Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

Tabikide istemiyorum. Ben ne diyim derken nasıl bişey dersem anlar hatasını anlamında bişey yazdım. Cevap vermicem.

Demekkiii neymiş herkese guvenıp cocuk bırakmamak lazımmış:):)

evet bu konuda haklısınız ama benım asıl takıldıgım bebek emzirmesi 2 arkadas arasındakı muhabbetı cok fazla bılemeyız kı

Son düzenleme:

İlişkiye girip girmediklerini bilmiyorum canım. Hiç bi bilgim yok.

Tabikide istemiyorum. Ben ne diyim derken nasıl bişey dersem anlar hatasını anlamında bişey yazdım. Cevap vermicem.

Sanırım dogru yoldan gidiyorsunuz, cevap vermeyince onu umursamadiginizi anlar..
Arkadaslarda bahsetmis aranızdaki muhabbeti bilemeyiz, sadece sizin anlattıklarınızda, ne onu sapik diye damgalamak hakkimiz nede baska birsey,fikir sadece.
Daha ileri gittigi oluyor mu ?

Demekkiii neymiş herkese guvenıp cocuk bırakmamak lazımmış:):)

Katılıyorum..Konuya yorum yazan annelerin hassasiyetlerini anlıyorum.
Ama çocuğu bırakıp gidiyor çoğu anne bakıcı hanımın evine.
Evde bakıcı hanımın da çocukları oluyor çocuğa şiddet vs uygulansa anlaşılır.
Ama bu tip şeyler yapılıyorsa bile hiçbir annenin haberi olmuyor zaten ?
Olmaması da mümkün değil türlü türlü insan var.
Yani korkunç birşey gibi yaklaşılmasına şaşırdım elbette yapılmaması lazım.
Ama neler yaşıyor bakıcı hanımlarla o çocuklar nasıl bu kadr emin olabiliyor anneler anlamıyorum.
Mesela biberon sütün ısısna bakmak için önce kendileri emiyor bakıcı da yapıyor bunu sonra hooop çocuğun ağzına ?
Eee nerde hijyen anlamadım valla,bakıcıya verilen hatta aile bireyi bile olsa kime verilirse verilsin annesi dışında bakılan her çocukta var böyle riskler
Yok mu ? herkes ne kadar emin..

Son düzenleme:

kıza sapık diyemem, çünkü tanımıyrm etmiyorum.. tek bişeyle bu anlaşılmaz... ama 2 dakkada kızı saf tertemiz yaptınız ya pes doğrusu.....

bir nevi sapıklık demiştim ama haz alıp almadıgını bilemem tabi ki ama sonucta kendı annesı bıle bebegını emzırırken göğsünü temizliyor falan ne biliyim ama kalkıp başka birinin fütursuzca merakını gidermek istemesi bilmiyorum ama cok tuhafıma gitti..

gelelim 2 arkadasın münasebetlerine haklı olabılrsın tabı karsılıklı acılır bu tür konular..evet rahatsz oluyorsada anlatma bir daha diyebilirdi..

haklısın ama bunun ıcınd bırtakım onlemler alınabılıyorr haaa %100 onune gecemzsın tabıkı bu olanların ama bır sekılde elınden geldıgınce engellemeye calısabılrsn nasılsa emn olamayız dıyerekkde kendımızıı salmanın anlamıda yok... cocugum ıcın elımden gelenı yapıyorum kotulklerdn mumkun oldugnca sakınmaya calısyorum her anne gıbı. sonrası allaha emanet...

hehehhhehe erken annelik hormonları bunlar demekki. çok güldüm yaa hem ona hemde senin tepkineee. aklın neden karışık bu onun sorunu

Bakın diğer arkadaşlarada söylüyorum ben onun mahrem konularını anlatmasından hoşlanmıyorum!! Dinlemek istemiyorum giderim bak anlatma dedikçe aman ya sen sanki yaşamıyosun bunları diyo ağzımdan laf almaya çalışıyo. Yalnız kaldıklarında neler yaptıklarını , nerden zevk aldığını bile sölyüo. Şurama dokununca çok hoşuma gidiyo bilmem ne üf çok iğrenç ya başkasına anlatmak zorundamı? O kadar samimide değiliz dinlemekten hoşlanmadığımıda biliyo.

ara sayfaları okumadım ama ınsan her merak ettiğini denerse başına çok işler gelir ayrıca meraktan bebek emzirmeye çalışmayı sapıkça buldum..

insan bunu merak eder ama kendi bebeği olunca zaten merakı gider niye elalemın çocuğunda deney yapıyorsun?çok garip

zten bu konuda sizinle aynı fikirdeyiz

-hijyen, çocuğun üzerinde merakını gidermesi-

derinsscim soylediklerinde sonuna kadar haklisin.
bu gibi durumlarda goz gormeyince gonul katlaniyor durumu soz konusu oluyor.
ama su konuda anlatilan sey de pek normal gorunmuyor.(bana gore)
kiz sapik ilan edilmemeli ama yaptiklarini da goz ardi etmemeli.
daha once de yazdigim gibi sadece anlattiklari bundan ibaret olmayabilir.

konu sahibi arkadaş sende pek masum gibi gözükmüyosun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…