- Konu Sahibi blackgirl06
-
Kardeşiniz acaba kızın tam olarak neyini seviyormuş çok merak ediyorum. Bence siz sakın ayrıl diye baskı yapıp kızı kıymete bindirmeyin ama arada sorun, kızın olumlu olumsuz taraflarını tartsın bakalım bu manyaklarını çekmeye değer miymiş? Ki değmez hepimiz biliyoruz. Umarım aklını kullanır kardeşiniz.
Şiddetli kavga ediyorlar ve evlenirlerse ne yapacak bilmiyorum. Çocuğa saldırması hiç hosumuza gitmediKız normal olsaydı asla karışma derdim ama değil...
Kardeşiniz sağlıklı düşünse "ne oluyoruz" der, yollarını ayırır.
Bence evli değillerken böyle sorunlu bir durum hakkında kardeşini uyarmalısın.
Kardeşinizin hayatına tabi ki karışacaksınız. Özellikle hayatı kendisine cehennem edecek biriyle beraberse. Eğer bu kızla evlenirse sonu kesin boşanmayla bitecek. Yazık yani, umarım bir an evvel ayrılır.
Bence karışmalısın. Kız bariz sıkıntılı. Yerinde olsam ayırmaya çalışırdım.
Neden mi?
Erkek kardeşim boşanıyor tam da böyle olaylar yüzünden. Zamanında aman görümce olmiyim diye diye sustum. Olan kardeşime oldu.
Kardeşinin maşallahı var ayrıl hop 1 ay biriyle flört et sonra diğerine geri dön... Oo birde tatava yapan bir kadın geriye dönüp beşikteyken ki hayatını bile sorgular. Kardeşine daha large daha rahat biri lazım daha sosyal girişken iyimser alttan alan takıntısız
Çok geçmiş olsun.
İşte bunları duyunca da gerçekten insan üzülüyor.
Yaşanan herşey kader kısmet muhakkak, ancak düşününce de ben sizi anlıyorum "birşey deseydim farklı mı olurdu" düşüncesi ile boğuşmuşsunuzdur eminim.
Kardeşinizin hakkında da hayırlısı olur dilerim.
İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci.
Karışmamak en doğrusu oluyor ama işte sonuç böyle olunca da keşke diyor insan. Biz ne yapacağız bilmiyorum. Kardeşimin inancı bitik ama kız sözler verip duygusal davranıp sonra yine bildiğini okuyor kız
Kardeşinizi daldığı uykudan çıkartın bence.
Bu yeterli olacaktır düşüncesindeyim.
Haklisiniz, teşekkürler.. umarım doğru bir karar verir
Peki hayırlısı olsun haberdar ederimUmarım inşallah.
Bizi de konudan haberdar edin, meraklanırız biz.
Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?