Bu kiyaslama dogru mu

Acaba her işe koşuyormusunuz arkadaşlarınızla ilgili?

Sanki senin görevinmiş gibi davranmış çünkü arkadaşın, yerinde olsaydım bana kıyaslamayı yaptığı andan itibaren "Ben tekrar yapmayacağım demiştim, çok zahmetli ama istersen hazır olarak yapıp satan yerler var ne zamana hazır olmasını istiyorsan söyle alayım ben" derdim. Alınırsa alınsın hem iyilik yapıyorsun hem tavır yiyorsun oh ne âlâ!

Açıklama yapmışsınız hemde iki kez.
Tabiki yapmak istemeyebilirsiniz. Baya vakit alıyor biliyorum. Kurabiyeyi ayrı yap,hamuru ayarla süsle,paketle,cubuğa tak pişirirken vs derken çok vakit alıyor,bende yaptım 1 kez,keşke hazır alsaydım,uğraşmasaydım dedim. Ki zaten sadece görsellik,yenilmiyor bile,şimdi ki aklım olsa almam bile öyle gereksiz ve uğraştırıcı birşey.
Haklısınız. Boşverin ki yaparım bile demişsiniz kırılmasın diye.

Böyle keyfe keder durumlar için insanlara emrivaki iş buyuran tiplere katlanamam ben. Altından kalkabileceğin bir işse yap, yok değilse yapma. Belki zamanınız, belki enerjiniz yok, belki de sırf canınız öyle istiyor diye yapmayacaksınız. Ona ne... Kimseye bir şey borçlu değilsiniz ya. Ben böyle bakıyorum olaya. Hani çok ciddi bir durumdur, yardım ister, o zaman insan tabi ki koşar da... Bebesinin kurabiyesini de kendi düşünsün bir zahmet. Kısaca bana göre çok anlayışlı, naif bile yaklaşmışsınız olaya.

Genellikle biri bir şey rica ettiğinde yapabileceğim bir şeyse yapmaya çalışırım.

Kurabiye yaptığım arkadaş başka bir ilden İstanbul a geldi ve bu şehirde yardımcı olabilecek, destek alabilecek kimsesi olmadığı için kendisine destek, yardımcı olmak amacıyla yaparım demiştim ki yaptım.
Bu sabah konuştuk, gereksiz bir kıskanma, rekabet duygusu içerisinde şuan.
Çok anlamsız buluyorum.

Aynen yenmiyor bile. O kadar uğraşıyorsun, masada öylece duruyor.
Gerçekten ciddi zaman alıyor, mantı istese açarım yani en azından yeriz :)

Çok çok anlamsız hemde. Çok ayıp bir şey en sevmediğim insan tipi karşısındakinden bir şey isterken onun yapabilecek durumu olup olmadığını düşünemeyen insancıklar. Üzüldüm durumunuza ama net tavrınızı koyun bir kurabiye için alınıp gücenecek ise gücensin öyle arkadaş..

Seni kıskanmış. ☺ Hani bazı arkadaşlarımızın ilgisi çok önemlidir ya sıkı bi bağ olur arada öyle hissettim ben. ☺
Ben yorumlardan farklı düşünüyorum.
Mesajlardan anladığım kadarıyla epeyce yakın bi arkadaşınız. . Bende bozulabilirdim sanki. ☺ Hani ona yaptın hem de o istemeden. Ama benim ricamla bile yapmadın diye. Can arkadaşlarımla "aman bugün de 2_3 saat benim içim yorul" diyebilme durumumuz vardır bizim. Öyle bi samimiyet düşündüm öyle cevaplıyorum.
Filancaya yapsa, bana yok dese bende tavrımı değiştirebilirdim. Ve açık açık derdim ona da. Burada bencillik olarak nitelendirilmiş ama samimiyetin dozuyla çok alakalı. Ben şubat ayında 1 gece evime gitmedim arkadaşımın bebesine parti yapıcaz diye. İkram hazırla evi süsle. Öldüm yorgunluktan. Onun gibi yakın 1-2 arkadaşım daha var onlarada yardım edicem, gerekirse ayaklarım şişcek ama napiyim dinlenirim geçer. ❤❤ Aay ona gittim çok yoruldum size yardım edemem desem beni parçalarlar.

