- 24 Ağustos 2018
- 4.249
- 10.802
- 208
Ben de okuduğumda ilk aklıma gelen obsesif olmasıydıBipolar (20li yaşlarda koyulur genelde teşhisi ancak kiminde geç kalınabiliyor), borderline, obsesyon... İlk aklıma gelenlerden.
İlave: Psikiyatr değilim, tanı koyamam elbette, ama tarifiniz psikolojik bir sorunu işaret ediyor gibi, kendisi de halinin farkında değil.
Hayır başka birinin konusu ile karıştırıyorsunuz bence.esimin duymaması gereken bir sırrım yok.eşimden hiçbir şeyi gizlemem.Sizin bunda bir sırrınizmi var bu kadar cekiniyorsunuz cunku ben sizi hatirladim siz bununla bir yere gittiniz adam vardi kavga cikti adam size vurdu biseyler olmistu galiba. Esiniz gailba ilk basta duymasin diye cok korkuyodunuz hep bu arkadasim yuzunden geldi basima hersey diyounuz. Size ozman taa dedikki bak gorusmeyi kes yuvani yikacak bu kiz normal degil dedik. Eski yeni farketmez dostlugunu icmisligini yemisligini bosver koz delirmis ailesini ara senden ciksin heryerden engelle dedik. Sizde var biseyler yani. Rahatsiz olmayin bosa bu belayi siz sardiniz bosa. Ben konulari biliyorm cunku. Macera aramayin kendinize evli bir kadinsiniz asla sevmem bu lafi ama el kapisindasiniz yani calisiyorsaniz duzgun arkadaslariniz olur isinize evinize gider gelirsiniz esinizle gezerseniz. Calismiyorsaniz yine duzgun arkadaslariniz olir evde is guc zaten boyle deli gbi arkafaslara zamaniniz kalmaz. Kendinize evinizde bir ugras bulunki kafaniz dagilsin. Gercekten esiniz cok fena patlayacak artik yani. Evli kadinin bu tarz arkadasliklarina karsiyim bu insanlar evliliklere zarar verir hic bir afam hoslanmaz yani boyle kadinlardan. Seni aldi adamin yanina goturmedimi bu. Hamgi adam bunu kabul etsin simdi sen soyle
O adam sevgilisi sizi darp etmedimi siz demedinmiz artik arkadasimla gorusmeyi dusunmuyorum bana cok zarari oluuor diye hatirliyorm o sizdiniz yani. Sirriniz var demiyorm varmi diyormHayır başka birinin konusu ile karıştırıyorsunuz bence.esimin duymaması gereken bir sırrım yok.eşimden hiçbir şeyi gizlemem.
Ya hayir eski konularina bakin alintilayamiyorum cok konusu var konu sahininin bu kizla. Defalarca uazdik soyledik uzak dur diye bana o uye degilim diyor osun diuorum emin olmak icin tekrar eski konukarina baktm o yani. Inkar etme bari. Hani kendi iyiligi icin diyorum benim ne menfaatim olacak en az 3 konu var o kizla alakaliInstagram'da neden engellemediginizi anlamadım,korktugunuz bir sirriniz mi var,evinize gelirse gelsin polis cagirirsiniz olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?