- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
Acaba her işe koşuyormusunuz arkadaşlarınızla ilgili?
Sanki senin görevinmiş gibi davranmış çünkü arkadaşın, yerinde olsaydım bana kıyaslamayı yaptığı andan itibaren "Ben tekrar yapmayacağım demiştim, çok zahmetli ama istersen hazır olarak yapıp satan yerler var ne zamana hazır olmasını istiyorsan söyle alayım ben" derdim. Alınırsa alınsın hem iyilik yapıyorsun hem tavır yiyorsun oh ne âlâ!
Açıklama yapmışsınız hemde iki kez.
Tabiki yapmak istemeyebilirsiniz. Baya vakit alıyor biliyorum. Kurabiyeyi ayrı yap,hamuru ayarla süsle,paketle,cubuğa tak pişirirken vs derken çok vakit alıyor,bende yaptım 1 kez,keşke hazır alsaydım,uğraşmasaydım dedim. Ki zaten sadece görsellik,yenilmiyor bile,şimdi ki aklım olsa almam bile öyle gereksiz ve uğraştırıcı birşey.
Haklısınız. Boşverin ki yaparım bile demişsiniz kırılmasın diye.
Çok çok anlamsız hemde. Çok ayıp bir şey en sevmediğim insan tipi karşısındakinden bir şey isterken onun yapabilecek durumu olup olmadığını düşünemeyen insancıklar. Üzüldüm durumunuza ama net tavrınızı koyun bir kurabiye için alınıp gücenecek ise gücensin öyle arkadaş..Genellikle biri bir şey rica ettiğinde yapabileceğim bir şeyse yapmaya çalışırım.
Kurabiye yaptığım arkadaş başka bir ilden İstanbul a geldi ve bu şehirde yardımcı olabilecek, destek alabilecek kimsesi olmadığı için kendisine destek, yardımcı olmak amacıyla yaparım demiştim ki yaptım.
Bu sabah konuştuk, gereksiz bir kıskanma, rekabet duygusu içerisinde şuan.
Çok anlamsız buluyorum.
Haklısın ,renkli süs yani onlar. Kimse oturupta şeker hamuru yemez,minicik çocuklara bile cazip gelmiyor artık,gereksiz. O kadar zahmete asla değmiyor.Aynen yenmiyor bile. O kadar uğraşıyorsun, masada öylece duruyor.
Gerçekten ciddi zaman alıyor, mantı istese açarım yani en azından yeriz :)
Slm kizlar.
Canim sıkıldı size sormak istiyorum, yanlis olan ben miyim?
Bir kac ay once yakin arkadaslarimdan birinin oglunun ilk yas gunuydu ve dogum gunu icin kurabiyelerini ben yaptim. Daha once yapanlar bilir seker hamuruyla yapildigi icin baya zahmetli, epeyde zamanimi aldi cok ugrastim ve haliyle cok yoruldum, bir daha da asla yapmam diye kendi kendime de soylenmistim.
Az once bir baska arkadasim aradi ve kendi cocugu icinde yapip yapamayacagimi sordu.
Bende yukarida yazdigim gibi kendisine acikladim. Yaptim ama cok zorlandim, bu kadar zor olacagini bilseydim ona da ben yaparim demezdim diye.
Iyi tamam falan yapinca uzuldum bu kez ve kirildigini dusunerek tamam kirilma sen yaparim sorun degil dedim.
Bu kez digerine kendin teklif ederek yaptin
Ama ben yaparmisin dedigim halde yapmak istemedin degersiz hissettim dedi.
Yani kusura bakma ama
Ona teklif ettigimde bu kadar zaman alacagini dusunemedim, aksam isten geldim 8 de basladim gece 1 de bitti.
O an bilmiyordum suan biliyorum dedim.
Telefonu soguk bir sekilde kapattik.
Simdi onun degersiz hissetmesi gercekten benim tavrimla mi alakali?
Ay birde dün hatalıyım galiba diyordun bir mesajındaGenellikle biri bir şey rica ettiğinde yapabileceğim bir şeyse yapmaya çalışırım.
