Bu kız ne yapmaya çalışıyor?derdi ne benimle?SABIR..

heryerde var maalesef böyle tipler.kıskanç çekemiyor..Ben çok şanslıyım bütün iş arkadaşlarım erkek:)
herkes demiş ztn yüz verme, mesafeli ol diye hiiiççç konuşupta burnunu daha da fazla kaldırma havaya ..he de geç..çok mu kzdın neden her dakka beni eleştiriyosun hayırdır, benden başkasını da görmüyor gözün dersin..ayy ben kesin derdim dayanamazdım:)
sallaaaa

Bence kesinlikle konuşmayın.
O tarz insanlar iletişimden bihaberdir.
Sorduğunda cevap vermeyin, duymamış gibi.
İş dışında bir konu hakkında konuşmayın.
Sürekli SİZ diye hitap edin. Ve mesafenizi, soğukluğunuzu beden dilinizle belli edin.
Onun dize getirecek şey, Sizi hiç sarsamadığını bilmesidir.

Mesela biri bana giyimim ile ilgili bir şey dese kahve hazırlarken.
Önemsemez bir şekilde gülümser cevap bile vermem giderim işime.
Fesat insanla ağız dalaşına girmek Sizi yıpratır sadece.

bi cok kisinin dedigi gibi bencede o sana laf attiginda topu ona geri at nasil mi? bi arkadas demis..o senin ojene laf atiyorsa sen ayakkabisina at..o senin tokana bahane buluyorsa sen onu sacina bul...o sana kilo mu aldin diyorsa sende ona aynisi sor

baska turlusunden anlamayacak gibi...ya da herkesin icinde bi laf attiygi anda "bacim senin benle derdin ne?? diye sorardim

niye bu insanlara muhattap oluyosun ki bırak konuşur konuşur susar gene başlarsa bik bik diye he de geç kendini savunursan daha çok üstüne çıkar

Hepinizetek tek çok teşekkür ederim kızlar :) söylediğiniz gibi en iyisi onuciddiye almamak cevap vermemek gülüp geçmek...Ben cevap verirsem eğer ciddiye alındığını zanneder daha çok üstüme gelir :) yine yaparsa çocukluklar buraya yazar içimi dökerim :)

Bence bir iş yerinde mini etek ne kadar kısa bilemiyorum ama ,yada şort giymen hoş değil.Kabul eden firma olur etmeyen olabilir ona göre giyinmelisin .

biri bana dediiki : kurbaya sormuşlar neden konuşmuyosun ? o da ağzım su dolu konuştukça su kaçıyor... ne demek istedi anlayamadım ??? sizce arkadaşlar...

Son düzenleme:
-Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır ölüyor olmalı hasedinden kompleksli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…