Bu kızı istesekde hayırlı mi hayırsız mi..

Ikiside evlilik icin yeterici kadar olgun degiller. Baska bir kiz olsa, yine evlilik icin hazir degil kardesin.
Herseyi gelip sana anlatmasida dogru degil.

Yerinde olsam hic karismazdim. Bir müddet sonra zaten ayrilirlar. Ergen iliskisi iste.
Ha evlenmek istiyorsa ben yardim etmezdim. Annenlerde red etmeli, isteme felan olmasin.

Vallabenim kardesime sordugum soruyu sor askindan ölüp geberiyomusun bu kizin ya abla seviyorum ölmuyorum ama dedi ozaman bitir dedim daha fazla canin sıkılmasin ama kardesimin sevgilisi gercekten cok seviyo eminiz buna ee noldu diyceksin kardesim ölmüyorum ama onla olmazsa daha da evlenmem dedi bu arada kardesimde yeni 25ine girdi sonrasinda kizla adam akilli konustu kendine ceki duzen ver diye Allaha sukur simdi nisanlilar gayette iyiler mutlular Allah sizede yardimci olsun

Kardeşinizin evlenmek için sürekli bir kız arayışında olması sizce de garip değil mi? 24 yaşında çünkü.

Kız normal değil, kıskanç ve saygısız lakin kardeşinizin de melek olduğunu düşünmüyorum. Hep tek taraftan dinlemişsiniz, belki sandığınızdan farklıdır. Ayrıca bu yaşta evlenmesinler bence.

kız teldeki kız rehberlerini sil derken saçma buluyorsunuz. ama kızın arkadaşına gizli habersiz heleki ağzından sevgilisinin numarasını istemesini doğal buluyorsunuz. ayrıca kardeşinin ayrıldıkları bir aylık dönemde yiyip içmeyip başka sevgiliye gidip olmayında eski sevgilisiyle görüşmesini normal buluyorsun. ama kızın arkadaşının abimi ayarlayalım demesini anormal buluyorsun. kızda güven sorunu var tamamen haklı. kusura bakma tam görümcesin. Nokta

Iyi de bunlardan size ne? Kardeşinizi kusursuz görmekten vazgeçin bir. Kız şöyle kız böyle. Ee sizin kardeşiniz de çapkın. Kızın bi bildiği var ki böyle davranıyor. Haksız da değil hani. Ayrılınca hemen biriyle görüşmüş şaka gibi. Siz de şimdiden kardeşim için endişeleniyorum ayağına görümcelik yapıyorsunuz bence. 24 yaşında yetişkin adam ne yapabilirsiniz yani

Ayrılsınlar.
Isırmak nedir ya? Vahşilik.

Kardeşiniz acaba kızın tam olarak neyini seviyormuş çok merak ediyorum. Bence siz sakın ayrıl diye baskı yapıp kızı kıymete bindirmeyin ama arada sorun, kızın olumlu olumsuz taraflarını tartsın bakalım bu manyaklarını çekmeye değer miymiş? Ki değmez hepimiz biliyoruz. Umarım aklını kullanır kardeşiniz.

Kızda güven sorunu var çünkü kardeşiniz güvenilecek bir erkek değil.
Hatta bu toylukla evlenilecek adam da değil.

Öte yandan kız da sağlıklı değil.
Güvenmiyorsa ayrılsın.
Böyle nereye kadar gitmeyi düşünüyor.
Şiddet de uygulamış, bu normal mi şimdi.
Eminim kardeşiniz kızı ısırsaydı dev olay olurdu. E bunun ne farkı var. Kardeşiniz böyle bir kızla evlenmek istiyor mu.
İkisi de birbirleri için doğru insan değiller.
Çok açık belli.
Ama kendi kararları elbette.
Çekecek çileleri varsa evleneceklerdir.

Oğlan hem kadın çevrem olsun hem de asla ses etmeyecek bir kadınım olsun derdinde
Kız ise deli gibi bir şey şiddet küfürler hakaret nedir yahu
Olmaz bu iş. Siz bir şey deseniz de demesenizde olmaz zaten..

Ben olsam ayirirdim vallahi ne bu böyle ömrünü yer insanın. Kardeşinizn eşi olacak gorusceksiniz kardeşinizi mutlu görmeyi isticeksiniz ama bu kızla biraz zor bildiginz pskopatms kollarını ısırmış fln ben olsam çıldırırdm biri benm kardeşime bunu yapsa yani. Bence evlenseler bile yürümez o iş.

başlığa hitaben ALLAH BİLİR

Kardeşinizin hayatına tabi ki karışacaksınız. Özellikle hayatı kendisine cehennem edecek biriyle beraberse. Eğer bu kızla evlenirse sonu kesin boşanmayla bitecek. Yazık yani, umarım bir an evvel ayrılır.

Kardeşiniz, kızı bu duruma getirtmiş olabilir mi?
Yaşanmış bişeyler olabilir mi?
Durduk yere insan niye bu kadar sapıtır yoksa. Erkek arkadaşlarının numaralarını kaydetmeme ne alakadır yani.

Valla kardeşiniz minik hatalar yapmış kız da manyakmış gibi anlatmışsınız ama kardeşinizle ilgili verdiğiniz detaylar zaten kıskanmaya meyilli bir insanı delirtecek şeyler yapmış olabilir gibi düşündürüyor, sizin birlikte olduğunuz insan bir aylık ayrılıkta biriyle görüşse ama canım bir kere görüşmüş zaten deyip hayatınıza ilişkinize devam edebiliyorsanız, sıkıntı yok. Yok siz de rahatsız olursanız bu durumdan biraz empati yapın. İlişkileri sağlıksız ama bunun sebebinin kızın manyaklığı olduğunu düşünmedim okuyunca.

Kardeşim aşırı duygusal. Kız sözler verince tamam bir daha olmaz v.b düşünerek artık bana guvenecek diye düşünerek devam ediyor.

Kardeşiniz, kızı bu duruma getirtmiş olabilir mi?
Yaşanmış bişeyler olabilir mi?
Durduk yere insan niye bu kadar sapıtır yoksa. Erkek arkadaşlarının numaralarını kaydetmeme ne alakadır yani.

Kız arkadaşlarının numarasını kaydetmesini engelliyor. Erkek kardeşim genelde bunlar ayrıldıginge kavga ettiği zaman bu kızın yüzünden uzak kaldığı arkadaşlarıyla iletişime geçiyor mahcup olduğu için. Kız arkadaşı da buna sen gittin onun bununla konuştun niye konuşuyorsun konuşmanın istemiyorum diye baskı kuruyor. Bu yüzden istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…