli edemiyor.
Bazılarında çok yapmacık çok itici duruyor, sanki başkasının saçları gibi.
Gözün alışmadı diye öyle geliyordur sana ama mesela ben seni ilk defa bu halinle gördüm ve inan başka bir renkle düşünemiyorum. Çok yakışmış güle güle kullan.
cok cok yakismis yaa önceki sac renginiz neydi bid e almanyada hangi marka hangi numara bilen varmi
Gerçekten çok yakışmış size çok beğendim :) benimde istediğim renk bunun 1 ton koyusu daha boyatmama çok var mayıs sonu gibi düşünüyorum ama açıkcası korkuyorum tenim beyaz ama sarımsı biraz ve gözlerim senin gibi yeşil değil kahve eğer cesaret edip boyatırsam bende paylaşırım bu forumda.. ayrıca saçların çok gür ve canlı duruyor
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
Eki Görüntüle 310439Eki Görüntüle 310440
Bu renk teninin alt tonu sari olanlara yakisir zaten. Dogal kizillarin da ten renkleri böyledir. Sari alt tonlu ten turuncu, kirmizi gibi sicak renkleri iyi tasir. Dogada güzel bir kombinasyondur kahverengi göz, beyaz ve cilli ten, kizil sac. Kaslarin da fazla koyu degilse hic tereddüt etmeden boyayabilirsin.
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
Eki Görüntüle 310439Eki Görüntüle 310440
bu rengin hemen akmaması için boyayıp yıkadıktan sonra 5 gün yıkamamanız gerekiyo ve sadece kremle yıkanın bunuda belirteyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?