Bu kıskançLık problemi ne olucak?

Yeni uyeyim ve ilk defa paylaşım yapıyorum. 8 aylık bir ilişkim var iyi kötü devam ediyor ama gel gelelim ben hiç güvenmiyorum ona. Çünkü geçmişte çok kız arkadaşı olmuş olabilirde ama biraz çapkın gibi sosyal medyadan kızlar eklemeye çalışıyor ben kızıyorum tekrar çıkarıyor. Ben sadece inst. ve face kullanıyor sanıkrken bir de ne görüm swarm diye bir uygulama varmış onu kullanıyor. Biraz araştırdım. Sonra bende açtım ona istek attım. Genelde 8 aydır ne ins. da nede face de paylaşım yapmıyordu. Ama swarmda her her gün gittiği yeri cek-in yapmış hemde saat başı biliyor ben orda yokum ya gördüm beynimden kaynar sular döküldü. Geçen bir mekana gitti orda ki bir hatunu her yerden takip ediyor soruyorum kim diye eski bir arkadaş dedi. Ama hiç zerre kadar güvenim yok ve bu şüphe beni öldürecek. Ve şu da var bu evli arkadaşının evine gider kahve içmeye geçen konuşma sırasında dedim o nasıl bir kadın dedim biraz dedi cıvık dedi o bana şaka yapar ben ona şaka yaparım dedi. Bunu duydum dada deli oldum. Ben şimdi bu adama nasıl davranım ne yapım lütfen bacılarım bir akıl verin.
şakalaşma demekle neyi kastediyo sevgiliniz?el şakası mı mesela?(Kadın için cıvık demesinden onu çıkardım ben)erkek olsun kadın olsun ,en hazzetmediğim insan tipi.benim açımdan el şakası demek gel bana dokun, ben sana dokunmak istiyorum demenin bi başka şekli.eğer normal şakalaşma ise sevgilinizle, samimiyet derecesi nedir bu kadının?yılların arkadaşlığı olur ama gerçek arkadaşlıktır,öyle bi durumda espriydi şakaydı olur ama onun dışında samimiyet arkadaşlık yoksa benim açımdan bu tür şakalaşma direk flörtleşmedir.ayrıca erkek arkadaşın senden gizli kapaklı iş çeviriyo,şimdiden yani.bu adamla bi de evlendiğini düşün.paranoya olursun ilerde

Karşınızdaki oyun hamuru değil ki, sürekli sizin yoğurmanızla istediğiniz şekli alsın. İşte zaten almamış, siz kısıtladıkça, gitmiş kendini başka yerlerde piyasaya atmış. Evli kadını cıvık diye yaftalıyor ama görüşmekten de geri durmuyor. İnsan arkadaşının arkasından böyle konuşmamalı, ha arkadaşı değilse o zaman bu kadar sık görüşmek niye? Ve hala nasıl yaparım da, istediğim şekle bürünür diye düşünüyorsunuz. Olmaz, adamın yapısı buymuş. Ne size karşı dürüst, ne de cıvık dediği kadına karşı. Bu adamı mı seviyorsunuz? Sebep?

Nasil tanıştınız ozel degilse . Çünkü aklimdan ne geciyor biliyor musunuz ? Bu sevgiliniz olacak adam gorunumlu insan . Sizi de mi bir mekan da görüpte eklemis olabir mi acaba ? Çünkü boyle insanlar kadinlarin en zayif noktalarini bilirler . Kadinlarin kalbini calmak icin tatli dilli konuşurlar kendilerine asik ederler . Bence siz bosluktaydiniz ve bu adam da size tatli dille gelince hemen saldiniz kendinizi ona 8 ayda baglandiniz hemencik . Oysaki bu adamin bence sizden once de sizden sonra da konuştuğu sayısızca kadin vardir ve boyle de devam edecektir . Afedersiniz serefsiz bence .. boyle insanlarla gelecek ile ilgili hayal falan kurmayin. Ne eş olur size ne de evlatlariniza iyi bir baba olur​

Yaradılışında var demek ki aldatmak, zamparalık yapmak vs vs.
Yol verin gitsin nefes harcamaya değmez.

Yeni uyeyim ve ilk defa paylaşım yapıyorum. 8 aylık bir ilişkim var iyi kötü devam ediyor ama gel gelelim ben hiç güvenmiyorum ona. Çünkü geçmişte çok kız arkadaşı olmuş olabilirde ama biraz çapkın gibi sosyal medyadan kızlar eklemeye çalışıyor ben kızıyorum tekrar çıkarıyor. Ben sadece inst. ve face kullanıyor sanıkrken bir de ne görüm swarm diye bir uygulama varmış onu kullanıyor. Biraz araştırdım. Sonra bende açtım ona istek attım. Genelde 8 aydır ne ins. da nede face de paylaşım yapmıyordu. Ama swarmda her her gün gittiği yeri cek-in yapmış hemde saat başı biliyor ben orda yokum ya gördüm beynimden kaynar sular döküldü. Geçen bir mekana gitti orda ki bir hatunu her yerden takip ediyor soruyorum kim diye eski bir arkadaş dedi. Ama hiç zerre kadar güvenim yok ve bu şüphe beni öldürecek. Ve şu da var bu evli arkadaşının evine gider kahve içmeye geçen konuşma sırasında dedim o nasıl bir kadın dedim biraz dedi cıvık dedi o bana şaka yapar ben ona şaka yaparım dedi. Bunu duydum dada deli oldum. Ben şimdi bu adama nasıl davranım ne yapım lütfen bacılarım bir akıl verin.
ayrılın, net..

Yapmasını istemediğini söyle eğer yaparsa seni kaybedeceğini belirt ciddi bi şekilde. Devam ediyorsa ayrıl kafan rahatlar. Bi laf vardı neydi 🤔Kötü bir son, sonsuz bir üzüntüden iyidirr gibi bişeyyy👍👍

Back
X