Bu kızı istesekde hayırlı mi hayırsız mi..

O değil de ilişkiye ne kadar müdahilsiniz.Her ayrıntıyı biliyorsunuz. Kardeşiniz mi anlatıyor bunları bu kadar eğer öyleyse bu da hata ve muhtemelen kardeşiniz olayları hep taraflı anlatıyor size.

hayir hep anlatmıyor. Detaylıca konuştuk. Kendi hatalarını da kabul ediyor.

istedigiitek şey kendisine güvenmesi. Bilerek kıza kendisi anlatıyor şu bayan arkadaş aradı iş için böyle böyle diye. Kız arkadaşı o an sorun etmiyor sohbete devam ediyor akşam yada ertesi gun, numarasını kaydettin ki gibi baskılar kuruyor sil diyor sileceksin diyor. Çocuğunda zoruna gidiyor..

Kardeşinizin aklı yok mu? Naparsa yapsın, bir şey deseniz siz kötü olcaksınız.

Karışmıyoruz zaten ama çocuk ne yapacağını şaşırmış durumda. Hani bazen insan neye karar vereceğini bilemez artık bir çıkmaza girer o şekil. İstiyor ki kendisine guvensin emek veriyor. bir kız adı duyunca gerek iş arkadaşı gerek normal numarasını kaydetme, gorusme, söyle böyle yap diye çocuğa baskılar.kuruyor

Kardeşim aşırı duygusal. Kız sözler verince tamam bir daha olmaz v.b düşünerek artık bana guvenecek diye düşünerek devam ediyor.
Duygusallıkla ne alakası var bunun arkadaşım?
Bende balık burcu olarak aşırı duygusal ve hassasim ama sözde beni sevdiğini söyleyen insan kalkıp bana ana avrak küfür edecek şiddet gösterecek sonra gelip özür dileyip sözler verecek kusura bakma ama buna inanmak tam budalalıktır.
Bu kadının karakteri bu demek ki azcık duygulari ile degil de akıl ve mantıkla hareket etmesini soyleyin çünkü;
Velev ki ite kaka gittiler evlendirler evlenince bıçak çekerse sopa ile vurmaya başlarsa ne olacak?
Karımdır döver de sever de mi diyecek duygusallıkla?

oda erkelerin yaptigi seyi yapsin yalan soylesin cok mu zor su. bayan var bu bayan var diye demek ki durustluk iyi bise degil

Bütün ilişkilerine kılıf bulmuş. 24 yaşında erkek ne evlenmesi yani. Belli keyfine bakıyor. 1 aylık boşlukta bile hemen birine atlamış. Evlenmek için ama çok masum....

çok kaba olacağım ama, kardeşiniz salak mı?
aşkından ölse insan böyle bir ilişkiye eyvallah etmez.
e ayrılır ayrılmaz 1 aylık boşlukta birini bulabildiğine göre aşkından da ölmüyor.
bırakın ne hali varsa görsün.
kazık kadar herif.

Bu kızı sarimsaklasak da mı istesek, sarimsaklamasak da mı istesek

Onların ilişkisi cokta şapmamak lazım bence.

bayan değil kadın.kardeşiniz 24 yaşında kendi aklı fikri var siz karışırsanız siz kötü olursunuz.Daha 24 yaşında bu kadar acele etmesine gerek yok evlilik için ayrıca

Erkek kardeşim 24

2 yıldır görüşüyorlar, kardeşimin geçmişte evlenecek kız bulma hayalleri biraz fazla kişiyle görüşmesine sebep oldu.
Ah kıyamam kardeşiniz ne kadar masum ne kadar kurban.
22 yaşına kadar evlenmek için(!) "biraz fazla" kişiyle görüşmüş, kızdan ayrılmış 1 ay başkasıyla takılıp olmayınca kürkçü dükkanına dönmüş. Kıyamam yaa, minnoş.

Kız normal değil. Kardeşiniz de masum değil. Kızın zaten manyaklaşmaya meyili varmış, üstüne kardeşiniz gibi bir adam gelmiş tam olmuş.

Bence ayrılsınlar, kız için böyle gözü dışarıda adamla hayat geçmez. Kardeşiniz için de böyle şiddete meyilli paranoyak kadınla hayat geçmez.

Yorumunuz için teşekkür fakat ben kardeşimi masum göstermedim ki.
Üniversiteye basladigindan beri birisini bulayım uzun yıllar sursun kpss kızı kaza alıp evlenelim dusuncesindeydi.
Yeri geldi kendi anlaşamadı yeri geldi karşı taraf istememiş.

Bu kızla olan ilişkisinde de, biz şunu anladık. Bir birleriyle güzel vakit geçiriyorlar ama düşünceleri uyuşmuyor.

Kız aşırı şüpheci davranıyor. Çocuk her şeye rağmen bana güven dedim abla diyor. Ben ne sorsa anlatıyorum eksiksiz tanıştırıyim diyorum diyor ama kız herkese herşeye bir kulp bulup numarasını sil görüşme iş yerinde muhatap olma diyormuş
.
Ayrıca tartışırken de kız varsayimla üzerine eklemeler yapıyormuş. Sen böylede yapmissindir v.b şeyler diyerekten.

Kardeşimi masum gösteriyorum tabiki de hataları vardır belki de daha fazla..

24 yaşında adam 2 yıldır o kızla beraber hmm 22 ve daha öncesinde evlenmek için sürekli kızlarla mı görüştü evlenmek için olduğuna emin misiniz ? Bir aylık ayrılıkta bile hemen birini bulması falan. Tamam kız çok olgun değil ama kardeşiniz de evlenilecek erkek değil zaten

Söyle 19 20 yaşında üniversiteye başlayınca abla birini bulayım 3 4 yıl taniyayim.sonrasi evlilik olsun düşüncesi vardi

Kardeşiniz başına gelenleri hakediyor bu bir.
İkincisi arada çok güvensizlik var bunlar birbirilerinin burnundan getirir.
Son olarak da ayrıl diyin kızı kötüleyin bitsin bu iş

Bence her ikiside hem sevgiliniz hem kardeşiniz çekiyecek dert değil

Karismayin demicem çünkü bende olsam karisirim bu kız fena kardeşine anlat güzel güzel evlenirler yarın bigün yazık olur bitirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…