Bu kez son sanırım..

Bide kavgalarınıza ailesini suçlamışsınız ama sizinde hatasız olduğunuz söylenemez.

Onun size karşı ilgisini kullanmışsınız gibi geldi bana. Sürekli bişeyleri yapmasını söyleyip bunaltmışsınız gibi.

Kimse durduk yere bu kadar soğuyup istememezlik yapmaz

Blöf yaptığınız için elinizde patlamış. İkiniz de suclusunuz. Nişanlılık döneminde sürtüşmeler olur ama işi belaya kadar getirip sonra da aileni ara denmesi cooook yanlış ! Sanırım mükemmel giden ilişkide biraz şımarık davrandınız...

nişanlınız dogru söylemiş siz anlaşamıyorsunuz ayrılın en hayırlısı bence. yok elindekileri fırlatmalar yok ailen gelsın alsın senı demeler evlilik çok zor her tartışmanızda böylemı olacak ara verin ailenızın yanına gıdın uzak kalınca belkı kafanıza dank eder ha etmez ayrı kalmak sizi mutlu ederse ayrılırsınız.

nişanlınız dogru söylemiş siz anlaşamıyorsunuz ayrılın en hayırlısı bence. yok elindekileri fırlatmalar yok ailen gelsın alsın senı demeler evlilik çok zor her tartışmanızda böylemı olacak ara verin ailenızın yanına gıdın uzak kalınca belkı kafanıza dank eder ha etmez ayrı kalmak sizi mutlu ederse ayrılırsınız.

Siz bu duruma sevinmelisiniz. Ne demek ne oldu da ailesi iyi oldu. Barıştırmak için atmışsınız ortalığa kendinizi şimdi de ailesi ile iyi olması sizin gözünüze batıyor. Yapmayın Allah aşkına, biraz olgun olun. İyi düşünün iyi olsun. Şahsen aile bağları iyi olmayan birisi ile evlenmek istemezdim. ( İstisnalar hariç ) ailesine bağımlı değil sonuçta...

Gerçekten her birinizin duyguları tercüman oldu hislerime..
Evet mükemmel giden ilişkide şımardım abarttım.
Evet sinirlenince sinirlerime halım olamıyordum, o da benden öğrendi bunu ve her tartışmada kırıp dökmeye başladı.
Ailesi çok fazla sorun yarattı geçmişte bize. Hatta bi ara nişanlım dedi ki bunlar bizi ayırmaya çalışıyor nikah yapalım vs. Hep ben engel oldum. En son ailesi ile aylarca görüşmedi numarasını bile değiştirdi ama sonra anne diye üzülünce kıyamadım bi buket Gül yaptırıp annesine gönderdim ama yine ondan sonra kavga ettiler bizimle yine mesafe girdi araya.
Ben ailesini aramasın sormasın demiyorum. Önceden benim ailemi de sürekli arar sorarken ne oldu da şimdi aynı hassasiyeti benim aileme göstermiyor. Onu sıkıntıdan sıkıntıya sokan ailesine özen gösteriyor. Ki benim Ailem bir şey yapmadı ona kendide der hep Allah razı olsun diye. Gerçekten kafam çok karışık..

Bu yazdıklarınız da ikinizinde hatası var
Tartışma öncesinde neye sinirlendi ? Asıl problem ne başka biseylerde olmus sanki

Valla Kusura bakmayın ama bana siz biraz bencil geldiniz. KendI ailesını arıyor bnim ailemi aramiyor ne demk. Ben bile annemle her gün konuşurum ama kV yi hafta da bir ararım ne yapsin şimdi adam her anasını aradığında senin anneni de mi arasın. Hem ailesiyle ömür boyu da küs kalacak değil. Biraz objektif olun lutfen. Adam gayet haklı ve yerinde olsam asla sizinle Barış mak istemezdim k. Bakmayın.

BELKİ BİR SIKINTISI VAR BİR İNSAN DURDUK YERE BÖYLE DEĞİŞMEZ BENCE KARŞINIZA ALIP DERİNİ SORUN

Madem ısrarla aileni ara dediniz ozaman ayrılmalısınız ne yapıcam diye neden soruyorsunuz.ayrılmakta kesin kararlı değilseniz ailelere bildirmeyeceksiniz öyle hemen haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.hem sanırım ayrılmanız daha mantıklı şuan madem anlaşamıyorsunuz evlenipte ayrılmaktansa şimdiden bitirmeli

İşte sorun da haftada bir bile aramaması...

Düğün arifesindesiniz ve onunda omuzlarında yükler var. Belkide şu anda baska stresleri vardır huyunun değişme sebebide bu olabilir. Siz konuşup güzelce anlatmayı denediniz mi?

İlişki özveri ister, sen ben çekişmeleri ilişkiyi yıpratır. Adam senin için ailesini karşısına almış zamanında, düğün telaşında alttan alıverin birbirinizi

Senin ailen ne kadar iyi olursa olsun nisanlinin kendi ailesi her zaman birkaç adım önde olacaktır bunu kabul Edip ona göre davranın. Ailesiyle zamanında kötü olmuş olabilir bu hicbirseyi değiştirmez sonuçta anne babası tabii ki onları sevecek yanında olsun isteyecek arayıp soracak.siz sırf bu yüzden ona tavır almamalisiniz yoksa böyle kalırsınız yaptığınız blofle.

Adamın burnundan getirmeyin. Ilımlı ve makul olun çocuk gibi senin annen benim annem muhabbeti yapmayın ne gereği var? Aramasin sizin ailenizin ne olur ki? Ben 6 yıllık evliyim eşim benim ailemi toplasan 20 kez ancak aramıştır bu kadar senede. Ama saygılıdır sever bilirim sadece telefon muhabbetini sevmez keza bende onun ailesini pek aramam telefon işini bende pek sevmiyorum. Onemli olan bir araya geldiği zaman saygılı mi ona bakın.

Eğer gerçekten ayrılık varsa aklınızda uzatmayin bitirin ama sadece bu konu yüzünden ayrılmak çok çocukça. Dışarıdan bakan bir göz olarak kesinlikle siz hatalisiniz nisanliniz zamanında yeterince fedakarlık yapmis sizin için. Artık sizde birşeyler yapın bence.

Bitirmek istedigine emin olmadan ne diye yakasına yapışıp aileyi işin içine sokuyosun?
Not: "dugun oncesi stresi" laflarina hic inanmiyorum.. Insanin yorulmasi, bunalmasi, stres yapmasi baska, birbirine dunyayi dar edip ayrilik noktalarina gelmek baska.. Cok kisi "aman dugun stresi oldu" diyerek bagira bagira gelen seylerin uzerini örtüp bile bile lades demiyor mu zaten?)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…