Bu kiyaslama dogru mu

bana gelde birlikte yapalım ben daha önce yapmadım bilmiyorum dese neyse de yersiz olmuş arkadaşının yaptığı
ben olsam yapamam diyemezdim ya taktir ettim seni de

bana gelde birlikte yapalım ben daha önce yapmadım bilmiyorum dese neyse de yersiz olmuş arkadaşının yaptığı
ben olsam yapamam diyemezdim ya taktir ettim seni de

Yapımı kolay yada bu kadar uğraştırıcı bir şey olmasa seve seve yardımcı olmak isterim kendisine orası ayrı :)
Ama bu kurabiyeler cidden çok zahmetli ve o kadar zahmete değmiyor. Yenmiyor bile.
Sırf süs olsun diye de bir 5 saat daha ugraşmak cidden istemiyorum.

Siz gayet açık konuşmuşsunuz zorluğunu anlatmışsınız, arkadaşınızın cevap olarak size '' haklısın canım düşüncesizlik ettim hem çalışıyor yoruluyorsun bunun üstüne bir de ben sana yorgunluk vereceğimi düşünemedim, dışarıdan yaptırmak en iyisi '' deyip konuyu uzatmaması lazımdı gerçek dostluk bana göre budur.

Yapımı kolay yada bu kadar uğraştırıcı bir şey olmasa seve seve yardımcı olmak isterim kendisine orası ayrı :)
Ama bu kurabiyeler cidden çok zahmetli ve o kadar zahmete değmiyor. Yenmiyor bile.
Sırf süs olsun diye de bir 5 saat daha ugraşmak cidden istemiyorum.
bende biliyorum daha önce çok yaptım rica için iştebende yardıma çağırsa neyse diyorum işte ama emrivaki gibi olmuş

Back
X