Burada dibine kadar haksiz.Sabah aramızda ufak bir sürtüşme oldu ve elinde kapak vardı saklama kabının, onu aldı yere fırlattı Allah belanı versin deyip çekip gitti evden.
Burada sen haksizsin. Aileni ara filan cocuk gibi. Aileni ara diyorsan o iliskiyi bitireceksin.Kavga etmeye başladık. Dedim tamam madem bu kadar kavga ediyoruz anlaşamıyoruz bitsin o zaman ara Ailene haber ver dedim.
Bir defa da yüzük attık, geri barışmıştık.
Evet bi tarafım sizin gibi düşünüyor ve istiyor. Bi tarafım da ne zorluklarla bu ilişkiyi ayakta tuttuğumuz, bu evi ve eşyaları nasıl aldığımız, dişimi tırnağımıza takarak ettiğimiz mücadeleler...Bitecekse bitsin..
Eğer kalırsanız korkarım ne olursa olsun sizin ondan ayrılmayacağınızdan emin olur ve salar kendini..
Biraz ailenizin yanına gidin de aklı başına gelsin..
Evet bi tarafım sizin gibi düşünüyor ve istiyor. Bi tarafım da ne zorluklarla bu ilişkiyi ayakta tuttuğumuz, bu evi ve eşyaları nasıl aldığımız, dişimi tırnağımıza takarak ettiğimiz mücadeleler...
Bitirmeyeceğini, aramayacağını düşündüm... zaten annesi ile konuşurken asla olmaz bu iş bitti vs diye de konuşmadı. Anlaşamıyoruz vs dedi. Annesi de ısrarla beni istedi telefona, ufacık şeyden bitermiymiş diyeaileyi niye karıştırıyosunuz anlamıyorum. neden ısrarla ara dediniz, sebebi neydi? açıklayın bilelim.
B
Bitirmeyeceğini, aramayacağını düşündüm... zaten annesi ile konuşurken asla olmaz bu iş bitti vs diye de konuşmadı. Anlaşamıyoruz vs dedi. Annesi de ısrarla beni istedi telefona, ufacık şeyden bitermiymiş diye
Sebep ailesi aslında.. aylardır tek kavga sebebimiz ailesi. Ailesi düğün tarihini değiştirmek istedi, nişanlım da hayır deyince tavır aldılar arayıp sormadılar bunu. Bu da dün arayıp beni merak etmeyin telefonun çekmediği yerde çalışıyorum vs demiş. Eee zaten insanlar seni aramıyor merak etmiyor niye arayıp kendin söylüyorsun. Benim ailemi ben dedikçe arıyor, kendi ailesini her gün arıyor. Önceden böyle değildi ya, her şeyi kendi kafasına göre yapmaya çalışıyor ve benim dediğim olacak diyor. Geçmiş zamanda ailesi için konuştuğu kötü lafları duysanız.. şimdi ne oldu da ailesi oldu
Sebep ailesi aslında.. aylardır tek kavga sebebimiz ailesi. Ailesi düğün tarihini değiştirmek istedi, nişanlım da hayır deyince tavır aldılar arayıp sormadılar bunu. Bu da dün arayıp beni merak etmeyin telefonun çekmediği yerde çalışıyorum vs demiş. Eee zaten insanlar seni aramıyor merak etmiyor niye arayıp kendin söylüyorsun. Benim ailemi ben dedikçe arıyor, kendi ailesini her gün arıyor. Önceden böyle değildi ya, her şeyi kendi kafasına göre yapmaya çalışıyor ve benim dediğim olacak diyor. Geçmiş zamanda ailesi için konuştuğu kötü lafları duysanız.. şimdi ne oldu da ailesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?