- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Erkek arkadaşım anlatmamış onu üzgün görünce canı sıkkın diye böyle bir kanıya varmışSen evlensende sana kizim desede sen yine onlar icin el kizisin. O yuzden erkek arkadasina soyle senin problemlerini ablana yumurtlamasin. Sende uzuluyosun sonucta
Abisini düşünsün tabi ona lafım yokda konuşma şekli çok alaycı geldi banae oda kendı abısını duşunuyo haklı bence.
Erkek arkadaşım anlatmamış onu üzgün görünce canı sıkkın diye böyle bir kanıya varmış
Yokk. Normalde ailesnden farklı sehirde yaasıyor 1 günlüğüne yanlarına gitmiş yemek yememiş canı sıkkınmış kafaya takmış onlarda onun için üzülmüşler
İşte o sırada bigün ailesinin yanına gitmiş evde yememiş içmemeiş canı çok sıkkınmış sürekli benden telefon beklemiş ne yaptı diye . Evdekiler tamam yapma böyle diyorlarmış ama sevgilim meraktan deli olmuş kız kardeşi anlattı bunları bende cafeye gitti ama diyince kelebek yapma böyle çocuk evde kafayı yiyor arkadaşlarıyla çıkınca eğlendi mi sanıyosun yne seni düşünmüştür aklı fikri sende üstüne gtme böyle dediEski konularinida okumustum. Sen stresliyken erkek arkadasin kafelerde gec saate kadr dolanmiyo muydu? İstemeye geliriz yapabilecegim ne var gibi bisey demişti hatta. Bana pek uzgunmus gibi gelmemisti anlattıklarından
Kız kardeşini samimi bulduğum için ben anlatmıştım zaten off salak kafam nerden bileyim böyle bir dönüş olacağını. Ben anlatırım belki rahatlarım biraz diye düşündüm ama ben karsı taraftan anlayış beklerdim açıkçası. Aynı şeyleri yasadılar sonuçtaYani benim dayım da ailesinden uzakta yaşıyor ama her gün konusurlar telefondan. Yani baya baya hakimdir yaşantısına anneannemler. Tabi müdahil olmuyorlar asla ama uzakta olmak sorunlara da uzakta kalmak demek olmuyor.
Senin babanın da iyi günü olacak mi falan diye konustuguna göre sevgilin senden olmasa da babandan baya bir dert yanmış. Ki hakkıdır da, çünkü sen her derdini ona söylüyorsun aile içindeki.
Senin sevgilinde odunluk var, önceki konularinda konusulmustu bu hep. Sana sacma sapan çıkışlar yapıyor, ilgi beklediginde gidip egleniyor vs vs.. sen bu adama aile icindeki seyleri anlatırsan o da gider ailesine anlatır "ya kelebegin babasi da soyle lanet adam, her gun küfür eziyet dayak.. adam ruh hastası, tek gün yüzü göstermiyor...." bunu duyan aile üyesi de hoop senin yüzüne çarpıyor bu konuyu. Ileride de boyle olacak bu, en ufak bir problemde senin ailen zaten böyle böyle diye. He ister dogru ister yanlış olsun ama sen kendinden baska kimseye laf ettirme ailene. Bu esin de olsa.
O kız da patavatsız dengesiz biriyse zaten bir dahaki konusmanda iyi yoluna giriyor simdilik güzel falan dersin. Laf sokarsa da onun kacarak evlenmesine atıfta bulunarak laf sokarsın tatlı dille.
İşte o sırada bigün ailesinin yanına gitmiş evde yememiş içmemeiş canı çok sıkkınmış sürekli benden telefon beklemiş ne yaptı diye . Evdekiler tamam yapma böyle diyorlarmış ama sevgilim meraktan deli olmuş kız kardeşi anlattı bunları bende cafeye gitti ama diyince kelebek yapma böyle çocuk evde kafayı yiyor arkadaşlarıyla çıkınca eğlendi mi sanıyosun yne seni düşünmüştür aklı fikri sende üstüne gtme böyle dedi
Kız kardeşini hep kendime yakın bir arkadaş gibi buldum ama artık hafif hafif bir görümcelik seziyorum .Abisini cok dusunuyorsa kacmasaymis. Sizin iliskinize karismak abimle boyle ol soyle ol demek haddine degil. Zaten siz uzmek istemezsiniz nerde nasil davranacaginizi bilmelisiniz.cocuk musunuz da akil veriyor boyle aptalca.
