çok fazla muhattap olmamaya bak belli ki kıskançlık söz konusu... aynı ortamda bulunmazsan bu kadar rahatsız da olmazsın hem
Durabildigin kadarıyla uzak dur ondan bence. Etkilendigini gördükçe daha fazla yapar. Belli etmemeye çalış. Zor bir durum. Hislerine göre hareket etmenememi öneririm.
Kıskançlık olabilir evet ben neden öyle olsun ki diye düşünsem de çevremden bi çok insan söylüyor bunu ama çok saçma patronun eşi annem yaşında zaten o neden kıskansın ? herkesin yeri belli zaten anlamadim valla...Ben alıp karşıma konuşmanın en doğrusu olduğunu düşünüyorum ama bu snirle ne söyleyecğimi bilemiyorum :)
o senin ojene laf ediyorsa sende onun ayakkabısına laf et
pantalonuna laf et göbeğine laf et bul bişiler cevap ver karşılıksız bırakma o zaman vazgeçer ancak
Evet oldukça zor çünkü birşey söylüyor benim moralim bozuluyor istemeden de olsa yüzümden belli oluyor..
Sinirine kapılırsan ne söylersen söyle yanlış yapan sen olacaksın çünkü mantıklı düşünemeyebilirsin o anki hislerinden dolayı.
Şimdiye kadar karşılık vermedim zaten sinirliyken konuşamam çünkü kekelerim :) veya ağlarım :) şimdi kafamı toparlayıp ve sizlerin yardımıyla neler söyleyeceğimi toparlamak istiyorum
yanlış anlamayın ama genel olarak sizi pek takmıyorlarsa sorun sizde de olabilir. belkide insanlara antipatik geliyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?