Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

akaju kahve veya bakır kahve tonları biçok markada var loreal ve palette tercihin olsun bu tonlarda

Kızlar bende açık tenlıyım. Suan kı sacım kızıl kestane.. ve Tarcın bakır kullanmak ıstıyorum. Dırek kullansam sanırım konu sahıbının elde ettıgı rengı elde edemem.. Nasıl bısey uygulamalıyım sızce??

önce boyayı iyice soldur beyaz sabunla akar zaten kızıllık bi süre sonra

saçının rengi çok hoş öncelikle bunu söyleyim:) bende saçlarımı palette altın karamele boyuyorum.şuan açıldı sarımsı bişey oldu ama. şimdi biraz turunculuk ve biraz kırmızılık olsun istiyorum altın karamel sarımsı yapıyo hemen akınca.şimdi palette yoğun bakırı aldım. yorumlarında kızıl gibi olur demişsin yoğun bakır için ama ben senin saç tonlarında bişey istiyorum.yoğun bakıra ne karıştırsam acaba? tarçın çok açık olur diye düşünüp almamıştım onu. bu arada ben bir kutu boyuyorum hep.saçlarım uzun denilebilir ama çok ince telli ve gür değil o yüzden yeterli oluyordu. şimdi yeni bir rengin tutması için 1,5 kutu falan olmalı tabi. yardımcı olursan çok sevinirim:)

keşke direk tarçın bakır alsaydın yoğun bakır kırmızı gibi oluyor... neyse almışsın artık ozaman yarım tüp kullan yoğun bakırdan yarım tüp tarçın bakır ekle ve 2 şişe oksidayson 9 numara kullan tatlım.

çok güzelll olmuş saçların <3 ben daha önceden kendi başıma denedim bu tarçın bakırı sonuç rezalet olmuştu dipler berbet bi turuncuya dönmüştü ://

toplamda bir tüp boyaya 2 şişe oksidan fazla değilmi ama?

cnm öncelikle çok güzel olmuş güle güle kullan. bende uzun zamandır tarçın bakır kullanıyorum. yalnız en son boyamam da syoss altın karamel yapmıştım. şimdi yine tarçın bakır aldım. 1kutu tarçın bakırı 1 kutu sarıyla karıştırıyorum ancak 3 yıkamaya akıyor aynen dediğin gibi tarçın bakırıda tek boyadığında çok koyu oluyor. ben çok koyu olmayan ama böyle hemen akmayan güzel bi bakır olsun istiyorum. ne yapmam lazım

canımm saçların çok çok yakışmış ben de senin gibi beyaz tenli renli gözlüyüm ve şuanda saçlarım sarı aslında üstleri açık altları koyu sarı ama çok sıkıldım bu renkten kızıl veya bakır istiyorumm ikisi arasında gidip geliyorum sürekli.seninkini görünce bayıldımmm ama :) sorum şu sarının üstüne o rengi nasıl elde ederim? bir de kızıl denedin mi hiç şimdiden çok sağol

sarının üzerine biraz turuncu tutar tatlım bu boya onun için 9 numara değilde 6 numara oksidan kullanmanı tavsiye ederim . kızıl hiç denemedim bakırda ilk deneyişim

Son düzenleme:

hatayı sarı karıştırarak yaptığınızı söylemiştim eğer bakır istiyorsanız yoğun bakır veya bakır yoğunlaştırı katmalısınızzzz içinee koyu olsun ilk yıkamada zaten sonra akıcak çok güzel olucak rengii

Son düzenleme:
yeni bi konu açmak istemedim ben de tarçın bakıra boyadım saçımı ve işte sonuç:) 15 gün oldu hala rengini koruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…