• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez konu kayınpederim

Merhaba arkadaşlar,
Bilgi vermem gerekiyor sanırım öncesinde kısa kısa özet geçmeye çalışacağım
Ben evlendim bir ay sonra kaza geçirdim. Kazada duyduklarım yaşadıklarım beni çok etkiledi.
Kayınvalidem, kayınpederim bana hep itici gelmeye başladı ama eşimin anne babası sevmesem de saygı duymak zorundayım. Az ve öz muhatap olmaya çalıştım çünkü kendimi biliyorum ağzımdan kötü söz çıkabilir düşüncesiyle. Öyle böyle derken iki yılı bitirdim.
Kayınvalidem salça yapıp satıyor. Bana bir faydası yok kazandığı paranın ama iş bekliyorlar benden. Altlı üstlü oturuyorum. Eşime defalarca söyledim yapmak istemediğimi salça ile uğraşmayacağımı.
Geçen gün yağmur yağıyor geç fark ettim dolabı temizlemeye dalmışım yardım için gittiğimde üzerini örtmüştü ufak tefek taş, tahta koyuyor üzerine.... Aşağı indik kayınbaba, misafirleri felan kaynana söylenmeye başladı sustum birşey demedim. Dün konu açıldı kaynanam, kayın baban sen yapmıyorsun diye bir daha yardım etmeyecekmiş diyor, sen gelmedin diye gelmemiş felan.... Bende kayın babam kendini benimle bir mi tutuyor yazık bundan sonra onun için benden birşey isteme yapmıcam aşağıda iniyorsam senin için dedim. Konuştu konuşmadı bilmiyorum.
Bugün çay dağıtıyorum. Misafir var baba şeker atar mısın diye beş kez sordum adam duydu duymamazlığa vuruyor kafasını kaldırıp ne bekliyorsun bile demiyor. Misafir gitti hiç yokmuşum gibi bende kaynanama çıkıyorum iyi geceler dedim yukarı çıktım.

Adama bak ya kendini benimle bir tutuyor. Bana mı veriyor, bana bir faydası mı var, kaldı ki ben görmedim bile o kadar salak değilim ne emekle çıkıyor o salça. Adam ben gitmiyorum yardıma diye elini sürmeyecekmiş sanki şimdiye kadar yapıyordu ayy nasıl sinir oldum ya.

Koskoca adam benimle yarışıyor ya hayır bide karşı cinsim benden büyük bir insan bu kadar aşağılık olabilir mi ya ben mi sinir yapıyorum sizin kpederiniz gelinin yapmıyor bende yapmıyorum dese normalin de de karışmasa siz ne yaparsınız

Sana surat mı yapıyor sen iki mislisini yap. Seninle konuşmuyosa sende konuşma. Hizmetini yap. Muhattap olma. Senin öz baban mı ? Senin Baban eşine böyle yapsa emin ol annenlerin evine bile gitmez. Ya alttan almayın şunları çirkef olun kıymet mi biliyolar. Kocanla tartışırken de iki ayıl bayıl sinir krizi geçir bak nasıl sen number one gelin oluyosun :confused::KK48:

bende şuna takıldım nie 5 kez şeker attın mı die soruosun ki, şekeri koy önüne atsın ...

salça falan yapmk zorunda değilsin hiç de gitme kayınvalidene hizmet etmeye. bunlar verdikçe daha çok almaya bayılırlar maddi manevi

artık kar etmez eşim ben kalmak istediğim için müsade ediyor gibi.öyle ki bana istemiyorsan git bile dedi (infertilite eşim ,tüp bebek olması gerek dedi doktor oda istemiyorsan tedavi gidebilirsin çekmek zorunda değilsin dedi)

Böyle biriyle evli kaldığın sürece yaşadığın hiçbir şeye şaşırma.

Merhaba arkadaşlar,
Bilgi vermem gerekiyor sanırım öncesinde kısa kısa özet geçmeye çalışacağım
Ben evlendim bir ay sonra kaza geçirdim. Kazada duyduklarım yaşadıklarım beni çok etkiledi.
Kayınvalidem, kayınpederim bana hep itici gelmeye başladı ama eşimin anne babası sevmesem de saygı duymak zorundayım. Az ve öz muhatap olmaya çalıştım çünkü kendimi biliyorum ağzımdan kötü söz çıkabilir düşüncesiyle. Öyle böyle derken iki yılı bitirdim.
Kayınvalidem salça yapıp satıyor. Bana bir faydası yok kazandığı paranın ama iş bekliyorlar benden. Altlı üstlü oturuyorum. Eşime defalarca söyledim yapmak istemediğimi salça ile uğraşmayacağımı.
Geçen gün yağmur yağıyor geç fark ettim dolabı temizlemeye dalmışım yardım için gittiğimde üzerini örtmüştü ufak tefek taş, tahta koyuyor üzerine.... Aşağı indik kayınbaba, misafirleri felan kaynana söylenmeye başladı sustum birşey demedim. Dün konu açıldı kaynanam, kayın baban sen yapmıyorsun diye bir daha yardım etmeyecekmiş diyor, sen gelmedin diye gelmemiş felan.... Bende kayın babam kendini benimle bir mi tutuyor yazık bundan sonra onun için benden birşey isteme yapmıcam aşağıda iniyorsam senin için dedim. Konuştu konuşmadı bilmiyorum.
Bugün çay dağıtıyorum. Misafir var baba şeker atar mısın diye beş kez sordum adam duydu duymamazlığa vuruyor kafasını kaldırıp ne bekliyorsun bile demiyor. Misafir gitti hiç yokmuşum gibi bende kaynanama çıkıyorum iyi geceler dedim yukarı çıktım.

