- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Yaa akıl almak dediğim napıcağımı bilmiyorum modunda konuştum korkuyorum sende geçtin bu yolardan dedim.akıl aldıgın ınsan 18 yasında ve 2 sene once kacarak evlenmıs .....pardonda yeryuzunde tek kışı kalsa bu ınsandan akıl almazdım....cahıllık baska bırsey..o yuzden ne demıs ne dememıs kaale de alma
Bende onu diyorum işte abisini teselli edecek bir durum yok ortada, ayrıca benide teselli etmesini beklemedim ki ondanHerkes önce kendi canını düşünür.
Abisine kıyamamış
Böyle bir durumda önceliği seni teselli etmek değil abiyi korumak
Çok görmemek lazım, he de geç
Şimdilik sevgilimden yana sıkıntım yok ailesnden yanada yok aslında ama kız kardeşinin bu dediğine anlam veremedim bir türlüSen tekmeyi vurcaktın hani bu çocuğa
Noldu vazmıcaydın
Adam adam değil, kızkardeşi cahilin önde gideni
Yinede bunların içine girme gayretindesin iyi cesaret
Evlilik hikayen daha önsözünden belli
Hadi hayırlısı
Bende onu diyorum işte abisini teselli edecek bir durum yok ortada, ayrıca benide teselli etmesini beklemedim ki ondan
Anlatmayınca da sanki keyfimden söylemiyorum sanıyorlar dye anlattım. Bakın durumlar bu böyle bir durumda nasıl söyleyeyim diyeSen de anlatma herkese herşeyi
Yaa bide tatlı dille söylüyor zaten daha öncede saçmalamıştı bi konuda sonra aradı özür diledi bende uzatmadım abisiyle kavga ettik diye heryerden silmişti beniSorunlarini abime anlatma ne demek oluyor bu ne curet. Abisiyle konusacagin konulari da o belirlesin bari. Acilen mesafe koy derim
Yokk. Normalde ailesnden farklı sehirde yaasıyor 1 günlüğüne yanlarına gitmiş yemek yememiş canı sıkkınmış kafaya takmış onlarda onun için üzülmüşlerDemekki abisi sizden ve ailenizden dert yanmış kendi ailesine.
Yaa akıl almak dediğm o an napıcağımı bilmiyorum çok korkuyorum babamdan konuşması geçti aramızda o dedi diye yapacak değilim heraldeBabasından dayak yiyip 18 yaşında kocaya kaçan birinden akıl almak mı? İlginçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?