Gerci biraz hata da sizde akil almakla hata etmissiniz. Boyle mic mic olmayin sevgilinizin ailesiyle. Ne kadar seviye o kadar huzur olarak dusunuyorum.
Benim annem kız kardeşim de hep erkek arkadaşımı suçladılar bu konuda , Niye üstüne geliyor hep onun yüzünden seni düşünmüyor mu dye ama tabii bana dedilerBence 3.kisileri karistirmayin. Atiyorum senin kardesin olsa, o da girse olaya benim kiz kardesim kendini nasil yedi biliyo musun diye erkek arkadasinin ustune gelse bu da hos olmazdi.
Imzami atiyorum. Cok cok cok yanlis. Bende bu hataya dustum zamaninda. Cok basim agridi. Asla sevgilinizi ablaya kardese atmayin. Yeri geliyor isitip isitip onunuze konuyor. Ve olumsuz bi durumda ben zamaninda araniz boyleyken... diye baslayan cumlelerle haklilik ispatlaniyor. Iliski icinde sorunlar kalledilmeli. Anneniz de olsa asla kimseyi dahil etmemelisiniz.Bence 3.kisileri karistirmayin. Atiyorum senin kardesin olsa, o da girse olaya benim kiz kardesim kendini nasil yedi biliyo musun diye erkek arkadasinin ustune gelse bu da hos olmazdi.
Vallahi canim bi gorumce maduruyum. Bende cok severdim kiz kardestik filan. Sayesinde nisan attim hemde cok aci bi sekilde. Onyargim buyuk. Hic mic mic olmayin. 2 faydasini gordum 100 cefasini cektim.Kız kardeşini hep kendime yakın bir arkadaş gibi buldum ama artık hafif hafif bir görümcelik seziyorum .
Kız kardeşini samimi bulduğum için ben anlatmıştım zaten off salak kafam nerden bileyim böyle bir dönüş olacağını. Ben anlatırım belki rahatlarım biraz diye düşündüm ama ben karsı taraftan anlayış beklerdim açıkçası. Aynı şeyleri yasadılar sonuçta
Artık kesnlikle böyle yapıcam sevgilim ailene söyle diyordu ailesi de öyle. Sürekli söyle hadi hadi... Bende durumumu anlasınlar da üstüme gelmesnler diye anlattım ama olmadı. Sevgilim tamam aşkım anlıyorum sen iyi ol yeterki dedi ailesi de bu konuyu açarsa biz aramızda hallettk dyeceğim hep bir psikolojik baskı vardı zaten herkes tarafındanCanım bazı kisiler vardır bir baskasında olan bir olayı ayıplar, sonra aynı sey kendinde olursa aa ne var ki bisey yok biz cok iyiyiz derler. Sen niye kendin gibi bekliyorsun ki bu kızı? Kaldı ki zamanında tartıştınız diye seni her yerden silen biri bu-ki bu bence o kızın olgunlaşamadığının bir belirtisi-.
Sen anlatma aile icindeki bu tarz seni utandıracak seyleri. Kendi başına halletmeye çalış. Eger erkek arkadasın sesinden biseyleri sezerse de üstü kapali anlatırsın. Çok ısrar ederse de ikimizin arasına kalacaksa anlatırım falan dersin.
Ne biliyim ben aile icindeki olaylari anlatmam erkek arkadasıma. Onun bana anlattıklarını da kimseye söylemem, hatta biraz biseyler bilenlere bile yok canim hayat stresi işte is yerindeki yoğunluktan der gecerim. Ki soran benim ailem olsa dahi.
Sen mesafeni koru, zaten sevgilinden de emin olamıyorsun bi türlü. Muhakkak bir hareket yapıp seni tereddüte düşürüyor.
İşte şeytan o an dürttü senin babanında sana iyi zamanı olmadı o zaman bende mi sen gibi kaçayım dyecektim de zor tuttum kendimiSevgiliniz de olsa kendi aileniz hakkında kimseye yorum yaptirmaniz yanlış
Aile ilişkileriniz kötü olabilir ama o sizi ilgilendirir
Yedi kat el olan o kişinin senin babanın da iyi günü olmayacak mı demesine izin vermeniz çok yanlış
İşte yarın bir gün bunlar size koz olarak döner
Benim annem kız kardeşim de hep erkek arkadaşımı suçladılar bu konuda , Niye üstüne geliyor hep onun yüzünden seni düşünmüyor mu dye ama tabii bana dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?