Bu kırgınlık geçer mi?

iyi de bir anne ve oğulun özel konuşacakları başka bir konu olamazmı illa sizin yanınızda araması gereksin adamı kendiniz bu yalana teşvik ediyorsunuz ,sonra d
kendinizce haklısınız da ne bileyim bir evlatla annenin belki özel konuşacak konuları da vardır yani o kadar da sıkıştırmak baskılamaya çalışmak pek sağlıklı gelmedi bana ,mesela sizin annenizle ailenizle özel konuşmalarınız olmuyormu ?hep kocanızın yanındamı konuşuyorsunuz ,sizden çekiniyor herhalde görüşmediğiniz için ailesiyle o yüzden saklıyor olabilir .fazlada üstüne gitmeyin adamın ,sizin konunuz hariç sohpet edecekleri konuşacakları konular da vardır illaki bu kadar şüphelenmenize gerek yok

Tabikide olabilir benimde oluyor yazdım da zaten. Ama her konuşması özel değildir değil mi? Dikkat çektirip, beni katırtmalarına luzum var mı?

İlla yanımda konuşulacak, ne konuştuğundan haberim olacak demiyorum. Neden 10 konuşmanın 10 uda benim yanıma denk gelmiyor. Sanki olmayışım kollanıyor.

Tabikide olabilir benimde oluyor yazdım da zaten. Ama her konuşması özel değildir değil mi? Dikkat çektirip, beni katırtmalarına luzum var mı?
Neden bu kadar kışkırtıldığınızı hissediyorsunuz? size yalan söylemesi gizli saklı konuşmalarından mı ?peki sizin aşırı sahiplenici her şeye müdahale edici tutumunuzdan olamaz mı mesela durduk yere insan annesiyle karısından gizli saklı konuşmaz da

Sürekli gizli saklı konuşması hiç hoş değil, özelikle yaptığı çok açık. Kaldı ki siz arama, görüşme de demiyorsunuz. Bence annesi hakkınızda iyi şeyler konuşmadığı için yanınızda görüşmek istemiyor eşiniz.

Son düzenleme:
Yok artık, e kendisi sizin annenizle yalnız konuşmanıza niye engel oluyor o zaman çünkü kişi kendinden bilir işi, o annesiyle hayırlı şeyler konuşmuyor olacak ki sizinde annenizle öyle konuştuğunuzu düşünüp sizi yalnız bırakmıyor.

Ne güzel bak siz hal hatır faslından sonra oda değiştiriyor mussunuz ben eşimin annesiyle hiç görüşmediğini, hatta araması-gitmesi gerektiğini söyleyip duruyorum. Çünkü görüşmelerine şahit olmuyorum. Ayrıca Annesiyle konuşup, o akşam annesine gidip. ben ki asla kendisini bunaltan, Annenle görüşme demeyen bir kadın olarak, sorduğumdada bana kimseyle konuşmadım camiye gittim diye Yalan söyleyip ben konuştuğunu ispat edince kıvırıp annesine gittiğini söylemesi Bence yeteri kadar güven sarsıcı, sizin kadar geniş olabilmeyi çok isterdim.

Ben merak ettiğini düşünüyorum. Engel olmaz. Ki olsada her sağlıklı insan gibi o benim annem derim yani.

belki de annesi kötü konuşursa siz duymayın etkilenmeyin diye yapıyordur dedikodu yaptığını düşünmüyorum ben

operatör geçmişine nasıl baktınız bunu söyler misiniz bir de teşekkürler şimdiden

Oldu kendi sizin konuşmalarınızı dinlesin, o gizli saklı konuşsun. Dedikodu yapıyorlardır başka bi şey gelmiyo aklıma.

Belkide kendisi hiç savunmadığı için bizi annesine sessiz sedasız yine dinleyeceği için. Her operatör ün kendine ait online işlemleri var. Oradan kimi aradığı çıkıyor. Yapamassanız detaylı yardım ederim

Hiiiç ses etmeyin gizli saklı kardeşinizle annenizle konuşun aynı onun gibi geçiştirin .İnadına inadına belli ede ede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…