B Beynel Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2014 1.747 376 123 21 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beynel #121 AlmightyMermaid .!.: Kayınpederiniz tam bir genital bölgesiz avrat... Şimdi aslını söylersem ban yerim. Genişletmek için tıkla... Yok o kayınvalidemin iş yapmaya tot...nun gelmeyişi. Millete satacak alan yok işini ondan beni kölesi sanıyor ama artık yemez
AlmightyMermaid .!.: Kayınpederiniz tam bir genital bölgesiz avrat... Şimdi aslını söylersem ban yerim. Genişletmek için tıkla... Yok o kayınvalidemin iş yapmaya tot...nun gelmeyişi. Millete satacak alan yok işini ondan beni kölesi sanıyor ama artık yemez
huzunguz kalkmayı değil düşmemeyi öğretecektin... Kayıtlı Üye 29 Nisan 2013 4.079 1.964 448 21 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beynel #122 Beynel .!.: Aynen. İşini yapmıyorum diye kuduruyor resmen. Çatacak yer arıyor Genişletmek için tıkla... Allah hepsinin gazabından korusun.kendi kalıplarına sokmak için evlatlarının ömrünü yiyo mutsuç ediyorlar umrunda değiller..
Beynel .!.: Aynen. İşini yapmıyorum diye kuduruyor resmen. Çatacak yer arıyor Genişletmek için tıkla... Allah hepsinin gazabından korusun.kendi kalıplarına sokmak için evlatlarının ömrünü yiyo mutsuç ediyorlar umrunda değiller..
B Beynel Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2014 1.747 376 123 21 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beynel #123 huzunguz .!.: Allah hepsinin gazabından korusun.kendi kalıplarına sokmak için evlatlarının ömrünü yiyo mutsuç ediyorlar umrunda değiller.. Genişletmek için tıkla... Artık onlarda benim umrumda değil. Hemde hiç şu düğün bir olsun kaynımın artık bir komşu gibi gidip geleceğim
huzunguz .!.: Allah hepsinin gazabından korusun.kendi kalıplarına sokmak için evlatlarının ömrünü yiyo mutsuç ediyorlar umrunda değiller.. Genişletmek için tıkla... Artık onlarda benim umrumda değil. Hemde hiç şu düğün bir olsun kaynımın artık bir komşu gibi gidip geleceğim