- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Özel sektörün naneleri.
Yıllanmış elemanlar ofis bizim edasıyla kafasına göre takılır hep. Ben de yaşadım. Bana göre normal bu durum.
Allah yardımcınız olsun.
Bu rahatlık nereden geliyor acaba merak ettim :/he birde yillansa sirketi uzerine yaparlar heralde diyorum ya onun da daha 8 ay olmus..
Muhtemelen o çok yoruluyorum demiş yanına birini aldırmis o da sizsiniz.. genelde böyle olur deneyimli olan asıl eleman bi de yanına yeni mezun.. aynı işi yapsanız da böyle olabiliyor.. kendi işinize bakıp devam edin çok fazla takilmayin çünkü adalet is hayatında yok..
bilemiyorum artik 35 yasinda ve bekarBu rahatlık nereden geliyor acaba merak ettim :/
hayir zaten sinir hastasi bir insanim sakin.kalmaya calisiyorum kafamdaki sesleri susturamiyorum
Haklısın valla ne diyim.bilemiyorum artik 35 yasinda ve bekar
insanin aklina.hersey geliyor vallahi dunyanin civisi cikti cunku. Hadi gunahini almiyim her ise hakim burda o yuzden patron ona laf bile soyletmiyor bunu farkettim. Evde durup delirmek istemiyorum.hani baska bir is baksam beklesem.. sayet haftasonu bile bunalima giriyorum psikolojim berbat.
Aynısı benim başımada gelmişti yeni başlamıştım ortama alışamadım iş yerine alışamadım panikliyorum.Bu kız arefe günü izin aldı ailesinin yanına gdecekmiş problem etmedim.Başka bir gün eşimin işleri için izin almıştm yarım gün yani 11 de iş yerinde oldum bu bana surat yapıyor gıcık konuşuyor kız ''gözümden rahatsızım zaten 3 gün raporu basacağım'' dedi. sinirli bir şekilde aradan 1 gün geçti rapor almış gözü kör olma noktasına gelmiş güya.3 gün o yoğunlukta yanlız çalıştım.Neyse yine plan yapıyordu bu bayram için 2 haft izin alacakmış bende enayiyim ya.Bende astım başlangıcı çıktı hastayım rapor aldım.Patronu arıyorum ''öğlene yetiş erken gel''diyor bana.Bende sinirlendim raporumu götürdüm hemen ikisinin suratı düştü ''kaç gün''dedi patron.''Ben ayrılıyorum ''dedim patronuma ikiside şok oldu.Yani iyiyimdir ama bu kadarınada tahamül edemedim.Kız zırlıyor planlarım boşa gitti diye :) umrumda değil çalışsaydım daha çok çıldıracaktım.
daha 3 günlük elemansın ama kaç yıl deneyimli kadınla aşık atıyorsun üstüme üstlük bir de imalı şekilde kadına iftira atıyorsun sen doktora görün acilen anormal olan sensin o kadın değil
Evladım sen bu kadına neden kafayı taktın ki? Sana kötü davranmıyormuş ki.
Sen kendi işine bak güzelce çalış. Evde oturup kafayı yiyeceğine kendini meşgul et daha ne istiyorsun ki? Öteye beriye kafa yorma, kendi işine kafa yor.
Kadının statüsü senden farklı, ona laf etmek sana düşmez. Patron mutluysa kendi bilir. O 35 yaşında bekar cümlen var ya, o tip iftiraları genelde erkekler kıskandıkları kadın şeflere atarlar. Sen çalışmaya başlar başlamaz dakika 1 gol 1 iftiraya başlamışsın maşallah.
tamam abla :) ya gercekten psikolojim berbat hep babam.yuzunden aile sorunlarim yuzunden bu hale geldim.oysa hayallerim.hic boyle biri olmak.degildi . Mutsuzum hemde cok. Sevgiye ihtiyacim.var. Gercek arkadaslara ihtiyacim var ki herkesin gercek yuzu ortada artikf. Soylr sarilip omzunda aglayabilceim bir arkadasim yok. Ayrica antidepresanimi iki gundur almadim ve regl olacagim cok gerginim ustune kadin tum isi bana yikip izin alinca baya sinir oldum :/
Evladım fark ettim de keskin sirke küpüne zarar. Bu kafayka ancak jendine zarar verirsin.
Ekonomi çok kötü işsizlik bomba. İş bulduğuna şükret geç. İşini güzelce yap. Evde durmak daha boğucu inan bana.
yas kac :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?