- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Oh iyi etmişsiniz.özel sektör beni de panik atak yaptı.kötü kalpli insanlar ekmeğimden etti.halbuki tek isteğim sadece huzur içinde çalısmaktı.Aynısı benim başımada gelmişti yeni başlamıştım ortama alışamadım iş yerine alışamadım panikliyorum.Bu kız arefe günü izin aldı ailesinin yanına gdecekmiş problem etmedim.Başka bir gün eşimin işleri için izin almıştm yarım gün yani 11 de iş yerinde oldum bu bana surat yapıyor gıcık konuşuyor kız ''gözümden rahatsızım zaten 3 gün raporu basacağım'' dedi. sinirli bir şekilde aradan 1 gün geçti rapor almış gözü kör olma noktasına gelmiş güya.3 gün o yoğunlukta yanlız çalıştım.Neyse yine plan yapıyordu bu bayram için 2 haft izin alacakmış bende enayiyim ya.Bende astım başlangıcı çıktı hastayım rapor aldım.Patronu arıyorum ''öğlene yetiş erken gel''diyor bana.Bende sinirlendim raporumu götürdüm hemen ikisinin suratı düştü ''kaç gün''dedi patron.''Ben ayrılıyorum ''dedim patronuma ikiside şok oldu.Yani iyiyimdir ama bu kadarınada tahamül edemedim.Kız zırlıyor planlarım boşa gitti diye :) umrumda değil çalışsaydım daha çok çıldıracaktım.
Öyle maalesef hep diyorum huzurlu olayımda 1 2 saat ekstra bile çalışırım inanki sorun etmem ama zaten herkes ekmeğinin peşinde stres ev geçindirme derdi yetiyor.İnsanlar dayanışma içinde çalışacağına yeni geldi diye eziyorda eziyor.Bende kıdemliydim eski çalıştığım yerde bu her istediğimi yapacağım yeni gelene yükleneceğim anlamına gelmiyor.Önceden belirtirdim izin alacağımı en azından.Konu sahibini anlıyorum yeni başladığı yerde insan zaten panik oluyor birde sana yardımcı olacak eleman izin alıyor.Biraz daha tecrübeli olsa eminim böyle sinirlenmezdi konus sahibi.Oh iyi etmişsiniz.özel sektör beni de panik atak yaptı.kötü kalpli insanlar ekmeğimden etti.halbuki tek isteğim sadece huzur içinde çalısmaktı.((
Kusura bakma ama cok sinirlendim size.daha ise yeni girmissiniz sifir tecrube.10yillik tecrubeli kadinla kendinizi bir tutuyorsunuz.bu ne curret. Biraz yerinizi bilin ve ondan is ogrenin.hangi ara is hayatindan yoruldunuzda tatil istiyorsunuz anlamadim bide iftira atiyosunz gunahhhh
Kadin tecrubeli kac yil olmus bu sektorun icinde daha 3 hafta olmus ise gireli hemen onunla esit olmak istemeniz bence normal degil.
Bu arada sirf bekar diye hakkindaki dusunceleriniz cok yanlis. Sirf kadin hakkinda boyle cumleler kurdugunuz icin bile haksiz olan sizsiniz.
Siz isi ogrenip tecrube edinmeye odaklanin birakin baskasi ise gelmis gelmemis bekarmis degilmis olaylarini.
abooo kiz valla gunahina giriyorsan ya ne olacak? olaylari sen yasiyorsun daha iyi gozlemlersin..ama kimseye o gozle bakma derim..sende calis ve o kadinin patronunun gozune girmeye bak. gercektende patronla arasinda filan birsey varsada kendi bilecekleri birsey, snei hic ilgilendirmez...-ki varsada herkes iliskisi olan birine ayricalik tanir.bilemiyorum artik 35 yasinda ve bekar
insanin aklina.hersey geliyor vallahi dunyanin civisi cikti cunku. Hadi gunahini almiyim her ise hakim burda o yuzden patron ona laf bile soyletmiyor bunu farkettim. Evde durup delirmek istemiyorum.hani baska bir is baksam beklesem.. sayet haftasonu bile bunalima giriyorum psikolojim berbat.