Kurabiye yaptığım arkadaş başka bir ilden İstanbul a geldi ve bu şehirde yardımcı olabilecek, destek alabilecek kimsesi olmadığı için kendisine destek, yardımcı olmak amacıyla yaparım demiştim ki yaptım.
Bu sabah konuştuk, gereksiz bir kıskanma, rekabet duygusu içerisinde şuan.
Çok anlamsız buluyorum.
Seni kıskanmış. ☺ Hani bazı arkadaşlarımızın ilgisi çok önemlidir ya sıkı bi bağ olur arada öyle hissettim ben. ☺
Ben yorumlardan farklı düşünüyorum.
Mesajlardan anladığım kadarıyla epeyce yakın bi arkadaşınız. . Bende bozulabilirdim sanki. ☺ Hani ona yaptın hem de o istemeden. Ama benim ricamla bile yapmadın diye. Can arkadaşlarımla "aman bugün de 2_3 saat benim içim yorul" diyebilme durumumuz vardır bizim. Öyle bi samimiyet düşündüm öyle cevaplıyorum.
Filancaya yapsa, bana yok dese bende tavrımı değiştirebilirdim. Ve açık açık derdim ona da. Burada bencillik olarak nitelendirilmiş ama samimiyetin dozuyla çok alakalı. Ben şubat ayında 1 gece evime gitmedim arkadaşımın bebesine parti yapıcaz diye. İkram hazırla evi süsle. Öldüm yorgunluktan. Onun gibi yakın 1-2 arkadaşım daha var onlarada yardım edicem, gerekirse ayaklarım şişcek ama napiyim dinlenirim geçer. ❤❤ Aay ona gittim çok yoruldum size yardım edemem desem beni parçalarlar.
Ay birde dün hatalıyım galiba diyordun bir mesajında
Kendine gel shape sen shape ziyagilsin
Yani konunun özü sen haklısın
Ednan bey ile Behlül arasında kalmış gibiyim ahahaha
Sonraki yorumlarımda da belirttim zaten bu şekilde bakınca üzüldüm bende.
Ama ona yaptın bana yapmak istemedin değil olay bunu anlamak istemiyor. Diğer arkadaşın yardımcı olabilecek kimsesi yoktu, bende bu kadar zor bir şey olabileceğini kestiremediğim için el atmak istedim.
Baştan bu kadar zor bir şey olduğunu bilseydim inan el mel atmak istemezdim de zaten
Çocukluğumuzdan beri arkadaşız. Bu yaşımıza kadar neler gördük neler yaşadık. Şimdi mi değer vermiyor oldum yani
diye söyledim kendisine. Aramız tamamen bozulmaz ama hafif bir bozuğuz. gerek yoktu.
Yapmam dedikten sonra keşke yaparım demeseydin.Sen de yanlışlık yok.Arakadaşın anlayışsız ve bencilSlm kizlar.
Canim sıkıldı size sormak istiyorum, yanlis olan ben miyim?
Bir kac ay once yakin arkadaslarimdan birinin oglunun ilk yas gunuydu ve dogum gunu icin kurabiyelerini ben yaptim. Daha once yapanlar bilir seker hamuruyla yapildigi icin baya zahmetli, epeyde zamanimi aldi cok ugrastim ve haliyle cok yoruldum, bir daha da asla yapmam diye kendi kendime de soylenmistim.
Az once bir baska arkadasim aradi ve kendi cocugu icinde yapip yapamayacagimi sordu.
Bende yukarida yazdigim gibi kendisine acikladim. Yaptim ama cok zorlandim, bu kadar zor olacagini bilseydim ona da ben yaparim demezdim diye.
Iyi tamam falan yapinca uzuldum bu kez ve kirildigini dusunerek tamam kirilma sen yaparim sorun degil dedim.
Bu kez digerine kendin teklif ederek yaptin
Ama ben yaparmisin dedigim halde yapmak istemedin degersiz hissettim dedi.
Yani kusura bakma ama
Ona teklif ettigimde bu kadar zaman alacagini dusunemedim, aksam isten geldim 8 de basladim gece 1 de bitti.
O an bilmiyordum suan biliyorum dedim.
Telefonu soguk bir sekilde kapattik.
Simdi onun degersiz hissetmesi gercekten benim tavrimla mi alakali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?