Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kızıl rengi beğenen çok ama adını bilen yok acil yardım kızlar ???

tayiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
74
12
Merhaba bayanlar.. kızıl kahve beni tatmin etmeyince kızıl renk boyaları araştırmaya başladım ama her kafadan bir ses çıkmış sonuca ulaşamadım. Ben kesinlikle cart kırmızı istemiyorum ama koyuda olmasın. Yokmu şöyle ortada bir ton? formda kullanan arkadaş çok lütfen yardım edin bana. Örnek bir resim atıcam ama adını bilen yok tıpkı böyle orta kıvam bi kızıla ihtiyacım var.. saç tabanımıda attım açık garip bir renk aktı çünkü tutar galiba ?.. tecrübenize ihtiyacım var. 1473065[/ATTACH] k3lw1c.jpg

Eklentiler

• 11101141_1428211260812418_5155913776386770053_o.jpg
    11101141_1428211260812418_5155913776386770053_o.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:
Aşk alevi olabilir derseniz o rengi çok duydum baktım da ama sanki biraz açık bir kırmızı gibi geldi bana ? resimli açıklamalar yapan olursa tadından yenmez bu konu. Her tecrübeye açık beklemedeyim. Şöyle orta kıvam hani şarap rengi vardır ya kan gibi değil daha vamptır o ton.. işte o gibi güzel bir kızıl arıyorum duyurulur.. :21::21::21:

ben buna benzer rengi vital tüp boya ateş kızılı ve şarap kızılını karıştırıp elde ediyordum. gerçekten güzel bi renk :)

bende karışımlarla uğraşmak istemiyorum ama karışım renkler daha güzel oluyor belliki :)) bu resimdeki renk çok güzelde aşk aleviyle bunun gibi olur mu sence bilgin var mı canım :)

aşk alevine baktım şimdi :) istediğin renk tutar sanki bununla. renk öyle çok açık durmuyor.
yalnız ben o boyayı hiç kullanmadığım için kesin bişey söyleyemem.

hmm banada öyle geliyo aşk alevi hoş galiba :) tamam canım çok sağol :KK36:

rica ederim :) bence bir ara ateş kızılı ile şarap kızılını da karıştırıp kullanmalısın :KK66:

olur niye olmasın :) bende bu kızıl aşkı varken onuda not ettim denerim mutlaka :) ideal rengimi bulana kadar devam :)) şu resimdekini bilen emin olan biri çıkarsa zaten başlangıcı yapıcam ama bakalım biri ses verir inşallah çook saol kelebecky :))

ben de kızılı çok seviyorum 5 yıl boyunca kızıldım ve her tonunu denedim diyebilirim bakır kzıllar hariç, evlenmede önce de koyu kahveye döndüm maalesef.

kızıl belliki bağımlılık yapıyo :) bende kızıl kahveyim ama aktı bayağı dedimki tam kızıl olayım en iyisi içimde kalıcak yoksa :) nekadar tutar bilmiyorum ama artık hayırlısı.. belki kızılkahveyede kızıl karıştırabilirim ama korkuyorum:) düz boyada renk hangisi bilemedim karar vermek çook zor.. :/ :)

Kızlar lütfen bir bilen yardım etsin yarın boya almak istiyorum bu resimdeki gibi bir kızıl kullanan yok mu aranızda ?? ....

Kızlar lütfen bir bilen yardım etsin yarın boya almak istiyorum bu resimdeki gibi bir kızıl kullanan yok mu aranızda ?? ....
cevap vermişler işte bu bildigimiz şarap kızılı, veya koleston aşk alevini deneyin

Teşekkürler mirayeflal :) Bahsettiğin renkleri kaç gündür araştırdım ve anladım ki en güzel kızıllar karışım boyalardan oluşuyor, tabi orta bi ton istenirse. Yine eski rengime devam etmeye karar verdim. Bende bu saçlar oldukça benim derdim bitmez.. byy canlar :confused::confused::KK8::KK8:

X