Bu kez son sanırım..

niye bütün konularını sildin?

Mune Kazen arkadaş tüm konularını silmiş.

İkini başbaşa iken çok başka bir konudan kavga edip nasıl sebep ailesi diyebiliyorsunuz hayret doğrusu...
Sebep sizsiniz.
Sinirlendiğinde onu bunu fırlatan nişanlınız,
Blöf yapıl geri adım attırmaya çalışan siz...
Sizin ailenizi de aramak zorunda degil zaten. Siz arayın yeter.

Eyvah eyvah sonun kotu diyorum bends so yasadiklarini birebir yasadim simdi bosaniyorum

Bitir gitsin kızım be saçmalama

Nisanliniz sizin icin onca fedakarlik yapmasina ragmen sizin daha fazlasini isteyip kendinizden biktirmissiniz gibi duruyor. Adam stresten tukenmis,belki maddi acidan agir geldi aldiklari. Biranda kimse degismez mutlaka altinda yatan birikim vardir. Dip not: soguduysa sizden bosyere evlenmeyin.

Daha dugun olmadan seni elde ettim zaten triplerine girmisbu aadam. Ve demek ki elde edince boyle oluyor boyle olacak. Sanirim minnet duygusu yok. Giderse gitsin olursa olur olmazsa olmaz triplerinde. Aslinda evlilik icin dogru bir insan gibi durmuyor bu anlattiginiz olaya gore ama eger seviyorsan once bi kaybedebilecegini hissettir. Ama emin ol evlendiginde de kavgalaribizda gidersen git bosanirsan bosan olayina gelecektir bu. En dogru karari mantigin soyleyecek. Duygularini bir tarafa koy bu adami tan8yan sensin. Oncesi nasildi kavgalarinizda bitsin diyor muydu arayan barismak isteyen taraf miydi hep olursa olur olmazsa olmaz kafasinda miydi bi tart bic kafanda umarim dogru karari verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…