Aynen yenmiyor bile. O kadar uğraşıyorsun, masada öylece duruyor.
Gerçekten ciddi zaman alıyor, mantı istese açarım yani en azından yeriz :)
Haklısın ,renkli süs yani onlar. Kimse oturupta şeker hamuru yemez,minicik çocuklara bile cazip gelmiyor artık,gereksiz. O kadar zahmete asla değmiyor.
Boşver.
Börek ,kek vs istesin yapılır hatta ben genelde doğumgününe giderken bu tarz birşey hazırlar götürürüm,gayette yenir ziyan olmaz ama biri dese bana şeker hamurlu kurabiye yap diye,yapamam derim yani. Zaten dışarda çok alternatif var artık,pastanelerde bile çeşit çeşit satılıyor.

Terlik yokmu sole 42 numara agzinin ortasina carpaydin :))sevmiyorum ben hem isteyip hem boyle 50 tavir yapani ne alaka herkes herkese ayni mesafede duramaz benimde ark var misal biri kardes gibi her zahmetime deger bence digeri daha mesafeli hani darimi zorumu ustunkoru gecer e ikisine emek aynimi olur
Bunun farkini bilmeyip kendilendine sikinti yaratan insanlar kiskanc insanlardir genelde ona yapti banada yapacak zorunlulugunu kendine dikte edip farkla karsilasinca kusen laf sokan yorucu tipler birakin yaratsin sikintisi gecip gelirse sizindir gelmezse hakkinizda hayirlisi olmustur

gerçekten çok zahmetli
bende kızıma yaptım , yengemde torunu için rica etti ama bende tamam dediğime pişman oldum ama gerçekten çok yorucu , güzelce açıklama yapmışsın ama arkadasın biraz ayıp etmiş

Ay birde dün hatalıyım galiba diyordun bir mesajında
Kendine gel shape sen shape ziyagilsin

Sonraki yorumlarımda da belirttim zaten bu şekilde bakınca üzüldüm bende.
Ama ona yaptın bana yapmak istemedin değil olay bunu anlamak istemiyor. Diğer arkadaşın yardımcı olabilecek kimsesi yoktu, bende bu kadar zor bir şey olabileceğini kestiremediğim için el atmak istedim.
Baştan bu kadar zor bir şey olduğunu bilseydim inan el mel atmak istemezdim de zaten
Çocukluğumuzdan beri arkadaşız. Bu yaşımıza kadar neler gördük neler yaşadık. Şimdi mi değer vermiyor oldum yani
diye söyledim kendisine. Aramız tamamen bozulmaz ama hafif bir bozuğuz. gerek yoktu.

siz kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz, tavrınızda hiçbir kırıcı taraf yok. degersiz hissetmesi onun kendi sorunu. ayrıca ben arkadaşımdan bu kadar meşakkatli bişeyi istemeye utanırdım. çünkü o kurabiyeleri biliyorum çok zahmetli yapması. kaldı ki bir arkadaşınıza yaptığınız diye diğerine yapacaksınız diye bişey yok. kalkıp mukayese ederek asıl ayıbı kendisi yapmış.

O biraz Nazlı biriymiş galiba .
Dert mi aramış kendine .
Kırılması yersiz

Hassaslık etmiş sizle olan samimiyetinden.
Rabbim daim etsin arkadaşlığınızı.

Yapmam dedikten sonra keşke yaparım demeseydin.Sen de yanlışlık yok.Arakadaşın anlayışsız ve bencil

su kıyaslma işınide hiç anlamam belki onun bende hatirı çoktu belki sen keyfini catarken o cok zor bir animda yanimda olmustu ve ben bu sekilde bir hoslukla ona karsilik verdim sanada yapmak zorundamiyim yani allah allah ya

onun degersiz hissetmesinin sebebi sen degil kendisi .düsüncesi yanls . madem cok istiyodu iki gün önce beraber yapalımmı derdi .asıl sana deger vermiyo bencil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…