- Konu Sahibi karbeyaz00
-
bnde 24 oluyorum canim evlat demesen28im. ( maalesef)
İlacını al, balkona git derin bi nefes al istersen ağla, öyle herşeyi kafana takma
bilemiyorum artik 35 yasinda ve bekar
insanin aklina.hersey geliyor vallahi dunyanin civisi cikti cunku. Hadi gunahini almiyim her ise hakim burda o yuzden patron ona laf bile soyletmiyor bunu farkettim. Evde durup delirmek istemiyorum.hani baska bir is baksam beklesem.. sayet haftasonu bile bunalima giriyorum psikolojim berbat.
Evet dert yanmalarim meshur oldu..Hos boyle bir ailede buyuyunce farkli olmasi beklenemezdi. Sonunda okul bitti mezun oldum ve is buldum. 3. haftamdayim. Bu arada isyerinde iki tasarimci bayaniz. İki de stajyerimiz var. Diger bayan da buraya baslayali 8 ay olmus ama 35 yasinda ve 10 yillik is tecrubesi olan alayli biri. Evet yeniyim ben ama bu bahsettigim bayanin bu hafta bayram oncesi 3 gun gelmemesi izin almasina bozuldum. Patronun gozunde baya yeri var mudur filam diyor ona hatta . Kadin resmi tatillerde hep bole yapiomus ben gelmiyorum.diyip gelmeyebiliyor ama diger calisanlar geliyor. Ve en cok etkilenen ben olacagim o yokken tum isler ve sorumluluk bana kaldi. Ve ben daha yeni ise baslamama ragmen 3 gundur is yetistirmek icin kendimi yirtiyorum.stajyerlerle beraber. Sizce abartiyormuyum ? Boyle seyler normal.mi ? Nasil davranmaliyim ileride nasil.bir yol izlemeliyim sizce ? Dusununce sinirim bozuluyor cunku enayi yerine konuluyorum gibi geliyor cunku bana 6 ayim doldugu icin izin hakkim var diyor kadin halbuko biliyorum yasalari kurallari bir sene dolmadan.izin diye birsey yok. Yani sirf bemde gelmiyim derim diye boyle bir yalan uyduruyor. Tavsiyeniz nedir ? Birde lisans mezunu olmama ragmen 1500 tl maasa ucuza gittim.sanirim cunku zaten kosgeble anlasmali bir firma cebinden cikan benim.maasimin yarisi diger yarisini kosgeb oduyormus ://
Yeni mezun olarak ne kadar maaş bekliyordunuz bir de özel sektör? Maaşınız çok normal ve diğer bayan sizin üstünüz tabii ki bu şekilde ayrıcalıklar olacak siz yenisiniz ve çok abartmışsınız bence. Onun yokluğunda işleri hallederek şikayet etmeyerek kendinizi gösterebilirsiniz. Çalışmak, para kazanmak hiç kolay değil biliyorsunuz.Evet dert yanmalarim meshur oldu..Hos boyle bir ailede buyuyunce farkli olmasi beklenemezdi. Sonunda okul bitti mezun oldum ve is buldum. 3. haftamdayim. Bu arada isyerinde iki tasarimci bayaniz. İki de stajyerimiz var. Diger bayan da buraya baslayali 8 ay olmus ama 35 yasinda ve 10 yillik is tecrubesi olan alayli biri. Evet yeniyim ben ama bu bahsettigim bayanin bu hafta bayram oncesi 3 gun gelmemesi izin almasina bozuldum. Patronun gozunde baya yeri var mudur filam diyor ona hatta . Kadin resmi tatillerde hep bole yapiomus ben gelmiyorum.diyip gelmeyebiliyor ama diger calisanlar geliyor. Ve en cok etkilenen ben olacagim o yokken tum isler ve sorumluluk bana kaldi. Ve ben daha yeni ise baslamama ragmen 3 gundur is yetistirmek icin kendimi yirtiyorum.stajyerlerle beraber. Sizce abartiyormuyum ? Boyle seyler normal.mi ? Nasil davranmaliyim ileride nasil.bir yol izlemeliyim sizce ? Dusununce sinirim bozuluyor cunku enayi yerine konuluyorum gibi geliyor cunku bana 6 ayim doldugu icin izin hakkim var diyor kadin halbuko biliyorum yasalari kurallari bir sene dolmadan.izin diye birsey yok. Yani sirf bemde gelmiyim derim diye boyle bir yalan uyduruyor. Tavsiyeniz nedir ? Birde lisans mezunu olmama ragmen 1500 tl maasa ucuza gittim.sanirim cunku zaten kosgeble anlasmali bir firma cebinden cikan benim.maasimin yarisi diger yarisini kosgeb oduyormus ://
