Bilmiyor bilsin istemedim çünkü tüp bebek tedavisi için ücret verelim yardım edelim diyecek sonra kendi sayesinde olmuş gibi millete kasıla kasıla anlatacaktı. Eşim söylemek istedi. Sonra ben söyle dediğimde söylemwyeceğini dedi. Onun bilmemesi bilmesinden daha hayırlıBunu kvden biliyor ve hala vidi vidimi ediyor sana☺☺☺
Takmıyorum onların alayını da. Ama işte eşime yansıtılıyor bu kez sözlü tartışma oluyor. Huzur kalmıyor zaman geçiyor unutuyorsun bu kez yenisi unutulmuyor aslında aklının ucunda sünger çekiyorsun en ufacık kıvılcımda üzerine yenisi eklenerek önüne sürülüyorSorun sende degil canm hadsiz kp de . Takma kafana mesafe koy mesela
Ben bacaklarımda problem var üç kat in çık bitiriyor zaten kahvaltı çıkar indir, yemek pişir çıkar indir, çay demle çıkar indir, bulaşıkları yıka derken bitiyorum bide gelenin lafları, gelenin lafına bakıp konuşmaları beni yaşamaktan evli olmaktan soğuttular resmen. Ben evin kızıymışım eltim gelini en büyük gelin benmişim evi sahiplenecek olanda herşey benim üzerimden planlanıyor kadın gözümün içine baka baka bana tek iş yapacak beynel di onunda hali belli diyor. Diğer iki oğlunun olacak olmuş karılarına laf yok. Eşim evin büyük oğlu, büyük olanın karısı onların ailesinde öyleSonuna kadar durmayin sizde elinizden geldigince baktiniz halsizlesiyosunuz anne yoruldum diyip evinize cikabilirsiniz hic yardim etmemek olmaz
Ay canm.allah yardimci olsun yazık günah ya kendilerinin kızı yok mu kv KP ne kadar anlayissizlar çok şükür is konusunda çok rahatım evlerine gittiğim zaman bazen yaparım genelde hep rahatsız olduğum için yatarım bile bazen KP yanında sen bide onlar yüzünden kaza yap sorun yasa birde hizmetcilik yap oldu başka derdin var mı de onlara senin yerinde olsam kendi annemin evine gider kocana ders verirdim bırak git kira odyck durum yoksa o evi kiraya verin ordan alıp ödeyip yada tepkinin koy yeter artık deaçıklamamı yaptım ben zamanında .o kendince öyle düşünmüş beraber er içeriz bilmemne geçen gün kpederim diyo benim bildiğim bizde ikisene gelin kananaı gille yatar kalkar onlarla iş görür felan bende dedim ben iki yılı bitirdim o zaman sıra yeni gelinde dedim kaın baba gittikten sonrada kaynana ne yaptın ki diyor bende yapacak fırsatım vardı ben yapmadım haklısınız dedim susuyor.(kaza yaptım kaynanam ve kayınpederimin arabada çıkardığı kavga yüzünden beş ay yatalak kaldım bir yılımı aldım normal insan gibi yürümem ,hala ağrılarım oluyor kafamda çatlak oluştu ,iki ayağıma sol omusuma platin takıldı)
Beynel öncelikle onlara yemek aş çorba çay indirmeyi bi bırak.sonrada aşağı inmeyi bırak..kocan laf ederse onuda bırak.Bir öğrenci ye dökseydim onlara döktüğüm dilleri en salak öğrenci bile anlardı izleyeceği yolu. Ben kadına diyorum. Demeyi geçtim sözlü anlatamıyorum hal dilinden anlasın diyorum ama yok kendi radar gibi nerde ne olmuş kim kime ne demiş kapısını kim çalacak daha kapıya varmadan otomatiğe basılır
Aynen sana katiliyorum kendilerini ezdiriyorlar sonrada agla.sizla.kocanda inan iş yok senin konu sahibi. Ya tasin ordan eger evliligini kurtsrmak istiyorsan bunuda yapmiyorsa boşanBeynel öncelikle onlara yemek aş çorba çay indirmeyi bi bırak.sonrada aşağı inmeyi bırak..kocan laf ederse onuda bırak.
Oyle bir imada bulunursa esin; koskoca adamsin calisiyorsun o halde kendi evimize gecebiliriz hemde kimseye minnet etmemis oluruz de. Sussun bir daha karismasin. Kayinvalidenin meslegi salca yapmak ise zaten yapabildigi icindir. Senin edecegin yardim sadece kendilerini tatmin etmeleri icin. Musait olursan yardim edersin bitti. Kayinpederin de kendisi bilir bu sacma hareketlerini ciddiye alip cevap bile verme derim. Misafirle bas edemiyorlarsa da kabul etmesinler. Herkes kendi duzeninden sorumlu. Madem doktora gittigin halde boyle bir laf soylendi. Bir dahakine gercekten gozlerinin icine bakarak gezmeye git derim. Kolay gelsin gercekten herkese ederi kadar muamele gerekzorlamıyor ama minnet duuyor ailesinin evinde aşadığı için onu öne sürer gibi imalı konuşuyor .
