Hayır gayet güzel açıklama yapmışsın alınmakta haksız bence.Slm kizlar.
Canim sıkıldı size sormak istiyorum, yanlis olan ben miyim?
Bir kac ay once yakin arkadaslarimdan birinin oglunun ilk yas gunuydu ve dogum gunu icin kurabiyelerini ben yaptim. Daha once yapanlar bilir seker hamuruyla yapildigi icin baya zahmetli, epeyde zamanimi aldi cok ugrastim ve haliyle cok yoruldum, bir daha da asla yapmam diye kendi kendime de soylenmistim.
Az once bir baska arkadasim aradi ve kendi cocugu icinde yapip yapamayacagimi sordu.
Bende yukarida yazdigim gibi kendisine acikladim. Yaptim ama cok zorlandim, bu kadar zor olacagini bilseydim ona da ben yaparim demezdim diye.
Iyi tamam falan yapinca uzuldum bu kez ve kirildigini dusunerek tamam kirilma sen yaparim sorun degil dedim.
Bu kez digerine kendin teklif ederek yaptin
Ama ben yaparmisin dedigim halde yapmak istemedin degersiz hissettim dedi.
Yani kusura bakma ama
Ona teklif ettigimde bu kadar zaman alacagini dusunemedim, aksam isten geldim 8 de basladim gece 1 de bitti.
O an bilmiyordum suan biliyorum dedim.
Telefonu soguk bir sekilde kapattik.
Simdi onun degersiz hissetmesi gercekten benim tavrimla mi alakali?
Slm kizlar.
Canim sıkıldı size sormak istiyorum, yanlis olan ben miyim?
Bir kac ay once yakin arkadaslarimdan birinin oglunun ilk yas gunuydu ve dogum gunu icin kurabiyelerini ben yaptim. Daha once yapanlar bilir seker hamuruyla yapildigi icin baya zahmetli, epeyde zamanimi aldi cok ugrastim ve haliyle cok yoruldum, bir daha da asla yapmam diye kendi kendime de soylenmistim.
Az once bir baska arkadasim aradi ve kendi cocugu icinde yapip yapamayacagimi sordu.
Bende yukarida yazdigim gibi kendisine acikladim. Yaptim ama cok zorlandim, bu kadar zor olacagini bilseydim ona da ben yaparim demezdim diye.
Iyi tamam falan yapinca uzuldum bu kez ve kirildigini dusunerek tamam kirilma sen yaparim sorun degil dedim.
Bu kez digerine kendin teklif ederek yaptin
Ama ben yaparmisin dedigim halde yapmak istemedin degersiz hissettim dedi.
Yani kusura bakma ama
Ona teklif ettigimde bu kadar zaman alacagini dusunemedim, aksam isten geldim 8 de basladim gece 1 de bitti.
O an bilmiyordum suan biliyorum dedim.
Telefonu soguk bir sekilde kapattik.
Simdi onun degersiz hissetmesi gercekten benim tavrimla mi alakali?
Niye sizden istiyorlar ki hep.
Bu işi meslek edinmiş insanlar var, versinler parasını yaptırsınlar. Bu kadar uğraştırıcı bir şeyi çalışan birinden istemek asıl ayıp olan.
Bir daha kimseye yapmayın bence
Bazı insanlar ricalarının emir gibi hemen yerine gelmesini istiyor. Sizde haksız bir yan göremedim demek ki arkadaşınızın değer anlayışı menfaatleri ile doğru orantılıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?