Bu kız ne yapmaya çalışıyor?derdi ne benimle?SABIR..

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhaba kızlar canimi sıkan bi kaç şey oldu bugun anlatıp sizden fikir almak istiyorum.İş yerinde bi kız var benden 5 sene önce başlamış.Bu kız benimle bir gün iyi diğer gün kötü anlamadim.O kadar tutarsız ki..Bugun iş yerine gittim balkonda oturuyorlar patronun eşiyle merhaba deyip gülümsedim içeri girdim.Çok yakın arkadaşım gelip senin arkandan x ağız burun yamultarak merhaba diye taklidini yaptı :) neyse dedim oturdum yerime .Mutfağa geçtim su içmeye onlarda kahve hazırlıyorlar hayret bugun hanım hanımcık giyinmişsin dedi gülerek.Ben normalde mini etek şort vs giyen bir insanım.Bugun böyle oldu ama rahat edemiyorum mesela dedim gülerek :) buda arkadaşıyla kahkaha attı lafımın üstüne :) yine birşey demedim sonra bakıp bakıp gülüyorlar patronun eşiyle kahkaha atıyorlar falan .Bu bir kaç haftadır böyle birşey giyerim hmen eleştirirler çok kısa bilmem ne yakısmamış kilomu aldın ojenin rengiçok kötü :) yahu bi insanın tırnaklarından sanane :) iş hyerinde benden başka mini etek vs giyen bi çok insan var ama onlara laf yok sadece varsa yoksa ben :)) örnek veriyorum kahve içecekler herkese sorarlar bana sormazlar insan hyerine koymazlar :) bunlar toplu halde yaptıkları tuttarsız dediğim kız herşeyime ama herşeyime yorum yapar dalga geçmeye çalışır .Ben artık zor sabretmeye başladım geçip karşına yalnız konuşmak istiyorum patronun eşinden güç alıyor çok çok yakınlar çünkü.Ama sinirlenince ağlayan bir insanım ağlayıpta küçük düşerim diye çok korkuyorum.Hadi aldım karşıma o an sinirle cümlelerimi bile toplarlayamam ben..Sizce ne desem ben bu kıza da bir daha benimle uğraşmasa laf dalaşınıda girmek istemiyorum bi şey söyleyeyim ki uğraşmasın benimle yorum yapmasın.Sakince konuşmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

çok fazla muhattap olmamaya bak belli ki kıskançlık söz konusu... aynı ortamda bulunmazsan bu kadar rahatsız da olmazsın hem

Belli ki kıskanıyor. Ya hiç cevap vermeyin ya da sizde onun gibi yapın. Artık hangisi işinize gelirse

Kıskançlık olabilir evet ben neden öyle olsun ki diye düşünsem de çevremden bi çok insan söylüyor bunu ama çok saçma patronun eşi annem yaşında zaten o neden kıskansın ? herkesin yeri belli zaten anlamadim valla...Ben alıp karşıma konuşmanın en doğrusu olduğunu düşünüyorum ama bu snirle ne söyleyecğimi bilemiyorum :)

Durabildigin kadarıyla uzak dur ondan bence. Etkilendigini gördükçe daha fazla yapar. Belli etmemeye çalış. Zor bir durum. Hislerine göre hareket etmenememi öneririm.

Son düzenleme:
o senin ojene laf ediyorsa sende onun ayakkabısına laf et
pantalonuna laf et göbeğine laf et bul bişiler cevap ver karşılıksız bırakma o zaman vazgeçer ancak

Durabildigin kadarıyla uzak dur ondan bence. Etkilendigini gördükçe daha fazla yapar. Belli etmemeye çalış. Zor bir durum. Hislerine göre hareket etmenememi öneririm.

Evet oldukça zor çünkü birşey söylüyor benim moralim bozuluyor istemeden de olsa yüzümden belli oluyor..

Sinirine kapılırsan ne söylersen söyle yanlış yapan sen olacaksın çünkü mantıklı düşünemeyebilirsin o anki hislerinden dolayı.

o senin ojene laf ediyorsa sende onun ayakkabısına laf et
pantalonuna laf et göbeğine laf et bul bişiler cevap ver karşılıksız bırakma o zaman vazgeçer ancak

Onun seviyesine düşmüş olmaz mıyım o zaman..Onun yaptıkları çocukca geliyor :)

Sinirine kapılırsan ne söylersen söyle yanlış yapan sen olacaksın çünkü mantıklı düşünemeyebilirsin o anki hislerinden dolayı.

Şimdiye kadar karşılık vermedim zaten sinirliyken konuşamam çünkü kekelerim :) veya ağlarım :) şimdi kafamı toparlayıp ve sizlerin yardımıyla neler söyleyeceğimi toparlamak istiyorum

Şimdiye kadar karşılık vermedim zaten sinirliyken konuşamam çünkü kekelerim :) veya ağlarım :) şimdi kafamı toparlayıp ve sizlerin yardımıyla neler söyleyeceğimi toparlamak istiyorum

Bence sen duygusal bir kişiliğe sahipsin karşına alıp konuşmaya karar aldıysan bile o anda onun sana neler söyleyebileceğini bilemeyiz. Belki orda seni daha da sinirlendirecek şeyler söyler. Ben senin yerinde olsaydım sessiz savaşırdım çünkü ben de aşırı duygusalım ve gözyaşlarını tutamayanlardanım.

Son düzenleme:
bence biraz arayı soğutun, uzak davranın...sadece gerektiği zaman konusun.

canım belki onun seviyesine düşmüş olursun ama onun gibi insanlarla mücadele edebilmen için onların seviyelerine inmen gerekir bende böyle bir kaç arkadaş ile karşılaştım iş yerlerinde sana ettiğim tavsiye tecrübe ile sabittir.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar.O zaman uzak durayım ben bundan bi selam o kadar gerektiğinde konuşurum gerçi hep uzaktım ama kız gelip gdip sokuyor lafları :) veya alsam karşıma x böyle böyle benim seninle bi derdim yok ama senin bana karşı sergilediğin insanların içinde yaptığın davranışlar hoşuma gitmiyor.Bu şekilde davranmazsan sevinirim çünkü şuana kadar ses etmedim ama bundan sonra olursa bende ona göre davranacağım

yanlış anlamayın ama genel olarak sizi pek takmıyorlarsa sorun sizde de olabilir. belkide insanlara antipatik geliyorsunuzdur

yanlış anlamayın ama genel olarak sizi pek takmıyorlarsa sorun sizde de olabilir. belkide insanlara antipatik geliyorsunuzdur

elbette bu da olabilir ama diğer insanlar bu sekilde davranmazken neden sadece 3ü o şekilde davranıyor ki ? çünkü ben hiçbir zaman en ufak bir saygıısızlıkta bulunmadım her zaman yerimi bilen bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…