Bu kız ne yapmaya çalışıyor anlayanlar bi özet geçsin lütfen

Çalışıyorum gecen ay ikimizinde dakikaları bitti. Ev telefonunda da bedava var sanıyordum hani akşam 7den sabah 7ye bedava diyor ya o da evden eveymiş. 2. olarak kız benmle aynı yaşta nerdeyse samimi bulmuştum bi arkadaş gibiydk

Ah canım benim, haklısın abin üzülüyor. Keşke bu ince düşünceliliği kocaya kaçmadan aileni bu kadar yıpratmadan önce düşünseydin'' derdim. Ağır mı kaçardı acaba
Tamda yerinde olurdu aslında ama benden kötüsü olmazdı o durumda. Anne babaya da ayrı kızgınım zaten yaa sizin kızınız zaten böyle bişey yapmış zamanında sizde geçmişsiniz bu yollardan. Kızım aileni üzme bak biz çok üzüldük dyeceklerine sen farklısın bizimki ünüversiteye gdecekti senin ise okulun da bitti artık daha ne diyorlar. Hersey okul bitirmek mi

kılavuzu karga olanın, burnu b...tan çıkmazmış.
uymayın hiç.
Zaten babama bişey anlatmadım , bu defa da masustan söylemediğimi düşünüyorlar sen ne zaman söylersen söyle hep böyle bir sonuçla karşılaşacaksın o yüzden ne kadar erken o kadar iyi kafasındalar. Yaa onlarada kızamıyorum sonuçta bi sürü oğlunun veya abisinin kardeşinin sevgilisini istemeyen aileler var benimkiler de çok istiyor. Ama dozunu ayarlayamıyorlar sanki onların yapması gerekeni ben yapıyorum herseyi ben düşünüyorum

Sizin ilişkinizdeki çoğu olaya sahit oluyoruz
ve daha şimdiden evliliğinizin acayip sıkıntılı olacağı belli
ve siz hala devam ediyorsunuz
gercekten bu kadar söz duymanıza bu kadar arada kalmanıza degiyor mu bu adamın sevgisi
ya da ilerde karşılasacağınız muhtemel sorunlara değecek mi
bu kadar mı müthiş biri ya da siz bu kadar mı bu adama muhtacsınız (ciddi anlamda soruyorum cevabınızı da merak ediyorum )

Ben karmakarışığım. Bazen sevgilimin yanında çok mutluyum yüzüne hayran hayran bakakalıyorum diyorum ki biz çok mutlu olucaz. Bazende kavga ediyoruz Allah'ım ben bu adamla evlenirsem bin pişman olurum diyorum. Sonra bir sürü sıkıntılı evlilik haberleri okuyorum burada veya dısarda duyuyorum çok şükür benim sevgilimde bunlar yok diyorum ne kadar da harika, bazen de imrenerek dinlediğim ilişkiler oluyor yaa benm sevgilim niye böyle değil diyorum. Ne istediğimi bilmiyorum galiba sevgilimi seviyorum ondan ayrılmak istemiyorum ama lanet olsun ayrılmak istiyorum bunu mu cekecem diyip de sonra tekrar aradığım o kadar cok zaman olduki. Bide şöyle birsey var hiç kimse dört dörtlük değil bi ayrılmış olsam ya ilerde pişman olursam yaa daha kötü biriyle evlenirsem sevgilimde beğenmediğim kızdığım şeylerin 10 katı o adamda çıkarsa de onu mumla ararsam ben mutsuz bi evlilikle bas basayken o karısına düşkün çocuklarına güzel bir baba olurken ben kıskanarak uzaktan onları izlersem... Bu düşünceler dolaşıyor kafamda. Ayrıca asla muhtaçlık söz konusu değil ben aciz bir insan mıyım

Haşa acizsiniz demiyorum sadece merak ettiğim için ve kendinizi bu konuda sorgulamanız için yazdım
bana göre mesela sorunlar böyle bağıra bağıra ben burdayım derken göz göre göre evlenirseniz ileride sikayet etmeye hakkınız olmaz
bir de bence ileride daha kötüsü ile evlenebilirim diye kötünün iyisine şükretmek doğru gelmiyor
yani ailenizi siz secmediniz ama esinizi siz seciyorsunuz bunun için için daha dikkatli olmak gerekli diye düşünüyorum
İnşallah evlendiğinizde kendi ailenizden daha mutlu huzurlu bir aileye sahip olursunuz

Amin inşallah. Onun için srekli korkyorum zaten evlilikten zamana yaymayı tercih ediyorum bir yanım evlen gitsin diğer yanım bekle diyor. Ama genellikle biraz daha bekleme taraftarı oldum sevgilimin o kadar ısrarlarına ailevi huzurumun çokda iyi olmamasına rağmen söyleym de kurtulayım evlenipde gideyim demedim. İlerisini düşünüyorum çnkü

kusura bakma arkadaşım ama konu baştan aşağı cahillik akıl aldığın destek aradığın kişiye bakar mısın lütfen.önceki konularını bilmiyorum ama yanlış yoldasın.ayrıca şuna da takıldım madem sevgilin çok iyi bir pozisyonda çalışıyor neden sen ev telefonundan arıyorsun da babandan poparayı yiyorsun...

canım aklın yolu bir bencede mesafe koymalısın hem sen sorunlarını sevgiline anlatmazsan gün gelir bunları ben neden bilmiyordum diye sana kızar bide hepsi yetmezmiş gibi bununla üzüntü çekersin ,ve ne kadar kötüde olsa aile herzaman birinci planda bunu unutma sevgilin dahil herkes yokken onlar yanındaydı ve en kötü şartlarda yine yanında olacak olan onlar

Sevgilim de aradı beni ama dakikası bitti ev telefonunun bedava dakikası var saniyordum bilerek arar miyim hiç hem benimkisi akıl almak değil sadece o an korkudan birisine anlatıp rahatlamak paylaşmak istedim

Diyorum ya işte anlatmasam ona evdeki durumu niye soylemiyosun niye anlatmiyosun babana bizi diyor. Mecburen anlatmak durumunda kalıyorum diğer türlü oyaladigimi düşünüyo. Ben zaten ne olursa olsun ailemi üzecek birsey yapmak ıstemiyorum hiç bi zaman. Sevgilime de hep derim ben mutlu olucam diye onları üzemem diye

Ya kelebek bosversene, cok takiliuosun ayni ben gibi bu kadar dusunmeyeceksin bazi seyleri, insanlara anlatmayacaksin herseyini ozellikle ic meseleleri. Hee anliyorum seni de anlattikca rahatliyorsun tamam da, en azindan seni tanimayan etmeyen bizlere anlat dok icini rahatla, bizden zarar gelmez. Ama boyle sorunlu tiplere anlatirsan hasetligi tutuverir basini agritir, laf verme agzina sunun.

Kusura bakma ama sevgiline kendi ailenle ilgili herşeyi anlatirsan sonra gelir başına kalkarlar suç sende anlatma ben 2 yıllık evliyim babam beni şimdi dövse dahi yine de gelip esime anlatmam benim babam o bugün kavga ederiz yarın barisiriz ama eşim kin bilerse geri dönüşü yok beni bile gondermeyebilir bırak kendi gitmeyi yani o yüzden herseyi anlatmayacaksin bu benden sana kardes öğüdü

Haklısınız buda bana küçük bi ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…