Adama bak ya kendini benimle bir tutuyor. Bana mı veriyor, bana bir faydası mı var, kaldı ki ben görmedim bile o kadar salak değilim ne emekle çıkıyor o salça. Adam ben gitmiyorum yardıma diye elini sürmeyecekmiş sanki şimdiye kadar yapıyordu ayy nasıl sinir oldum ya.

Koskoca adam benimle yarışıyor ya hayır bide karşı cinsim benden büyük bir insan bu kadar aşağılık olabilir mi ya ben mi sinir yapıyorum sizin kpederiniz gelinin yapmıyor bende yapmıyorum dese normalin de de karışmasa siz ne yaparsınız
Kaynanan dolduruyodur bende benzer bi durum yaşıyorum kaynana bisi diyemiyim diye kp doldurup üstüme salıyor çok haince bisey mesafe koy evde isim var de evet yapamiyorum kusura bakmasinlar de.Salça kokusu modemi bulandiriyor o yüzden yapamiyorum gibi bahanelerle bul inme bu iş salçadan başlar gider

ah daha beter neler yaşıyorum ben bi bilsen mesafeni koy aynı apartman çok zor Rabbim korsun.

Bu kez evden haberleri yok kim gelip gidiyor ilgilenmiyorlar felan diyor.
Allah Allah , eviniz barkınız ayrı canım sananeymiş onların evine gelen gidenden ?
aman boş ver ya , mesafeni koy en iyisi.
iyilik yaparsın kötü olursun. kendi kendilerine napıyolarsa yapsınlar..

Fazla yüz göz olma adamla bosver

Ama eger kaynanayla aran iyise arada yardim edebilirsin ..

Ayy nefret ediyorum ikisinden de beni ölüme sürükledi ikisi de gecelerce ağladım uykusuz kaldım.
Benden insanlık bekliyorlar getirebilir misiniz geçen günlerimi geriye. Bu günüme laf edenler dönümü arayacak
ölüme sürükledi ne demek büyütme bu kadar aldırma olsun bitsin o kendi kendine tavır yapsın konuşmasın çocuk gibi sen umursamaz, onun yaptığı gibi o yokmuş gibi davranırsan daha çok kudurur,iyi olur

Ya senin evinde huzur var mı sen ona bak. Aşağı inme olsun bitsin. İstediklerini söylesinler. Sen kendini biliyorsun eşin seni biliyor. Amma da çok takıyorsun neler söylediklerini ya. Madem evdesin, sen de evde oyalanacak bir şeyler al. Ev de iş yaptığını bilirlerse belki yakandan biraz düşerler.

İnmedim ama çözüm olmuyor. Bu kez evden haberleri yok kim gelip gidiyor ilgilenmiyorlar felan diyor.
doğrusu da bu zaten herkes kendi evinden haberdar olsa yeter onların eve kim giriyor kim cıkıyor haberiniz olması gerekmiyor ve sizin eve girenden çıkandan da haberleri olması gerekmiyor
gitmeyin evlerine

Ya senin evinde huzur var mı sen ona bak. Aşağı inme olsun bitsin. İstediklerini söylesinler. Sen kendini biliyorsun eşin seni biliyor. Amma da çok takıyorsun neler söylediklerini ya. Madem evdesin, sen de evde oyalanacak bir şeyler al. Ev de iş yaptığını bilirlerse belki yakandan biraz düşerler.
Bitmedi mi ki işin daha
Kalsın sonra hallet hadi aşağı gel
Kim çıkıyor sanki yukarı haftada bir temizle
Ne yaptın ki böyle geç kaldın
Vs Vs bir sürüde soru

Siz iyi durumdasiniz yine ben bugün gorumcemin cocuklarinin cikardigi gutultuden çocuğuma ders calistiramadigimdan duvara vurdum diye gorumcelerim beni dövmeye geldiler.Ki ben 10 senelik evliyim.Cekmek zorundaymisim onları,terbiyesizmisim,evde oturmak bana batiyormus öyle diyorlar.Birde defol git diye kovdular.Bu işkencelerin şiddeti artarak devam edecek hazırlıklı olun.Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı kapılar acsin Mevlam

Kv nin başının altından çıkılordur..

Siz iyi durumdasiniz yine ben bugün gorumcemin cocuklarinin cikardigi gutultuden çocuğuma ders calistiramadigimdan duvara vurdum diye gorumcelerim beni dövmeye geldiler.Ki ben 10 senelik evliyim.Cekmek zorundaymisim onları,terbiyesizmisim,evde oturmak bana batiyormus öyle diyorlar.Birde defol git diye kovdular.Bu işkencelerin şiddeti artarak devam edecek hazırlıklı olun.Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı kapılar acsin Mevlam
Hiç gelemem ben öyle bir yaparım iki yaparım üçüncü ye baksınlar başlarının çaresine ne demek miş o hayvan bile yeri geliyor anlayış gösterip diz kılıyor bunların büyüklük taslamaları kime. Eşim biraz annesine kulak tıkasa böyle olmaz ama işte bundan sonra gün benim günüm olacak

Back
X