Bu kızı istesekde hayırlı mi hayırsız mi..

Abla olsaydım ben karışır mıydım diye düşünüyorum da, yaşadığım tecrübelere dayalı olarak evet fikrimi söylerdim.
Ama ayrıl ya da ayrılma şeklinde yönlendirme yapmazdım.

Psikopat bir kız arkadaşı var.
Kardeşiniz de aklını kullansın ona göre davransın
Böyle bir hayat mı istiyor geleceğinde ona göre karar versin.
Ayrıca evlenmiş olmak için değil, fikir, hayat, aile yapıları vs. gibi bir çok olgunun oturması durumunda evlilik olmalı.
Böyle daha ergenliğini tamamlayamamış kişiler ile evlilik yapılmamalı görüşündeyim.

İkisi de önce büyüsün sonra evlenmeyi düşünsün. Hem yaşları küçük hem de olgun değiller. Kıskançlık krizi, şiddet hepsi var. Evlenseler de sonu belli gibi...

Bence karışmalısın. Kız bariz sıkıntılı. Yerinde olsam ayırmaya çalışırdım.

Neden mi?

Erkek kardeşim boşanıyor tam da böyle olaylar yüzünden. Zamanında aman görümce olmiyim diye diye sustum. Olan kardeşime oldu.

O değil de ilişkiye ne kadar müdahilsiniz.Her ayrıntıyı biliyorsunuz. Kardeşiniz mi anlatıyor bunları bu kadar eğer öyleyse bu da hata ve muhtemelen kardeşiniz olayları hep taraflı anlatıyor size.

Kız normal olsaydı asla karışma derdim ama değil...
Kardeşiniz sağlıklı düşünse "ne oluyoruz" der, yollarını ayırır.
Bence evli değillerken böyle sorunlu bir durum hakkında kardeşini uyarmalısın.

Bence kardesinizle konusun bir de şöyle bir durum var neden kardeşiniz surekli kız arkadas olmasını istiyor hayatında. Biraz kafasını dinleyip boşaltıp ne istediğini düşünmesi lazım bence

İkisinin de hataları var ama kız gerçekten aşırı psikopat gibi davranıyor. O yüzden korkuyoruz. Mesela bir birlerine söz verip sonra kız bir kıskançlık baskı ondan sonra olay üzerine olay ..

Şiddetli kavga ediyorlar ve evlenirlerse ne yapacak bilmiyorum. Çocuğa saldırması hiç hosumuza gitmedi

Kardeşinizin hayatına tabi ki karışacaksınız. Özellikle hayatı kendisine cehennem edecek biriyle beraberse. Eğer bu kızla evlenirse sonu kesin boşanmayla bitecek. Yazık yani, umarım bir an evvel ayrılır.

Tamamen derdimiz anlamışsıniz. Bazı tepkiler geliyor karisiyorsunuz gibi ama kimse bilmiyor ki aynı evin içinde yasayacaz ister istemez görüşecez. Mesafe koymak kardeşimiz sen uzaklaşmak zorunda kalacak v.b

Kardeşinin maşallahı var ayrıl hop 1 ay biriyle flört et sonra diğerine geri dön... Oo birde tatava yapan bir kadın geriye dönüp beşikteyken ki hayatını bile sorgular. Kardeşine daha large daha rahat biri lazım daha sosyal girişken iyimser alttan alan takıntısız

Çok geçmiş olsun.
İşte bunları duyunca da gerçekten insan üzülüyor.
Yaşanan herşey kader kısmet muhakkak, ancak düşününce de ben sizi anlıyorum "birşey deseydim farklı mı olurdu" düşüncesi ile boğuşmuşsunuzdur eminim.

Kardeşinizin hakkında da hayırlısı olur dilerim.
İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci.

Kız da bazı konuşarda haklı ama, kardeşiniz bir başkasında deneme yapmış, kıza da böyle bir seçenek sunulmuş ve kardeşiniz hiç haddi olmayarak burnunu sokmuş. Kendisi çevresi için kızın anlayışlı olmasını bekliyor fakat kendisi hiç anlayışlı olacak bir tipe benzemiyor, klasik Türk erkeği ve klasik kıskanç Türk kızı. İkisi de sorunlu bence. Karışsanız da karışmasanız da herşey olacağına varır, karışmak derken ne yapabilirsiniz ki, şu şöyle bu böyle dersiniz anca, fiziksel olarak karışmayın bence. Onlar barışırsa kötü olan siz olursunuz bir de.

Kardeşim de hatalı bunu kabul ediyoruz. Ama anladığım kadarıyla çocuğun sevgisi var ama inancı bitmiş.
Kızda aşırı kıskanç baskıcı. Çocuğa güvendiğin hissettirse her şey farklı olur

Ben ablası olarak karışmak istemiyorum ama sonuçta ailenize gelin gelecek derdi tasayi biz cekecez

Hayırlısı olsun

Karışmamak en doğrusu oluyor ama işte sonuç böyle olunca da keşke diyor insan. Biz ne yapacağız bilmiyorum. Kardeşimin inancı bitik ama kız sözler verip duygusal davranıp sonra yine bildiğini okuyor kız

Karışmamak en doğrusu oluyor ama işte sonuç böyle olunca da keşke diyor insan. Biz ne yapacağız bilmiyorum. Kardeşimin inancı bitik ama kız sözler verip duygusal davranıp sonra yine bildiğini okuyor kız

Kardeşinizi daldığı uykudan çıkartın bence.
Bu yeterli olacaktır düşüncesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…