Evet dert yanmalarim meshur oldu..Hos boyle bir ailede buyuyunce farkli olmasi beklenemezdi. Sonunda okul bitti mezun oldum ve is buldum. 3. haftamdayim. Bu arada isyerinde iki tasarimci bayaniz. İki de stajyerimiz var. Diger bayan da buraya baslayali 8 ay olmus ama 35 yasinda ve 10 yillik is tecrubesi olan alayli biri. Evet yeniyim ben ama bu bahsettigim bayanin bu hafta bayram oncesi 3 gun gelmemesi izin almasina bozuldum. Patronun gozunde baya yeri var mudur filam diyor ona hatta . Kadin resmi tatillerde hep bole yapiomus ben gelmiyorum.diyip gelmeyebiliyor ama diger calisanlar geliyor. Ve en cok etkilenen ben olacagim o yokken tum isler ve sorumluluk bana kaldi. Ve ben daha yeni ise baslamama ragmen 3 gundur is yetistirmek icin kendimi yirtiyorum.stajyerlerle beraber. Sizce abartiyormuyum ? Boyle seyler normal.mi ? Nasil davranmaliyim ileride nasil.bir yol izlemeliyim sizce ? Dusununce sinirim bozuluyor cunku enayi yerine konuluyorum gibi geliyor cunku bana 6 ayim doldugu icin izin hakkim var diyor kadin halbuko biliyorum yasalari kurallari bir sene dolmadan.izin diye birsey yok. Yani sirf bemde gelmiyim derim diye boyle bir yalan uyduruyor. Tavsiyeniz nedir ? Birde lisans mezunu olmama ragmen 1500 tl maasa ucuza gittim.sanirim cunku zaten kosgeble anlasmali bir firma cebinden cikan benim.maasimin yarisi diger yarisini kosgeb oduyormus ://
bilemiyorum artik 35 yasinda ve bekar
insanin aklina.hersey geliyor vallahi dunyanin civisi cikti cunku. Hadi gunahini almiyim her ise hakim burda o yuzden patron ona laf bile soyletmiyor bunu farkettim. Evde durup delirmek istemiyorum.hani baska bir is baksam beklesem.. sayet haftasonu bile bunalima giriyorum psikolojim berbat.
konu sahıbının bu yorumunu suanda gordumafedersiniz ama 35 yaşında ve bekar olunca ne oluyor?
34 yaşındayım ve bekarım ne yapıyor olabilirim.
kalbinizi düzeltmenizde fayda görüyorum.
konu sahıbının bu yorumunu suanda gordum
patronla ılıskısımı var demeye getırıyor, hanı kendı basarısı olamaz unı. mezunu 1500 tl calısıp oturuyor asagıya ya hanı bunun bır sebebı olmalı dıye dusunuyor
hey gıdı heyy
keşke sadece özeldeolsa işini bile işini yapmıyor bu ülkede....Evet dert yanmalarim meshur oldu..Hos boyle bir ailede buyuyunce farkli olmasi beklenemezdi. Sonunda okul bitti mezun oldum ve is buldum. 3. haftamdayim. Bu arada isyerinde iki tasarimci bayaniz. İki de stajyerimiz var. Diger bayan da buraya baslayali 8 ay olmus ama 35 yasinda ve 10 yillik is tecrubesi olan alayli biri. Evet yeniyim ben ama bu bahsettigim bayanin bu hafta bayram oncesi 3 gun gelmemesi izin almasina bozuldum. Patronun gozunde baya yeri var mudur filam diyor ona hatta . Kadin resmi tatillerde hep bole yapiomus ben gelmiyorum.diyip gelmeyebiliyor ama diger calisanlar geliyor. Ve en cok etkilenen ben olacagim o yokken tum isler ve sorumluluk bana kaldi. Ve ben daha yeni ise baslamama ragmen 3 gundur is yetistirmek icin kendimi yirtiyorum.stajyerlerle beraber. Sizce abartiyormuyum ? Boyle seyler normal.mi ? Nasil davranmaliyim ileride nasil.bir yol izlemeliyim sizce ? Dusununce sinirim bozuluyor cunku enayi yerine konuluyorum gibi geliyor cunku bana 6 ayim doldugu icin izin hakkim var diyor kadin halbuko biliyorum yasalari kurallari bir sene dolmadan.izin diye birsey yok. Yani sirf bemde gelmiyim derim diye boyle bir yalan uyduruyor. Tavsiyeniz nedir ? Birde lisans mezunu olmama ragmen 1500 tl maasa ucuza gittim.sanirim cunku zaten kosgeble anlasmali bir firma cebinden cikan benim.maasimin yarisi diger yarisini kosgeb oduyormus ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?