Bu kıskançLık problemi ne olucak?

senyoksunneden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
26
19
3
40
Yeni uyeyim ve ilk defa paylaşım yapıyorum. 8 aylık bir ilişkim var iyi kötü devam ediyor ama gel gelelim ben hiç güvenmiyorum ona. Çünkü geçmişte çok kız arkadaşı olmuş olabilirde ama biraz çapkın gibi sosyal medyadan kızlar eklemeye çalışıyor ben kızıyorum tekrar çıkarıyor. Ben sadece inst. ve face kullanıyor sanıkrken bir de ne görüm swarm diye bir uygulama varmış onu kullanıyor. Biraz araştırdım. Sonra bende açtım ona istek attım. Genelde 8 aydır ne ins. da nede face de paylaşım yapmıyordu. Ama swarmda her her gün gittiği yeri cek-in yapmış hemde saat başı biliyor ben orda yokum ya gördüm beynimden kaynar sular döküldü. Geçen bir mekana gitti orda ki bir hatunu her yerden takip ediyor soruyorum kim diye eski bir arkadaş dedi. Ama hiç zerre kadar güvenim yok ve bu şüphe beni öldürecek. Ve şu da var bu evli arkadaşının evine gider kahve içmeye geçen konuşma sırasında dedim o nasıl bir kadın dedim biraz dedi cıvık dedi o bana şaka yapar ben ona şaka yaparım dedi. Bunu duydum dada deli oldum. Ben şimdi bu adama nasıl davranım ne yapım lütfen bacılarım bir akıl verin.

Yeni uyeyim ve ilk defa paylaşım yapıyorum. 8 aylık bir ilişkim var iyi kötü devam ediyor ama gel gelelim ben hiç güvenmiyorum ona. Çünkü geçmişte çok kız arkadaşı olmuş olabilirde ama biraz çapkın gibi sosyal medyadan kızlar eklemeye çalışıyor ben kızıyorum tekrar çıkarıyor. Ben sadece inst. ve face kullanıyor sanıkrken bir de ne görüm swarm diye bir uygulama varmış onu kullanıyor. Biraz araştırdım. Sonra bende açtım ona istek attım. Genelde 8 aydır ne ins. da nede face de paylaşım yapmıyordu. Ama swarmda her her gün gittiği yeri cek-in yapmış hemde saat başı biliyor ben orda yokum ya gördüm beynimden kaynar sular döküldü. Geçen bir mekana gitti orda ki bir hatunu her yerden takip ediyor soruyorum kim diye eski bir arkadaş dedi. Ama hiç zerre kadar güvenim yok ve bu şüphe beni öldürecek. Ve şu da var bu evli arkadaşının evine gider kahve içmeye geçen konuşma sırasında dedim o nasıl bir kadın dedim biraz dedi cıvık dedi o bana şaka yapar ben ona şaka yaparım dedi. Bunu duydum dada deli oldum. Ben şimdi bu adama nasıl davranım ne yapım lütfen bacılarım bir akıl verin.
Hic guvenilir gelmedi en kisa zamanda yollarinizi ayirin,yoksa ileride daha cok uzulursunuz

Neden sevgilisiniz ki hala o zaman. Güvenin olmadığı ilişki olmaz bence.

Adam gidici canım sana hayır gelmez bundan eski bir arkadaşmış hadi ordan!
Güvenmiyorsan ayrılacaksın davranışla çözülmez bu adamın karakteri böyle yoksa yakın zamanda boynuzlarını parlatmaya başlarsın.

Çapkın geçinen tipleri asla yola getiremezsiniz. Direnmenin alemi yok madem güvenmiyorsunuz ayrılın.

güven tek kullanımlıktır. Bir kere yok olursa geri gelmez o.
O yüzden yol verin swarmında takılmaya devam etsin.

cıvık olan kendisi.
kadının sofrasına otur. evinde misafir etsin insan yerine koyup arkasından cıvık de.
yediği kaba pislediğine göre ne olduğu belli.

Ne yani sürekli peşinde dolaşıp sizi aldatmasını engellemeye mi uğraşacaksınız?

Evli kadınla şakalasıyor...

Kadın cıvık oluyor.

Amenna diyelim hadi.

Peki kendisi? Kendisi için uygun gördüğü sıfat nedir ? Neden sormadıniz.

Eşim bana böyle bi şey dese, kadına nasıl bi yakıştırma yaptın diyr çeker ayırirım onu.

Sevgilin pis bir sapığın teki.

Nokta.

Evli kadınla şakalasıyor...

Kadın cıvık oluyor.

Amenna diyelim hadi.

Peki kendisi? Kendisi için uygun gördüğü sıfat nedir ? Neden sormadıniz.

Eşim bana böyle bi şey dese, kadına nasıl bi yakıştırma yaptın diyr çeker ayırirım onu.

Sevgilin pis bir sapığın teki.

Nokta.
nedense artık aynı şeyi bende düşünmeye başladım

Back
X