Bu kız ne yapmaya çalışıyor?derdi ne benimle?SABIR..

elbette bu da olabilir ama diğer insanlar bu sekilde davranmazken neden sadece 3ü o şekilde davranıyor ki ? çünkü ben hiçbir zaman en ufak bir saygıısızlıkta bulunmadım her zaman yerimi bilen bir insanım

tarzınız farklı geliyo olabilir ya da onların canı sıkılıyordur sizi hedef almışlardır. belkide çok güzelsinizdir sizi potansiyel rakip olarak görüyorlardır

sinirlenince bende aglayanlardanim
seni coook iyi anliyorum
bu anlattiklarinda cok yasadim
sen yenisin ve sanirim seni kiskaniyorlarda
isin zor ama imkansiz degil
sen bildigin gibi devam edeceksin
ve hic aldirmayacaksin
dalga geciyorlarsa aynen karsilik vereceksin
korktugunu düüsnmesinler
yoksa daha beter olur bu tipler
üff ya sirf bu yuzden ev hanimiyim diye dua ediyorum
her isyerinde böyle tipler var
insani isten sogutuyorlar

tarzınız farklı geliyo olabilir ya da onların canı sıkılıyordur sizi hedef almışlardır. belkide çok güzelsinizdir sizi potansiyel rakip olarak görüyorlardır

Bana da farklı yanlış gelen insanlar var ama hiç kimseye bu şkeilde davranmıyorum.Çok ilginç geliyor bana bilmiyorum :)

Soylediğiniz gibi bende işimden soğudum açıkcası..Gitmek istemiyorum işkence gibi geliyor sırf o insanlar yüzünden..Sinirlenince aglamakta çokkk kötü birşey ağlarım diye ağzımı açamıyorum

Bana da farklı yanlış gelen insanlar var ama hiç kimseye bu şkeilde davranmıyorum.Çok ilginç geliyor bana bilmiyorum :)

yaptıkları şeyleri savunmuyorum zaten davranışları çok saçma ben sadece neden bu şekilde davrandıkları konusunda fikir yürüttüm

iş yerinde yapılan böyle toplu dışlama durumunda mobbing aklıma geldi eğer sizinki mobbingse dava açın ..ama yok sadece bir kişinin kıskançlığı ise bırakın kıskansın kendi kendini yesin siz güzel güzel giyinin..

Sorduğu sorulara cevap vermeyin bundan sonra.gözlerinin içine bakın ve gülümser gibi yaptıktan sonra 1-2saniye sonra ağzınızı eski düz haline getirin(umarım anlatabilişimdir ) böyle yapınca onların samimiyetsiz davranışlarına konuşmalarına sizde samimiyetsizce tepki göstermiş olacaksınız. Bu bi kaç kişide işe yaradı
Yalnız bunu yaparken patronun karısına denk gelmemeye çalışın. Ne yapıp edip sizi isterse işten bile çıkarabilir!!!
offff bazı kadınlar çok tehlikeli...!!!

Son düzenleme:

Bunu bir tehdit olarak görebilir sana daha da gıcık olabilir kadın. Genelde sende bir tepki görmezse kendiliğinden vazgeçer bunun gibiler lakin seni yüz ifaden ele veriyor. Mümkün olduğu kadarıyla uzak dur tavsiyem bakmışsın laf sokacak başka birine takar kurtulursun. Arkadaş olmanız şart değil ama iş ortamında özel şeyleri kouşmamaktan yanayım.

Hastalıklı tipler bunlar arkadaşım her işyerinde vardır böyle kıllar..siz mesafenizi koruyun bence uzak durun söylediklerine aldırış etmemeye çalışın yokmuş gibi davranın o yetecektir.

GÖRME ..
Bir insanı gözünün önundeyken görmemezlikten gelmek, yokmuş gb tavrını koymak
O kişiyi vurmakla eşdeğerdir

bakma gözünün yasına dalga gec sende kendıne güven gül sende kale alma bile bosver simdiye kadar iyi yapmısın onu takmıyomus gıbı davran yani çokda tın gibi sende ınsan yerine koyma işinle muhattap ol kımse umrunda değilmiş gibi yap ama hep mutlu görün onun elestirerlerinin senı yıkmasına ızın verme sana elestiri yaparsa ona dekı ay ne hossun cok komık ama bana dıyene kadar keske kendıne baksaydın de ve gül samımı ol derken yaptını yap sen güçlüsün basarırsın ınanıyorum sana göster kendını