İlk önce öyle diyordu çıkın kirayı alın felan sonra kendine mecbur etmeye çalıştı işte bir yıllık kira veririm. Oturursan ev burda gidersen kira felan vermem. Dedi. Bana evin değil içindekilerin zararı var. Ama gün geçtikçe görüyorum beş para etmeyen insanlara ne kadar çok değer verdiğimiAy canm.allah yardimci olsun yazık günah ya kendilerinin kızı yok mu kv KP ne kadar anlayissizlar çok şükür is konusunda çok rahatım evlerine gittiğim zaman bazen yaparım genelde hep rahatsız olduğum için yatarım bile bazen KP yanında sen bide onlar yüzünden kaza yap sorun yasa birde hizmetcilik yap oldu başka derdin var mı de onlara senin yerinde olsam kendi annemin evine gider kocana ders verirdim bırak git kira odyck durum yoksa o evi kiraya verin ordan alıp ödeyip yada tepkinin koy yeter artık de
Nişanlıyken böyle mi konuşuyordu. Oğlum kızına ben anasına bayıldım diyordu kaynanam şimdi annem evime ayda yılda bir geliyor ona da kapı kapatıyorHep bu yorumu yapcam artik. Konu salca asagi inme beraber yeme degil. Su kocislere asik olurken aile faktorunu unutmayin. Cahil sulalesiyle evleniyosunuz sonra boyle abuk sabuk sorunlar oluyo. Yil kac 1980 mi?
Bıraktım. Canım isterse kafamı bozmazlarsa yapıyorum. Umrumda bile değil onlar kocamada söylüyorum aksini iddia ediyorsa kendin yaparsın söyleseydiniz böyle bir aile olduğunuzu adım atmazdım diyorum ninni söylüyorum sankiBeynel öncelikle onlara yemek aş çorba çay indirmeyi bi bırak.sonrada aşağı inmeyi bırak..kocan laf ederse onuda bırak.
Kocamı seviyorum. Boşanmak istemiyorum, ben mutsuz oluyorsam onlarda mutsuz olacak empati kurmayı öğreneceklerAynen sana katiliyorum kendilerini ezdiriyorlar sonrada agla.sizla.kocanda inan iş yok senin konu sahibi. Ya tasin ordan eger evliligini kurtsrmak istiyorsan bunuda yapmiyorsa boşan
Yapmıyorum ki. Sinir edende bu zaten kendileri yapmıyor birşey yok ben yapmayınca olay. Eşim konusunda bilmiyorum beni çok kötü etkiliyor. Çok değişti. İçindeki çocuk meydana çıktığı zaman çok sahipsiz hissediyorumben yanlış mı anladım bebek için sorun sende mi sanıyorlar yoksa hiç sorun yok mu sanıyorlar....ayrıca bence hata sizde kimsede suç aramayın onlar kötüyse sizde tavrınızı koyup ya dediklerini yapmıcaksınız sorun çıktığında hadi eyvallah diyeceksiniz ya da yapıp susacaksınız başka çaresi yok böyle sürekli kinlenerek kendinizi dolduruyorsunuz kocaysa sevgiyse o da unutuluyor merak etmeyin sizinle aile olamamış adam olmasa da olur
Çok takmıyorum dediklerini hatta umrumda değil. Nasıl böyle bir şey beklerler o beni sinir ediyor. Millet için çalışıyoruz. O ne der bu ne der.Oyle bir imada bulunursa esin; koskoca adamsin calisiyorsun o halde kendi evimize gecebiliriz hemde kimseye minnet etmemis oluruz de. Sussun bir daha karismasin. Kayinvalidenin meslegi salca yapmak ise zaten yapabildigi icindir. Senin edecegin yardim sadece kendilerini tatmin etmeleri icin. Musait olursan yardim edersin bitti. Kayinpederin de kendisi bilir bu sacma hareketlerini ciddiye alip cevap bile verme derim. Misafirle bas edemiyorlarsa da kabul etmesinler. Herkes kendi duzeninden sorumlu. Madem doktora gittigin halde boyle bir laf soylendi. Bir dahakine gercekten gozlerinin icine bakarak gezmeye git derim. Kolay gelsin gercekten herkese ederi kadar muamele gerek
Çok takmıyorum dediklerini hatta umrumda değil. Nasıl böyle bir şey beklerler o beni sinir ediyor. Millet için çalışıyoruz. O ne der bu ne der.
Dün misafir diyor ki. Kurbanları ne yaptınız. Kaynanam da düğün için kıyma yaptırdım misafirle evin payını gerisini dağıttım.
Gelin ne yaptı diyor.
Bende ne yapacam. Dağıtacağımı dağıttım evin payını misafirin payını kaldırdım.
Eee o zaman bir kebap yapta gerek sözün vardı zaten.
Benim sözüm kocanaydı çağırdım yaptım sen yoksan benim suçum ne gele yiyeydin dedim olmaz bana ayrı yapacaksın
Kusura bakma ayrı felan yapamam söz de vermiyorum dedim. (ehliyet sınavım vardı. Kendi ağzı ile istedi. Bende kazanırsam olur dedim. Sonra başka bir gün kayınvalidem sen çağır sözün yerine gelmiş olsun zaten çağırmaya çağıracaz dedi. Hiç bir samimiyetim yok çağırmazdım da bana kalsa tam bir açlar. Gelip yer giderler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?