Ben problem goremedim. Hersey esit olmak zorunda deyil. Onun is tecrubesi var sizin yok. Patronlar icin daha deyerli olmasi normal. Sizde tecrubeli olunca oyle olur. Isten izin aliyorsa da onunla patron arasinda. Siz de isteyin ya da takmayin kendi isinize bakin. Isleri de bitirmek zorunda deyilsiniz yapabildiginizi yapin. Patron sorarsa da cok ugastiginizi ama tek kisi ile bu kadar yetistigini soylersiniz.bilemiyorum artik 35 yasinda ve bekar
insanin aklina.hersey geliyor vallahi dunyanin civisi cikti cunku. Hadi gunahini almiyim her ise hakim burda o yuzden patron ona laf bile soyletmiyor bunu farkettim. Evde durup delirmek istemiyorum.hani baska bir is baksam beklesem.. sayet haftasonu bile bunalima giriyorum psikolojim berbat.
Aynen, demekkiabooo kiz valla gunahina giriyorsan ya ne olacak? olaylari sen yasiyorsun daha iyi gozlemlersin..ama kimseye o gozle bakma derim..sende calis ve o kadinin patronunun gozune girmeye bak. gercektende patronla arasinda filan birsey varsada kendi bilecekleri birsey, snei hic ilgilendirmez...-ki varsada herkes iliskisi olan birine ayricalik tanir.
bilemiyorum artik 35 yasinda ve bekar
Evet haklısınız.zaten işyerinde yeni olan şaşkın oluyor eskilere kendini kabul ettirmek zorunda hissediyor ama onlarda adeta bunu hissediyor ve zaten ezik davranıyor diye daha da üstümüze geliyorlar.ve bunu da en cok bayanlar birbirine yapıyor ne acıÖyle maalesef hep diyorum huzurlu olayımda 1 2 saat ekstra bile çalışırım inanki sorun etmem ama zaten herkes ekmeğinin peşinde stres ev geçindirme derdi yetiyor.İnsanlar dayanışma içinde çalışacağına yeni geldi diye eziyorda eziyor.Bende kıdemliydim eski çalıştığım yerde bu her istediğimi yapacağım yeni gelene yükleneceğim anlamına gelmiyor.Önceden belirtirdim izin alacağımı en azından.Konu sahibini anlıyorum yeni başladığı yerde insan zaten panik oluyor birde sana yardımcı olacak eleman izin alıyor.Biraz daha tecrübeli olsa eminim böyle sinirlenmezdi konus sahibi.
eski yazılarını da okudum kesinlikle sorunlusun ciyak ciyak dertlenen de sensin ben değilpardon da sen hangi hakla bana doktora gorun seklinde konusabiliyorsun ? biraz saygili ol once sonra bana akil ver. ben lisans mezunuyum onceden calisma hayatim da var ayrica tecrubesiz degilim.yaran var gibi ciyaklama oyle hemen
gel de anlat bunu bu kıza kompleks dolu kendisiBu tip işlerde bol tecrübe kazanırsın. Hiç şikayet etme. İşe girer girmez izin hakkın vardır ayrıca. Bir sonraki yılın izinlerinden düşülür. 2 3 yıl çalışırsın kaçarsın zaten. Hiç kadın için sinir bozma onun da 10 yıllık emeği var sonuçta. İşlerini ayarlamış sana gerekli paylaşımı yapmış ve gitmiş. Bunu tabiki sen yapamazsın bu tip küçük işletmelerde. İstediğin zaman izin kullanıp istediğinde birleştirmek istersen biraz daha kurumsal yerlerde çalışmak gerekiyor..
ağzına sağlıkHenuz yenisiniz ve 1500e bence iyi baslamissiniz. Adam sizi tanimiyoki isinize gore maasiniz zaten yukselir. Ve kadin size bi kotuluk yapmadigi halde sirf kislancliginizdan bu tur iftiralara meyletmeniz sizin zayifliginiz nerden vuracaginizi sasirmissiniz.
ben de aynını yazdım ama bu kızcağız hemen bana saldırmış acil doktora gitmesi lazım dedim doktora gitmek ayıp mı herkes gidiyor psıkolojı bozuluncaKusura bakma ama cok sinirlendim size.daha ise yeni girmissiniz sifir tecrube.10yillik tecrubeli kadinla kendinizi bir tutuyorsunuz.bu ne curret. Biraz yerinizi bilin ve ondan is ogrenin.hangi ara is hayatindan yoruldunuzda tatil istiyorsunuz anlamadim bide iftira atiyosunz gunahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?