Bu kız gerçekten hasta!.ne yapmalıyım

Çok güzel izah etmişsiniz çok teşekkür ederim.engelledim artık.çozum olmayacağını bile bile engelledim bir ümit.geride dönemem.farklı numaradan dönüş yaparsa artık ailesine söylemek değilde kendi eşimi devreye sokacağım.ya inanın aile uyeleride çok garip.okadar ben mineldeyim dediği halde aylarca,birkez bana ulaşıp bu kız nerde demediler.kardesleri ile arası iyi değildi.ailesininde bana çok tuhaf gelen halleri olduğu için aile ile iletişime hiç geçme cesaretim yok.okadar yorduki beni kendisi ile uğraşmak istemiyorum.ailesinin bu kizdaki anormallikleri telore etmeleri ve destek olmamaları çok şaşırtıyor.çokta tanımıyorum.

Pozitif enerjiyi düşürüyorlar..çözüm odaklı değiller.inanin ne derseniz deyin yine bosanmicak ancak sizin canınızı sıkacak.cok iyi yapmışsınız.
bişey oldu mu o günden beri
rahatsız ediyorsa beni rahatsız etme savcılığa şikayet edicem seni vs diyin
bırakmazsa da edin

bişey oldu mu o günden beri
rahatsız ediyorsa beni rahatsız etme savcılığa şikayet edicem seni vs diyin
bırakmazsa da edin
Dünmesaj yazmıştı yarım bırakmıştı devamini gonderekti muhtemelen.engelledim.engelden sonra bı şok olacaktir eminim.farkli numaralardan iletişime geçer diye düşünüyorum.eger gcmezse çok memnun olacağım.

geçmez inşallah

Ben bu konuyu çok yakın bir zamanda okudum ya hatırladım ama 8 ay geçti demişsiniz o kadar olmadı sanki?

İnstagraminizi derhal kapatın. Nasilsa ekli değil diye düşünmeyin çünkü gizli profilleri gösteren uygulamalar mevcut. Yani story attığınızda nerde olduğunuzu kestirebilir, akrabalarınızı stalklayabilir vs.

Hangi adamın yanına gotirmus

Acaba benzer bir konu ile mi kariştirdiniz? Evet 8 aydır görüşmüyorum.
Böyle bir konu okuduğuma çok eminim ama hatırlayamadım. Sürekli orda burda kalıyordu bu kız en son size gelmek kabul etmemiştiniz istemiştiniz falan. Herneyse. Yazıp yazıp dursun okumadan silin kaale almayın normal değil çünkü

Sizin halinize ayri adama ayri acidim. Heryerden engelleyin rahatsizlik verirse uzaklastirma alacaginizi, bunu birisi duyarsa artik ondan korkacaklarini uzaklasacaklarini soyleyin. Belli ki takintili biri, insanlarin ondan uzaklasma fikri onu bi nebze durdurur. Ama korkmayin alttan almayin daha cok devam eder. Laftan anlayacak adam zaten bunlari yapmaz..

En iyi şey numaranızı değiştirmek ve sosyal medyadaki hesaplarınızdaki mesaj bölümlerini kapatmak

Çok basit herkes kendi dilini en iyi anlar sizde onun dilinden konuşup onu manipule edin..Aman yok üzülmesin kırılmasın falan bu şahsa bunlar işlemez..
Destanlar yazıp onu rahatsız edin onun yaptıgını siz ona yapın kaçmasını saglayın ama sakın pes etmeyin..
Biz saglam olan insanlar üşenip pes ediyoruz genelde ama bu psikopatlardaki azim koltuk sevdasındaki politikacılarda bile yok.. :))onun için pes etmeden aynı onun yaptıgını ona yapın..özel manipule teknikleri oluyor yputube gibi kanallarda bunlarıda arastırıp kendinize bir yön belirleyin..
Aman ugrasılmaz değmez demeyin bu şahıs tam ugrasılası bir tip.

Gazanız mübarek olsun..

Ay bende de vardı böyle takık..sürekli sorunlarını anlatmak için arar çat kapı gelir açmazsam 10 cevapsız çağrı sonra mesaj ...çok bunalttı 3 yıl sürdü ..baktım hayatım onun sorunlarına çözüm aramakla geçiyor dedim duurrr.ufak ufak mesafe koymaya başladım mesajlarına bakmamaya sosyal medyasina yorum yapmamaya görmezden gelmeye ...bir iki dekennbenden umduğunu bulamayınca başkalarına kaydı bende kurtludum şimdi ayda yılda bir görüşüyorum oda naber nasılsın hadi görüşürüz işim var dan öteye geçmiyor..kurtuldum çok şükür dünya varmış

Son durumlar nedir minel
Kendisinin bana ulaşacağı her numarayı engelledim.instagramdan sayfalarca yazdı etti ancak engelleyerek huzura erdim.ortak bir arkadasimiz vardi fakat onunla samimi değildi en şaşırtıcı olan o arkadaşla çok samimiyet kurmaya başlamış ve çok sık arıyormuş.bazen benimle iletişim kurmak icinmi onunla samimi diye şüpheleniyorum.ortak arkadaşım geçen beni aradı minel x in annesi korona olmuş çok perişan durumda ona dua edermisin dedi.oyle garip oldum ki..yani tabiki dua ederim orası ayrı ama kendisinden haber almak dahi istemiyorum.

eyvahhhh desene yeni kurban ortak arkadaşınız.Neyse siz kurtuldunuz ona bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…