teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim :) hemen anlatayım içine sarı kumral küllü müllü karıştırmıyoruz bu rengin öncelikle onu belirteyim bunca yıllık boya tecrübem ile. bikere şuna karar verin tarçın bakır boyarken beklentiniz ne eğer bakır ise doğru seçenektir.
palette tarçın bakır kutudakinden koyudur içine sarı karıştırıncada rengi açılmaz turunculaşır akınca çok kötü olur .
karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.
saçının rengi çok hoş öncelikle bunu söyleyim:) bende saçlarımı palette altın karamele boyuyorum.şuan açıldı sarımsı bişey oldu ama. şimdi biraz turunculuk ve biraz kırmızılık olsun istiyorum altın karamel sarımsı yapıyo hemen akınca.şimdi palette yoğun bakırı aldım. yorumlarında kızıl gibi olur demişsin yoğun bakır için ama ben senin saç tonlarında bişey istiyorum.yoğun bakıra ne karıştırsam acaba? tarçın çok açık olur diye düşünüp almamıştım onu. bu arada ben bir kutu boyuyorum hep.saçlarım uzun denilebilir ama çok ince telli ve gür değil o yüzden yeterli oluyordu. şimdi yeni bir rengin tutması için 1,5 kutu falan olmalı tabi. yardımcı olursan çok sevinirim:)
keşke direk tarçın bakır alsaydın yoğun bakır kırmızı gibi oluyor... neyse almışsın artık ozaman yarım tüp kullan yoğun bakırdan yarım tüp tarçın bakır ekle ve 2 şişe oksidayson 9 numara kullan tatlım.
teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim :) hemen anlatayım içine sarı kumral küllü müllü karıştırmıyoruz bu rengin öncelikle onu belirteyim bunca yıllık boya tecrübem ile. bikere şuna karar verin tarçın bakır boyarken beklentiniz ne eğer bakır ise doğru seçenektir.
palette tarçın bakır kutudakinden koyudur içine sarı karıştırıncada rengi açılmaz turunculaşır akınca çok kötü olur .
karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.
canımm saçların çok çok yakışmış ben de senin gibi beyaz tenli renli gözlüyüm ve şuanda saçlarım sarı aslında üstleri açık altları koyu sarı ama çok sıkıldım bu renkten kızıl veya bakır istiyorumm ikisi arasında gidip geliyorum sürekli.seninkini görünce bayıldımmm ama :) sorum şu sarının üstüne o rengi nasıl elde ederim? bir de kızıl denedin mi hiç şimdiden çok sağol
cnm öncelikle çok güzel olmuş güle güle kullan. bende uzun zamandır tarçın bakır kullanıyorum. yalnız en son boyamam da syoss altın karamel yapmıştım. şimdi yine tarçın bakır aldım. 1kutu tarçın bakırı 1 kutu sarıyla karıştırıyorum ancak 3 yıkamaya akıyor aynen dediğin gibitarçın bakırıda tek boyadığında çok koyu oluyor. ben çok koyu olmayan ama böyle hemen akmayan güzel bi bakır olsun istiyorum. ne yapmam lazım
sarının üzerine biraz turuncu tutar tatlım bu boya onun için 9 numara değilde 6 numara oksidan kullanmanı tavsiye ederim . kızıl hiç denemedim bakırda ilk deneyişim
yeni bi konu açmak istemedim ben de tarçın bakıra boyadım saçımı ve işte sonuç:) 15 gün oldu hala rengini koruyor.
Eki Görüntüle 324529
hatayı sarı karıştırarak yaptığınızı söylemiştim eğer bakır istiyorsanız yoğun bakır veya bakır yoğunlaştırı katmalısınızzzz içinee koyu olsun ilk yıkamada zaten sonra akıcak çok güzel olucak rengii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?