ahahahaha kronıkkkk kıskançlıktan çatır çatır çatlayan hatun tipii yazık cok tipsizheralde bunu yaptıgına göre sende aynı kahkalarla cevap verr gözlerıne dik dik bakarakkkk güzelim herzamannn begenılıyorum eleştırılıyorum kendımı unlu bi sanatcı gıbı hıssedıorum artık sendee kadın programlarındakı elestırmenler gıbıı hergun dıcek bısey buluosun dee dalga gecerek....anlattıklarına sinir oldumm benn saçını basını yolardım dırek

eğer orası aile şirketiyse ve o kıza .çok yetkiler verildiyse senle uğraşmaya devam edecek(herkes holdingde çalışmıyor) ve senin büyük hatalarını direk patronun karısına iletecek sonra patrona ,işden .çıkmana dahi sebep olur, her iş yerinde var bunlardan, kötüyle asla iyi olamazsın , konuşmayı dahi deneme ya yola gelecek yada sana yol verecek , bize şu kişiligi defolu kızı her gün rapor et ....merakta bırakma hem rahatlarsın, bende çok uğraştım defolularla neyse neşeni kaynetme

kıskançlıktan yapıyo belli ki böle her ortamda huzuru bozan seninle uğraşan biri çıkıyo muhakkak aynı şekilde karşılık ver sen karşılık vermedikçe üsteleyecek

Hiç ağzını açıp nezaketten ödün verme derim ben. Topluluktaysa selamını ver muhattap olma, yakınlarında olma, görmezden gel, başka şeyler ile ilgilen hep. Sana iyi davranan insanlarla arkadaş ol, ama asla kimseye onlar hakkında laf etme. Aslında herkes farkındadır, bu tip insanları sevmezler ama işlerine geldiği için ya da başka özel sebeplerden onlara katlanırlar.Gerçekten kötü niyetli biriyse eninde sonunda kendini rezil eder ortamda, sen terbiyenle kal. Kendi kendine onun bu çocukça kıskançlığı ile dalga geç.

Şahsen ben de buna benzer bir ortamda çalıştım.Orada büyükçe bir grup yeni gelen kimseyle muhattap olmuyor, selam bile almıyordu. 1 sene boyunca karşılıksız selam verip durdum yanlarına girince, sonra dalgaya almaya başladım kendi içimde, boş odalara bile girerken selam vermeye başladım duvarlara :)) Çok kötü bir olay geldi sonra başımıza, o arkadaşlardan biri çocuğunu kaybetti ve hepimiz kenetlendik.Böyle sıkıntılar vermesin Allah

Orantısız baskı uygula nasılmı? Tabi hazır cevap biri olman gerek.. Ben biryerde çalışıyordum aynı böyle bir tilki vardı bana takan ayağım 41 numara diye dalga geçmişti falan sonra bacakların ne biçim be senin demişti sac rengimi o sıralar çok değişiodum sen zaten hep baska amaclar peşindesin (koca bulmaya burdasın ) dedi demek istedi.

Amaaa bennn;

Lafı geldi burnun yamuk senin sevalcim dedim bir gözük pcerrahına diye sokuşturdum , karaköyde çok genel ev var dediydi bende kapak yapıp sen orda çok bulundun biliosun dedim apıştı sonracıma çok yemek yiyen bir tipti aman yavaş yavaş ye olursun gülazer derdim daha neler neler bide bu patronun yiğeniydi ama yaptığım soktuğum laflar profosyoneldi tabi o kavrayana kadar ben çoktan tozoloyodum sonunda vazgeçti benle uğraşmaktan iyi geçinmeye başladı.

Dişe diş !

:) kıskançlıktan çatlıyor :)) kenara çekip konuşmak bence hata olur.. Ciddiye aldığını ve doğru yolda olduğunu anlamış olur..

En güzeli yok saymak.. Takma,yüzüne bakma.. küçük insanlar işte...

İlla laf söylemek istiyorsan, mesela "eteğin hiç yakışmamış" mı dedi.. sende gülümseyerek "iyi demek ki doğru giyiniyorum..seninle giyim zevklerimiz çok zıt" de ya da "herkes bayıldı tek beğenmeyen sensin tebrik ederim" de böyle benim zevkim ayrıdır gibi kendini tek ve üstün göstermeye kalkarsa da şöyle bir süzüp "hiç sanmıyorum" der dönüp gidersin

Ama çoğunluğun dediği gibi en güzeli muhatap olmamak..Laf sokma yarışına girmemek... çünkü böyleleri çok çirkef olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…